Tarih: 10.04.2007 - 18:54 Mesaj konusu: arkadaşlar bende mondial 110 luk ft var
arkadaşlar bende mondial 110 luk ft var ama motor bugün hiç bişi yokken durdu ve bir daha çalışmadı marş basıyo ama motorda tık yok acayip bir durum benim için ilk defa geliyo başıma neden acaba böle bişi olmuştur ????
voland dişlisnde sorun var yada dişliler sıyrılmış olabilir yada ciglede sorun var bu 2 sinde sorun varsa tamir edilmiosa 100 ytl ama sen yinede araba aküsüyle bi çalıstır arabayaı çalıstırarak cigleye yani marşa bas gaz vermeden eyer gaz vermeden çalısmıyosa gaz ver gaz vererek çalısırsada ciglede ve voland dişlisinde sorun vardır sen araba aküsüyle bi çalıstırmayı dene araba çalısık olcak ama dostum büyük bi ihtimalle çalısacaktır
Tarih: 11.04.2007 - 11:07 Mesaj konusu:
bendede var aynı motor,, çok severim keratayı...
sorununu çözüp buraya yazarsan sevinirim.olur ya yrn bi gun allah korusun başıma gelir diye _________________ E. OBAKAN
ya istiklal ya ölüm...
alemin kralı carsı herkeze jarsı
sen benzinini kontrol et eğer marş basıorsa akü sağlamdır sakın yanlış bişey yapma bence arabadan dda takviye falan yapma sakın benim de bazen başıma geliordu ilk zamanlar motorun depo kapağı hava almıyor olabilir ve buda giden benzini kesior bu yüzden motor g
derken de olsa stop ediyor sen depo kapağını aç deliğni bi kontrol et . eğer yinede olmuyor sa servise götürürsün ama benim dediklerimi dikkate almanı tavsiye ederim .
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız