Kayıt: Nov 02, 2004 Mesajlar: 2530 Nereden: Türkiye / Deutschland
Tarih: 11.04.2007 - 10:12 Mesaj konusu: Bakalım AYDIN'da kaç deli var ;)
Evet Aydın da kaç M.D üyesi var.
Arkadaşlar ali kardeşimle (shadow-750) düşündük taşındık neden bizimde toplantılarımız olmasın diyerekden bişiler yapmayı hedeflıyoruz .
Öncelikle hedef kitleyi belirleyip daha sonrasında uygun zamanı belirterek geziler etkinlikler ve toplantılar yapmayı düşünüyoruz . _________________
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 11.04.2007 - 10:24 Mesaj konusu:
whiskey75, hadi bakalım aydının delileri toplanma sırası sizde gibi gözüküyor
bakalım aydında kaç delimiz var teprikler kardeşim kutluyorum seni _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
hadi bakalım AYDIN lılar yazın buraya
kaç kişi varmış aydından bakalım öğrenelim ona göre toplantılarımıza başlayalım artık deme ben AYDIN dan fazla deli çıkmayacağını tahmin ediyorum hadi çıkında beni utandırın
whiskey75, abi olmadı ikimiz bineriz today50 lerimize çıkarız meydana çatır çatır iki kişi yaparız toplantımızı olmazmı _________________ MoToR UsTAsI
ARh(+)
Kayıt: Nov 30, 2005 Mesajlar: 557 Nereden: Kuşadası/İstanbul
Tarih: 11.04.2007 - 15:22 Mesaj konusu:
Biz de varızz. Kuşadasındayız ama olsun sonuçta Aydın. Şu an okulum sebebiyle İstanbuldayım fakat yazın toplantılarınıza geliriz _________________ Yamaha FZ 6 (98 hp)
Tarih: 12.04.2007 - 06:21 Mesaj konusu:
whiskey75, aydın m.d hayırlı olsun şimdiden tebrikler _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tarih: 12.04.2007 - 07:32 Mesaj konusu:
whiskey75. kardeş zaten en büyük eksiğimiz organize yapamamız..sizin gibi arkadaşların gayretleri ile bir araya geliyoruz..bizesökeden gün ve tarih vermeniz yeter...sökeden selamlar
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız