Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - herkesin önünde motoru düşürüp rezil olmak:))))))

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

herkesin önünde motoru düşürüp rezil olmak:))))))

herkesin önünde motoru düşürüp rezil olmak:))))))
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
bluebreeze_07
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ....::::ANTALYA::::....

MesajTarih: 10.04.2007 - 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok kötü bir durum ama haklısınız motora binen düşer
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
taylamon
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.04.2007 - 11:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Haklısın bende düşülmez demedim zaten eyesofblind bende düşünlerin arasındayım zaten motordan düşmeyen yoktur zannediyorum varsada düşmek için sırasını bekleyendir Üzgünüm
Başa dön
taylamon Çevrimdışı taylamon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 10.04.2007 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olabilecek bi kaza bana göre kafası dalgın olur herşey olabilir Şok oldum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.04.2007 - 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla az once benım basıma geldı ayaklıgı actım zannettım ve motorla beraber ıkımızde yerdeyız kahveden adamlarlar geldı sen kıpırdama bız kaldırıcaz motoru felan dedım tamam siz cekılın ben kalkarım ulan rezıl olduk yaa bu arada debrıaj yere değmiş bide
emrahcadirli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: HATAY

MesajTarih: 10.04.2007 - 12:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben düşseydim herkesin önünde o receye birdaha bizmezdim
Başa dön
emrahcadirli Çevrimdışı emrahcadirli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GoneWithTheWind
Üye
Üye

MesajTarih: 10.04.2007 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence adama nazar değmiş Şok oldum
Başa dön
GoneWithTheWind Çevrimdışı GoneWithTheWind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
smoke-59
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa MD

MesajTarih: 10.04.2007 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o pozisyonda olmayı hiç istemem... Şok oldum
Başa dön
smoke-59 Çevrimdışı smoke-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
harikeyn
Üye
Üye

MesajTarih: 10.04.2007 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çokk basit düşmee olur öle vakalar,allah insanı yüksek süratle düşmelerden korusun Göz kırpıyorum
Başa dön
harikeyn Çevrimdışı harikeyn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 10.04.2007 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorun rezil olduğu konusunda hem fikirim...Daha ben de çok düşeceğim çünkü Çok gülüyorum

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
irfaan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Afyonkarahisar

MesajTarih: 10.04.2007 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dönerken gazlarsan kapaklanırsın böyle ...
Başa dön
irfaan Çevrimdışı irfaan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Crazy_Ceza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Isparta/Gelendost

MesajTarih: 10.04.2007 - 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haklısın aga gercekten öyle _??? İstemiyorum
hondabeatkalkan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 10.04.2007 - 18:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gülme komşuna gelir başına Çok gülüyorum Gülümsüyorum Çok gülüyorum o duyguyu bilirim bende 10 larca kişinin önünde tek teker yaparken düştüm çok kötü bi duygu ama adam hiç bozuntuya vermiyo Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
hondabeatkalkan Çevrimdışı hondabeatkalkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 10.04.2007 - 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dönerken sol elini bırakıyor,sağ elde gaza biraz dokunsa bile motor uçuyor zaten...
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
honda3461
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.04.2007 - 19:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaskınla ograşıp viraj yapıyor ve birazda zeminden olamazmı diyorum. kalkışı acemi kalkışına benzemiyor
bence talihsizlik
Başa dön
honda3461 Çevrimdışı honda3461 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ysnhybs
Üye
Üye

MesajTarih: 10.04.2007 - 19:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw arkadaş bu rezil oldu muhbbtleri de ne boyle Öfkeliyim Adam harbi motorcuki altına o makinayı vermişler lastik soğuktur kafası dalgındır vss. Hava atmak için motora biniyosan düştüğünde kendini rezil hissedersin ama motora olan aşkından biniyorsan Çoook seviyorum düştüğünde eğer kendin sağlamsan motora bir şey oldumu acaba diye kaygılanırsın.
Başa dön
ysnhybs Çevrimdışı ysnhybs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal