Tarih: 10.04.2007 - 11:38 Mesaj konusu:
Haklısın bende düşülmez demedim zaten eyesofblind bende düşünlerin arasındayım zaten motordan düşmeyen yoktur zannediyorum varsada düşmek için sırasını bekleyendir
Tarih: 10.04.2007 - 11:47 Mesaj konusu:
olabilecek bi kaza bana göre kafası dalgın olur herşey olabilir _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
valla az once benım basıma geldı ayaklıgı actım zannettım ve motorla beraber ıkımızde yerdeyız kahveden adamlarlar geldı sen kıpırdama bız kaldırıcaz motoru felan dedım tamam siz cekılın ben kalkarım ulan rezıl olduk yaa bu arada debrıaj yere değmiş bide _________________ 250 R HYOSUNG
dönerken sol elini bırakıyor,sağ elde gaza biraz dokunsa bile motor uçuyor zaten... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
yaw arkadaş bu rezil oldu muhbbtleri de ne boyle Adam harbi motorcuki altına o makinayı vermişler lastik soğuktur kafası dalgındır vss. Hava atmak için motora biniyosan düştüğünde kendini rezil hissedersin ama motora olan aşkından biniyorsan düştüğünde eğer kendin sağlamsan motora bir şey oldumu acaba diye kaygılanırsın.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız