Kayıt: Oct 25, 2006 Mesajlar: 291 Nereden: merzifon/amasya
Tarih: 27.10.2006 - 07:17 Mesaj konusu: Karadeniz Motordelileri neredesiniz?(Merzifon,Çorum,Samsun)
sevgili karadeniz motor delileri bizler merzifon ve çorumlu motor delileri olarak bir araya geldik ve diğer motor delileriyle de tanışmak istiyoruz. eyyy samsun, sinop, trabzon, tokat vs. nerdesiniz. _________________ bir gece ansızın gelebilirim
Mrb arkadaşlar ben Çorum,dan Murat. Bu forum alanı birbirimizi tanımak için iyi bir fırsat.Bizler sürekli bu şehirleri gezen insanlarız.Beraber buluşup sohbet edip gezebileceğimiz motorsever arkadaşlarımızla tanışalım.
Kayıt: Oct 25, 2006 Mesajlar: 291 Nereden: merzifon/amasya
Tarih: 27.10.2006 - 11:27 Mesaj konusu:
slm serkan, zxr9-19,fzrafer diğer arkadaşlarıda burda görmek istiyoruz lütfen ayrıntılı irtibat bilgilerimizide yazalım
Deniz ERCAN
Merzifon Asker Hastanesi
Merzifon/AMASYA
saymandeniz@hotmail.com
0 505 787 58 77
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
ayrıca zxr9-19 arkadaşım ve 8 md hayranı merzifonda buluştuk
diğer illerdeki arkadaşlarıda görmek istiyoruz
Tarih: 27.10.2006 - 11:40 Mesaj konusu:
Hey Allahım ya Merzifon hadi ne ise de Çorum nasıl Karadeniz olmuş?
Nedense, Karadeniz sahilinde olmayan mekanları Karadeniz mekanı olarak tanımlayamıyorum. :wub:
Yine de bir Karadenizli olarak gurur duymak lazım. Ben de buradayım... Aslında İstanbul'dayım ama Gönlüm Rize'de yani! _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
cumoni, çorum bizim buraya yakın olduğu için söyledim ayrıca çorumlu arkadaşlarımızla bir çok güzel faaliyetlere imza atmaya karar verdik ilk buluşmamızı yaptık
merhaba biz tokatlı motor delileri olarak amasyada yani ortak noktada isterseniz buluşup bir gezi gerçekleştirebiliriz http://www.motordelisi.com/ftopict-26868-.html bu linkte amasya gözleke yapmış olduğumuz bir gezi var http://www.motordelisi.com/ftopict-26750-.html bu linkte ise tokatta bir hafta sonu gezimiz var tokatta baya bi racing var haberleşip bi gezi planlayalım... _________________ Yamaha R1 2001 Kırmızı
Yoluna Halylar Serilir Sanma
U?runda Ömürler Verilir Sanma
De?erin Kyymetin Bilinir Sanma
Tarih: 11.04.2007 - 14:56 Mesaj konusu:
hafta sonu olursa katılırız organize edin gezeriz arkadaşlar tarihi ve doğa güzelliği olan yerleri bir nokta ve tarih belirleyin . özellikle deniz bey madem merzifonlusunuz ortak nokta olabilir tdm850 önde biz arkada takip ederiz. radar tehlikesi varmış deniz bey nerde olacağınıda yazalım lütfen _________________ en500delichopper34
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız