çok güzel bi gezi olmuş paylaşım için teşekkürler,uzaklardaki biz gibi üyelere de istanbulu tanıma fırsatı çıkıyor bu şekilde bi nebze ben çok seviyorum bu tür gezi yazılarını takip etmeyi..
nice kazasız keyifli gezilere... _________________ Honda VT 750 ACE
SSSsssshadowwwWWW
Sürat felakettir...Yavaş yavaş keyfini çykararak gitmek lazım.
Çook güzel olmuş, emeğine sağlık... Ben Kavacıkta otururmama rağmen gidemedim buralara, ama artık şart oldu, çok güzel kareler paylaşmışın insanın canı çekiyor _________________ ZX10R - 2006
34 BB 8613
A Rh+
Tarih: 11.04.2007 - 08:26 Mesaj konusu:
Bu günlerde oraya gitme isteğimi uyandırdınız muhakkak bu önümüzdeki günlerde oraya gitmeliyim resimler çok güzel ellerinize sağlık gitme imkanı olmayan bizleri bir nebze sevindirdiniz sayenizde gitmişin yarısı kadar olduk teşekkürler
Su anda Kazakistanda colun ortasindan bir yerlerden yaziyorum
ay sonunda kismetse istanbulda olacagim ve ilk cumartesi gunu fotograflardaki gezinin aynisini tekrarliyacagim..... ahh istanbul Ahhh...!
Tarih: 11.04.2007 - 09:36 Mesaj konusu:
Ellerine sağlık abi çok güzel resimler. O tarafları çok severiz zaten. Havalar düzelsin ara ara gitmek lazım. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız