Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - arkadaşlar bende mondial 110 luk ft var

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

arkadaşlar bende mondial 110 luk ft var

arkadaşlar bende mondial 110 luk ft var

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
morcu350
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/dikili

MesajTarih: 10.04.2007 - 18:54    Mesaj konusu: arkadaşlar bende mondial 110 luk ft var Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bende mondial 110 luk ft var ama motor bugün hiç bişi yokken durdu ve bir daha çalışmadı marş basıyo ama motorda tık yok acayip bir durum benim için ilk defa geliyo başıma neden acaba böle bişi olmuştur ????
Başa dön
morcu350 Çevrimdışı morcu350 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hizligenc
Üye
Üye

MesajTarih: 11.04.2007 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fabrika çıkış hatasıdır bana göre. Bravo
Başa dön
hizligenc Çevrimdışı hizligenc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.04.2007 - 10:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

voland dişlisnde sorun var yada dişliler sıyrılmış olabilir yada ciglede sorun var bu 2 sinde sorun varsa tamir edilmiosa 100 ytl ama sen yinede araba aküsüyle bi çalıstır arabayaı çalıstırarak cigleye yani marşa bas gaz vermeden eyer gaz vermeden çalısmıyosa gaz ver gaz vererek çalısırsada ciglede ve voland dişlisinde sorun vardır sen araba aküsüyle bi çalıstırmayı dene araba çalısık olcak ama dostum büyük bi ihtimalle çalısacaktır Bravo Bravo Bravo Bravo
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 11.04.2007 - 10:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Fabrika çıkış hatasıdır bana göre

hizligenc, yaw mondial ğitsin buzdolabı yapsın yaaaa Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
2move
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 11.04.2007 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bendede var aynı motor,, çok severim keratayı...
sorununu çözüp buraya yazarsan sevinirim.olur ya yrn bi gun allah korusun başıma gelir diye
Başa dön
2move Çevrimdışı 2move Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
morcu350
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/dikili

MesajTarih: 11.04.2007 - 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkür ederim denicem Bravo
Başa dön
morcu350 Çevrimdışı morcu350 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
speeddeath
Üye
Üye

Nereden: mersin

MesajTarih: 12.04.2007 - 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benzinin varmı yada benzin hortumundan benzin geliyormu ona bi bak daha sona kaplolara buji ye v.s ateşleme ve yakıt sistemi yani
Başa dön
speeddeath Çevrimdışı speeddeath Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
darknss
Üye
Üye

Nereden: Kusadasi

MesajTarih: 12.04.2007 - 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya mondial ne bekl,yorsun ki ömür boyu calısacagınımı sanıorsun kı Gülümsüyorum
Başa dön
darknss Çevrimdışı darknss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
monditunnigblk
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 14.04.2007 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasım aynı motoru ben 2005ten berı kullanıyorum hıc tamıre gıtmedım bakımları dısında ve km sı 20bındeydı sattıgımda

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

yanı o olay nasıl oldu anlamadım ama fabrıka hatası olabılır sonucta cın malı ama ben bozuldugunu gormedım sahsen benı hıc yolda bırakmadı

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

yanı o olay nasıl oldu anlamadım ama fabrıka hatası olabılır sonucta cın malı ama ben bozuldugunu gormedım sahsen benı hıc yolda bırakmadı

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

Başa dön
monditunnigblk Çevrimdışı monditunnigblk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
torento1987
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: eski?ehir

MesajTarih: 16.04.2007 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen benzinini kontrol et eğer marş basıorsa akü sağlamdır sakın yanlış bişey yapma bence arabadan dda takviye falan yapma sakın benim de bazen başıma geliordu ilk zamanlar motorun depo kapağı hava almıyor olabilir ve buda giden benzini kesior bu yüzden motor g
derken de olsa stop ediyor sen depo kapağını aç deliğni bi kontrol et . eğer yinede olmuyor sa servise götürürsün ama benim dediklerimi dikkate almanı tavsiye ederim .
Başa dön
torento1987 Çevrimdışı torento1987 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
turgutlu_md_2009
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KaSaBa 45(anladyn sen onu)

MesajTarih: 16.04.2007 - 20:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en yakın yetkili sevise git yada tanıdğın bi ustaya aramızda ama nede olsa mondial ömrü o kadar üzgünüm
Başa dön
turgutlu_md_2009 Çevrimdışı turgutlu_md_2009 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
torento1987
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: eski?ehir

MesajTarih: 19.04.2007 - 20:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

morcu350, ne oldu senin motorunun durumu ya bizi bi haber bırakma Üzgünüm
Başa dön
torento1987 Çevrimdışı torento1987 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.31 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal