Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - plakam yırtıldı yardım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

plakam yırtıldı yardım

plakam yırtıldı yardım

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
plus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.04.2007 - 15:46    Mesaj konusu: plakam yırtıldı yardım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar plakam yırtıldı 2 vida tutuyo şuan nerden ve nasıl çıkartırım bu bana kaça patlar ve daha ufak bi plaka istiyorum özel olursa tabi bilgilendirirseniz sevinirim.
Başa dön
plus Çevrimdışı plus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 11.04.2007 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şişhanede var plaka basan bi yer. şu anki plakayı at bagaja. git şişhanede yaptır onu tak. polis dikkat etmez ama oldu ya dikkat etti dersin böle böle aha orj burda..
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 11.04.2007 - 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

plus, reklamcılar yapıyor ama gıcık bi polise denk gelirsen kötü olur.Çünkü üstünde mühür olmicak.Sen en iyisi trafiğe git elinde plakayla.Galiba dilekçe yazıyomuşsun ve delil olarak plaka gösteriyosun yenisini çıkarıyolar(ne kadar doğru bilmiyorum)Ayrıca para konusunda da bi fikrim yok
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 11.04.2007 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

plus, trafik tescile plakanla gidip yenisini alman için sana bir fiş verecekler sonra atölyeye gidip yenisini alabilirsin ayrıntılı bilgi sigortacılar Göz kırpıyorum
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 11.04.2007 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, peki benim plakam 2 harfli ama büyük.Bunu küçültmek istiyorum gidip fiş alabilirmiyim yani bi mazeret istiyorlar mı ??
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
plus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.04.2007 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şişhane kafama yattı ufak bi plaka yapıp deri çantama monte edicem eskisinide çantamda taşırım artık.peki bu yer nerde şişhanede?
Başa dön
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 12.04.2007 - 09:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

unkapanı köprüsünü geçtin taksime doğru giderken şişhane ışıkları geçince sağda köşede görmemene imkan yok.
plus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.04.2007 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok iyi anladım en yakın zamanda ordayım sağol...
Başa dön
beyazpapagan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-Manisa

MesajTarih: 12.04.2007 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm dostlar, bu reklamcılarda yapılan küçük plakaların cezası var mı?
Başa dön
beyazpapagan Çevrimdışı beyazpapagan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
speeddeath
Üye
Üye

Nereden: mersin

MesajTarih: 12.04.2007 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabi bi çevirmede ne gaziyo sende bu iki plaka diyenlerinde cıkacagını unutma bence basın daha büyük belalara girmesin Gülümsüyorum ondan sona evrakta sahtecilik falan deyip içeri atmasınlar sen en iyisi emniyete bi uğra bilgi al sona hangisi sana uysunsa onu yap ama en uygunu yasal olanıdır bence
Başa dön
speeddeath Çevrimdışı speeddeath Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal