Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Canım Nereye İsterse Oraya:) (A. Kavağı gezisi)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Canım Nereye İsterse Oraya:) (A. Kavağı gezisi)

Canım Nereye İsterse Oraya:) (A. Kavağı gezisi)
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
irfaan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Afyonkarahisar

MesajTarih: 11.04.2007 - 07:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bi gezi olmuş paylaşım için teşekkürler,uzaklardaki biz gibi üyelere de istanbulu tanıma fırsatı çıkıyor bu şekilde bi nebze Gülümsüyorum ben çok seviyorum bu tür gezi yazılarını takip etmeyi..

nice kazasız keyifli gezilere...
Başa dön
irfaan Çevrimdışı irfaan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
BerkinB
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 11.04.2007 - 07:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çook güzel olmuş, emeğine sağlık... Ben Kavacıkta otururmama rağmen gidemedim buralara, ama artık şart oldu, çok güzel kareler paylaşmışın insanın canı çekiyor Göz kırpıyorum
Başa dön
BerkinB Çevrimdışı BerkinB Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ahmetusta61
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İST KARTAL **TRABZON OFLUYUM ** MOTORUM HONDA FES250 FORESIGHT :)

MesajTarih: 11.04.2007 - 08:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emeğınıze sağlık fotolar ve geziniz süper olmuş paylaşımınız için tşk Bravo
taylamon
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.04.2007 - 08:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu günlerde oraya gitme isteğimi uyandırdınız muhakkak bu önümüzdeki günlerde oraya gitmeliyim resimler çok güzel ellerinize sağlık gitme imkanı olmayan bizleri bir nebze sevindirdiniz Gülümsüyorum sayenizde gitmişin yarısı kadar olduk Gülümsüyorum teşekkürler
Başa dön
taylamon Çevrimdışı taylamon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Pirate
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 11.04.2007 - 09:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Su anda Kazakistanda colun ortasindan bir yerlerden yaziyorum
ay sonunda kismetse istanbulda olacagim ve ilk cumartesi gunu fotograflardaki gezinin aynisini tekrarliyacagim..... ahh istanbul Ahhh...!
Başa dön
Pirate Çevrimdışı Pirate Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
choconut
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 11.04.2007 - 09:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir gezi olmuş,fotoğraflarda muhteşem.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 11.04.2007 - 09:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ellerine sağlık abi çok güzel resimler. O tarafları çok severiz zaten. Havalar düzelsin ara ara gitmek lazım.
croosman
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: elazy?

MesajTarih: 12.04.2007 - 18:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süperr olmuşş yaaa devamını dilerim
Alkışlıyorum
Başa dön
croosman Çevrimdışı croosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal