Tarih: 10.04.2007 - 09:25 Mesaj konusu: korumalı mont temizliği
Arkadaşlar korumalı montunu kuru temizlemeye veren oldumu yada şöyle sorayım ixon marka montum var kuru temizlemeciye götürdüm korumalıklardan ötürü adam tereddütte kaldı yapmadı.Nasıl yapabilirim bi fikri olan varmı?
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 10.04.2007 - 09:28 Mesaj konusu:
chaos106, korumaları çıkar kardeşim sonrasında kuru temizlemeye verebilirsin olmuyormu bu şekilde ben öyle yapıyorum _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
gerçekten güzel soru
bende hemen ekleyim :
peki bende birtane eski deri tulum var , onu nasıl boyamalıyım
ilk ayakkabı boyası düşündüm amaaa olmaz dediler
şimdiden teşekkürler
chaos106, çamaşır makinasını tercih edersen sıkma işlemi yaptırma.
lord48,
Alıntı:
peki bende birtane eski deri tulum var , onu nasıl boyamalıyım
ayakkabı boyası mı? Oldu... Getir bende fırçalayayım bir güzel, kadife bezle de son katı geçeyim.
Deri boyaları var onunla yapabilirsin. _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 7710 Nereden: GAVUR İZMİRden
Tarih: 10.04.2007 - 23:06 Mesaj konusu:
chaos106, tam gününde açmışsın topici
benimde montum İXON marka
artık temizlik zamanı geldi dedim araştırdım kuru temizleme diyende oldu çamaşır makinası diyende
ben kararımı çamaşır makinasından yana kullandım
önce içindeki korumaları çıkardım (dirsek omuz sırttaki süngeride unutma)
ters çevirip 30 derecede yıkadım
kurutma işlemini tam olarak bitirmeden (biraz ıslak) olarak çıkardım
sicak ortamda 1 günde kurudu
şimdi tertemiz bir şekilde kullanıyorum
başka sormak istadiğin varsa PM den mesaj at cevaplarım İZMİR deyim _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
arkadaşım sen garantiye bak çıkar korumalıklarını wer kuru temizleyiciye kafan rahat olsun makinaya atıpta ya mont a bişeymi olur düşüncesi kalksın kafandan ... :
Tarih: 03.07.2007 - 10:05 Mesaj konusu:
Spıdı marka montumu alalı 2 sene oldu daha temizlik yüzü görmedi.Kuru temizlemeye vermeyi düşünüyorum fakat özelliğini kaybeder diye duyum aldım.Yağmur geçirsin öneli değil ama rüzgar geçirme özelliğini kaybeder mi :?:Bir de su dolu bir leğene yatırp 1-2 gün özel ilacında bekletebilirsin dediler.Siz montu temizlemede hangi yöntemi kullanıyorsunuz _________________ Hayat Verenin Kuluyum... www.cubbeliahmethoca.tv
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız