Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yeni Kanuniler ve fiyatları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yeni Kanuniler ve fiyatları

Yeni Kanuniler ve fiyatları
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Atom Karynca
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Yzmir

MesajTarih: 11.01.2005 - 12:06    Mesaj konusu: Yeni Kanuniler ve fiyatları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yazlığa almayı düşündüğüm 3 tekerli scooter (fiyatı çok pahalı geldi bana) veya atv için Kanuni nin sitesine bakarken, resimlerini gördüğüm bir iki modelin fiyatını sordum gelen fiyat listesini aynen bilgi olarak atıyorum.

"Kanuni 2005 yeni modelleri fiyat listesi ektedir. Tüm ürünlerimize 24 ay vade ile sahip olabilirsiniz. Yeni modelleri bu

aydan itibaren bayilerimizde görebilir ve arzu ettiğinizde teknik özellikler için katalogları bayilerimizden hemen temin edebilirsiniz.

Bayi telefonlarına www.kanuni.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

İlginiz için teşekkür ederiz.

saygılarımızla,

KURALKAN MOTORLU ARAÇLAR A.Ş

TIGER 250 4.560.000.000 TL
SEYHAN 150 C 3.211.000.000 TL
SEYHAN 125 T 2.418.000.000 TL
CHEETAH 125 2.824.000.000 TL
TIGRINA 100 1.754.000.000 TL

RABBIT 50 ( 3 teker ) 4.046.000.000 TL
BUFFALO150 ( on road) 7.137.000.000 TL
ATV 50 ( off road ) 1.960.000.000 TL
ATV 110 ( on road ) 3.018.000.000 TL
ATV 250 ( on road ) 6.169.000.000 TL

POPCORN 90 1.911.000.000 TL
HUSSAR 125 2.498.000.000 TL
DEER 152 4.058.000.000 TL
BOBCAT 150 4.488.000.000 TL

SMART 75 1.466.000.000 TL
TURBO GXL 65 1.290.000.000 TL
POWER GXL 65 1.290.000.000 TL

( yukarıda belirtilen fiyatlara kdv, ötv dahildir ) "

Atom Karynca Çevrimdışı Atom Karynca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
toygunn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: suadye

MesajTarih: 11.01.2005 - 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanunı ye kanma japon dan sasma Dil çıkarıyorum sezonluk motor alma omurluk motor al Dil çıkarıyorum
toygunn Çevrimdışı toygunn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
oldman2003
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 11.01.2005 - 12:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanuni iyi gidiyor, en azından çaba gösteriyor düşüncesindeyim.
Başa dön
oldman2003 Çevrimdışı oldman2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Beyto
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Kastamonu/Merkez

MesajTarih: 11.01.2005 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyidir iyidir yeni başlayanlara yerli malı. nasıl olsa bi sezon sonra buyutecem die satar gene alır honda yamaha.... Dil çıkarıyorum
santos
Üye
Üye

Nereden: adana

MesajTarih: 11.01.2005 - 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

araştırma için tebrikler
ne kadar çok motor okadar çok rekabet ve uygun fiyat politikası
varolun m.d.leri
Başa dön
santos Çevrimdışı santos Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 11.01.2005 - 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yerli malı dostlarım...Bizim Türkiye'mizin malları bunlar...Sizcede iyi bir başlangıç,girişim değil mi? Bence Kanuni ileri ki zamanlar da Japon'lara kafa tutabilecek Dil çıkarıyorum
BOO_74
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupa

MesajTarih: 11.01.2005 - 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Yerli malı dostlarım...Bizim Türkiye'mizin malları bunlar

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
tabi, tabiii, vidasına kadar Türk mühendisinin el emeği göz nuru, bi de CPI diye uzakdoğulu bir firma var ki tam taklitci....

bu arda seyhan250c'yi getirmiyorlar (pardon imal etmiyorlar) galiba
--------------
Başa dön
BOO_74 Çevrimdışı BOO_74 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Vae_victis
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.01.2005 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BOO_74 demiş ki:
bu arda seyhan250c'yi getirmiyorlar (pardon imal etmiyorlar) galiba

Yok hocam kanuni 250 c yi "limited edition" yapma kararı almış :oops:
Başa dön
Vae_victis Çevrimdışı Vae_victis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NightWish
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.01.2005 - 15:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KANUNİ piyasaya çok erken girmesinin avantajını kullanıyo ve fiyatlar bence gereksiz pahalı motor olarak kanuni için güzel bişi sölendiğini duymadım hep eksi yönleri anlatılıyo zaten ismi sadece türk parçalar uzak doğudan geliyo ve montajı burada gerçekleşiyo piyasaya yeni giren Mondial markalı motorlar ver Harput motorları yeni girdi ve kanuniye bence fark atar çünkü işçilik aşağı yukarı hepsinde aynı kanuninin bi artısının olduğunu düşünmüyorum
Başa dön
NightWish Çevrimdışı NightWish Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
teski
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/kucukyali

MesajTarih: 11.01.2005 - 15:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne zaman vazgeccek kanuni motor uretmekten Bravo
adamlar acayip dislaniyo
ee haklilar adam gibi motor uretmiyorlar ki :md:
Başa dön
teski Çevrimdışı teski Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
BOO_74
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.01.2005 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunun için piyasaya her yeni giren markaya sevinip takipçisi olmak lazım, rekabet ortamında böylece fiyatlar bizim lehimize şekillenir.

yeni oyuncularla hoppidi marka pazarı da gerçek fiyatlarını bulacak inşallah...
--------------
Başa dön
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 11.01.2005 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

vidasına kadar Türk mühendisinin el emeği göz nuru

Ben öyle birşey dediğimi hatırlamıyorum???? Sen Türkiye'de fabrikası olan Fiat'ın,Tofaş'ın İtalyadan aldığı misal lastikleri,için Şahin'i de İtalyan markası zannediyorsun o zaman ;-)
BikerGirlz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü/Merter

MesajTarih: 11.01.2005 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben Deer 152 'yi gittim gördüm ve arastirdim bence cok güzel Dil çıkarıyorum yeni baslayanlar icinde süper kendime bile düsünüyorum, resimde öyle göründügüne bakmayin ve biraz yamaha modeli'de calinmis ön görünümde, valla yakindan makine süper Çok gülüyorum Göz kırpıyorum Çok gülüyorum ...
Başa dön
BikerGirlz Çevrimdışı BikerGirlz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
teski
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/kucukyali

MesajTarih: 11.01.2005 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla kanuni yi begenmiyorum ama deer 152 ye bayildim Dil çıkarıyorum
Başa dön
teski Çevrimdışı teski Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
BOO_74
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.01.2005 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Alıntı:

vidasına kadar Türk mühendisinin el emeği göz nuru

Ben öyle birşey dediğimi hatırlamıyorum???? Sen Türkiye'de fabrikası olan Fiat'ın,Tofaş'ın İtalyadan aldığı misal lastikleri,için Şahin'i de İtalyan markası zannediyorsun o zaman

hatırlamaman normal, o lafı ben dedim zaten. Gülümsüyorum

şahin-doğan-kartal serisi fiat normlarına uymadan üretildiği için ana firma Fiat tarafından kabul edilmez

ve dikkat edersen bu modellerde enine beş çizgili fiat amblemi kullanılması yasaklanmıştır. bu amblem yine yerli üretim palio-albea 'da kullanılmaktadır.

yani şahini istesem de italyan zannedemem... ;-)

başka örnek: toyota türkiye fabrikası dünyada en kaliteli üretim yapan fabrikalardan biridir ve ingiltere 'deki fabrikadan daha yüksek standartlarda üretim yapmaktadır.

yanlış anlaşılmamak için yine yazma gereği duydum, yerli üretimin gerekliliğini tartışmıyorum ve sonuna kadar destekliyorum.

kanuni dünyadaki, en azından bölgedeki en kaliteli CPI-montajını-üretimini biz yapıyoruz desin sevinelim- gurur duyalım hep beraber . ama dört tane vida sıkıp üstüne "made in turkey" yazmasın, komik oluyor.
artık böyle bir iddaları yok galiba.
--------------
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal