Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - A2 Ehliyet Sınavı Sonucları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

A2 Ehliyet Sınavı Sonucları

A2 Ehliyet Sınavı Sonucları
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
BikerstorM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otoban

MesajTarih: 11.01.2005 - 02:16    Mesaj konusu: A2 Ehliyet Sınavı Sonucları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

A2 Ehliyet Sınavı Sonucları Ne Zaman acıklanacak Bilen Varmı Surucu Kursunu Ne Zaman Arasam Bızde Beklıyoruz Yarın Ogleden Sonra Arayın Dıyorlar Üzgünüm

Insallah Kazanmısımdırrrr Bravo
Her Yerde Izimiz Vardir
Başa dön
BikerstorM Çevrimdışı BikerstorM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
NightWish
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.01.2005 - 02:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Artık yeter arkadaşlar bilinçli bir kullanıcı olmak çok zamandır almak fakat bi türlü başvurmadığım sonunda son dönem olduğunu öğrenip biran önce gidip alıyım dediğim ehliyet mevzusunu uzattıkça uzattılar ta aralıkta sınava girdim fakat hala sonuçlar açıklanmadı ve de direksiyon sınavı 30 ocakta olacağı söylendi yeter motor kullanmak istiyorum verin ehliyeti mi bana ya
Başa dön
NightWish Çevrimdışı NightWish Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Samurai
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Nereye...

MesajTarih: 11.01.2005 - 04:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaw arkadaşLar a2 ehLiyet kaç yaşında aLınıyor acaba... ? Sürücü kursuna sordum 18 diyorLar... Bazı yerLerde okuyorum 17 diyorLar... Hangisi doğru... ? Üzgünüm
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 11.01.2005 - 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ehliyet sinavi sonuclari aciklanmis internette. bilginize
http://yasemin.meb.gov.tr/sorgu/surucu/ss/2005_1/Ss_Surucu.htm
Başa dön
bundle Çevrimdışı bundle Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
santos
Üye
Üye

Nereden: adana

MesajTarih: 11.01.2005 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saol bundle 100 aldım a2 cepte
Başa dön
santos Çevrimdışı santos Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
teski
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/kucukyali

MesajTarih: 11.01.2005 - 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

subatin 15 inde bi sinav var sanirsam. sonraki sinav ne zaman
daraldim artik bende girmek istiyorum su sinavlara
Başa dön
teski Çevrimdışı teski Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
NightWish
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.01.2005 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ey be buna KAPAK DERLER 95 Dil çıkarıyorum HEHEHEHE ehliyet bendedir
Başa dön
NightWish Çevrimdışı NightWish Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
teski
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/kucukyali

MesajTarih: 11.01.2005 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya sinava calistiniz mi cok
yani kolay mi Şok oldum
Başa dön
teski Çevrimdışı teski Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
BikerstorM
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.01.2005 - 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dersler
Ders Adı Puanı Açıklama

MOTOR_A12 085 GİRDİ
TRAFİK_A12 085 GİRDİ
İLKYARDIM_A12 083 GİRDİ

oleyy be kazanmısım ehlıyetı allahım
Her Yerde Izimiz Vardir
Başa dön
BikerstorM Çevrimdışı BikerstorM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Wolfone
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 11.01.2005 - 19:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

heyyt beee 95 A2 'yi kapcam galiba Dil çıkarıyorum
Başa dön
Wolfone Çevrimdışı Wolfone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
BikerstorM
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.01.2005 - 19:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ınsallah dıreksıyon sınavındada basarlı olursak trafikciler bızden korksun artık Çok gülüyorum
Her Yerde Izimiz Vardir
Başa dön
eRd3m
Üye
Üye

Nereden: Ku?adasy

MesajTarih: 12.01.2005 - 01:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MOTOR_A12 075 GİRDİ
TRAFİK_A12 070 GİRDİ
İLKYARDIM_A12 060 GİRDİ

BEN KALDIMMI İLKYARDIMDAN?
Başa dön
eRd3m Çevrimdışı eRd3m Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cruiserdem
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul 4.Levent/Kartal

MesajTarih: 12.01.2005 - 10:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eRd3m, malesef kaldın dostum Üzgünüm
Başa dön
cruiserdem Çevrimdışı cruiserdem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Wishne
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 12.01.2005 - 10:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pin2001 ve Fulya adında iki bayan arkadaşı, her ikisi de sınavdan 100 le geçtikleri için tebrik ediyorum.. Dil çıkarıyorum
madida
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.01.2005 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Yaw arkadaşLar a2 ehLiyet kaç yaşında aLınıyor acaba... Sürücü kursuna sordum 18 diyorLar... Bazı yerLerde okuyorum 17 diyorLar... Hangisi doğru...

17 ben 17 yasında iken almıstım 2.5 yasına girdi kerata
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal