Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Racing makinenin hakkını vermek

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Racing makinenin hakkını vermek

Racing makinenin hakkını vermek
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
legacy_md
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.04.2007 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bnde
5) Devirlere riayet ederek sert hareketlerden kaçınarak makineyi uzun seneler kullanmak
diyorum ama genede motor hakkında fazla bı bılgıye sahip değilim
Başa dön
legacy_md Çevrimdışı legacy_md Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.04.2007 - 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu tarz lüzumsuz topiclere sitenin önde gelenleri nasıl oluyorda prim veriyor anlayamıyorum İstemiyorum

aussie: bişi dicem gülcen şimdi zx10 ara boru geldi Çok gülüyorum
Üye
Üye

Nereden: Istanbul/Kemerburgaz

MesajTarih: 11.04.2007 - 11:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence racing motorun hakkı tek teker/stoppie,motorun üstüne çıkma,motorda ters durma ve bu tarz tehlikeli hareketlerle verlmez,bunlar tamamiyle akrobasiye girer ve show amaçlıdır.
Bence racing'in hakkı sadece hızlı kullanma ile değil gerektiğinde yüksek hızlarla viraja girip çıkabilme ile verilebilir.Gazı açtığın zaman bütün racingler dümdüz uzar,her ne kadar ben çok gazlayamasam da viraja hızlı girip çıkabilmek dümdüz hızlı kullanmaktan kat kat zordur,gözüpeklik ve adrenalin dışında çok yüksek kabiliyet ve denge ister.
Racing'in hakkını vermek trafiğe açık yollarda kendimiz haricinde başkalarını tehlikeye atacak ve kaza yaratabilecek tehlikeli hareketler yapmak değildir diye düşünüyorum. Bravo
csarvox Çevrimdışı csarvox Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 11.04.2007 - 11:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

proracing, tamam mehmet ali kardeşim biliyorum ama sen bari yazma nedenmi inanasım gelmiyor çünkü sana kardeşim
elbette eski deliliği kalmıyor belli bir müddet sonra kabul ediyorum

AuSSiE-STYLE, evet haklısın aslında son dediğinide katılıyorum İyi fikir herkes yine bildigini yapacaktir. İyi fikir Bravo
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 11.04.2007 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yani bence motorda hakkını vermek gibi bişe yoktur.
Bu zevk işi.yani hakkını vermesende olur.
Bu arada red line ları görmek marifetten çok motora yazık diye biliyorum.

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AuSSiE-STYLE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Buradan

MesajTarih: 11.04.2007 - 12:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:
bu tarz lüzumsuz topiclere sitenin önde gelenleri nasıl oluyorda prim veriyor anlayamıyorum İstemiyorum

aussie: bişi dicem gülcen şimdi zx10 ara boru geldi Çok gülüyorum

Ryangt kardesim, ben biraz tezcanliyim coktan Yoshi TRS slip-on aldim Dans Ama hatirladigin icin sagol Bravo Zaten bu birsey degil, gecen yaz lapas'i aramistim elinizde diablo corsa 3 var mi diye, iki gun once email geldi "siparis" verdiginiz lastikler geldi diye Şok oldum
Başa dön
AuSSiE-STYLE Çevrimdışı AuSSiE-STYLE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 11.04.2007 - 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt, anlamaman zor değilki kardeşim malesef lüzumsuz gördüğün topicte seninde yorumun var Dil çıkarıyorum
mrpilot
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Marmara Ereğlisi - TEKİRDAĞ

MesajTarih: 11.04.2007 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, ağzımdan kaptın lafı açtığım konuya yorum gönderen arkadaşlar sağolsun prim vermeyenlerde Delirdim Delirdim

a rh (+)
Başa dön
mrpilot Çevrimdışı mrpilot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
volkanR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kusadası

MesajTarih: 11.04.2007 - 13:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

basılacak olan yerde sonuna kadar basın ama lütfen şehir içi ve güvensiz yollarda kendinize hakim olun ve durabileceğiniz kadar hızlı gidin.allah kimsenin başına vermesin ama cok yüksek süratlerde diğer sürücü hatalarından kaynaklanan kusurların ceremesini biz cekiyoruz veya acı sonuçlar doğuruyor.bence yerine göre hızlı yerine göre güvenli sürüş.
volkanR6 Çevrimdışı volkanR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 11.04.2007 - 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

istabulda duyduğum kadarıyla,ALENALPER,İRFAN var sana hakkını vermek nedemek acıkça anlatıp ugulamalı gösterebilcek,izmire gelirsen bu isimleri dahada arttırmak mümkün araman yeter!
virajda ve otobanda ben bu makinanın limitlerini kullanmayacaksam tourıng alır yada maxi scooter tın tın takılırım kardesim! aldıysam bi racing altıma ozman amacım belli her sekilde performans!! kaldıki bu makinalar İZMİR-İSTANBUL sehirler arası otobusu değil bana 15yıl hızmet etmesine gerek yok beni otobanda üzmesin yeter 2 sene sonra emekli ederiz onu olur biter!!
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 11.04.2007 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racing makinenin hakkı nasıl verilir. Öncelikle temel sürüş dinamiklerini ( her motorda geçerli olanlar ) iyice kavrarsın ve 1 adım sonrasına geçersin, yani gerekli tecrübeyi edinirsin ( bu tecrübeyi edinmenin en ucuz yolu eğitimle olanıdır, aksi takdirde çok ağır bedel ödeyenler olmuştur ) , motorunu tanırsın ve eline bir eldiven gibi oturduğunu hissedersin ( Frenajı, virajı, dengesi, devirlere göre torku, lastiğinin durumu vs ) . Daha sonra motorun yere basan noktasının lastik değilde kendi vücudun olduğunu hissedersin. Eğer o hissi yakaladıysan motorun hakkını veriyorsundur, o hissiyatı yakalayamadıysan boşu boşuna benzin yakıyorsundur.

Zannetmeyin ki arabada durum farklı, o hissiyatı yakalamak çok önemli, en azından benim için.
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
BEdiRR-HAN187
Üye
Üye

MesajTarih: 11.04.2007 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ss makinaları en son limitinde kullanmak mümkün değil bence kullana bildiğin en üst limitte kullanırsın ama insan gibi kullanırsın. En büyüğüde ağırbaşlı kullanırsın bir tek sen kullanıyormuş gibi değil son şık gerçek bir mtoorcunun yapacağı bir davranıştır zaten eğer yapamıyorsan yürüyüş yap
Başa dön
BEdiRR-HAN187 Çevrimdışı BEdiRR-HAN187 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
firtinacocuk_r1
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.04.2007 - 08:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence hepsini yeri var kardeş yerine göre kullandın mı zaten sen o hakkı fazlasıyla vermiş olursun bak

çıkıcaksın şöle güzel havada yavaş yavaş hafiften süzülüceksin devirli kullanıcaksın bir yere falan giderken 5. viteste fazla limitleri zorlamadan..

bi çıkıcaksın ki şimşek gibi çakmak istiyceksin gökyüzüne o zaman uygun yeri bulup kapatıcaksın gazı red line kendini kaybedicek..

yani anlıcan normal kullan ömrünü yeme..unutma o rüzgarın kızı narin davran.sadece fırsatını buldunda arada motoru uçur yok et hayatttan uç dostummmmm Delirdim Dans
Başa dön
firtinacocuk_r1 Çevrimdışı firtinacocuk_r1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
BEdiRR-HAN187
Üye
Üye

MesajTarih: 12.04.2007 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla istediğin gibi binersin senin aklıda ne geçiyorsa o motor senindir senden başkasıda hakkını veremz
Başa dön
BEdiRR-HAN187 Çevrimdışı BEdiRR-HAN187 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Light
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Cadde

MesajTarih: 12.04.2007 - 12:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla ben hakkını falan vermem sadece kız yapsın diye binerim
.
.
.
deeeermişim
Gülümsüyorum Gülümsüyorum
şaka bir yana herkes canı nasıl istiyorsa öyle kullanmalı. Kimi race motorun duruşuna hastadır, kimi gidişine, kimi virajına, kiminin parası çoktur sadece sahip olmak yeter, makina garajda yattımı yeter ona.

İnsanoğlu türlü türlü, bence 'makinanın hakkını vermek lazım' değil. Esas japonlar daha iyi makina yapsınlar da sürücülerin hakkını versinler. Karete yapmakla bitmiyo herşey dimi ama...

Çok gülüyorum
Başa dön
Light Çevrimdışı Light Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal