Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ZINCIR BAKIMI VE TEMIZLIGI.!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ZINCIR BAKIMI VE TEMIZLIGI.!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
CBR954RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Braunschweig / Almanya

MesajTarih: 19.02.2004 - 01:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kopan Zincir canta dolanamaz !
dsliden yere sürülür yada disliden atar ama asla cantin arasina girip block edemez !
Kopan zincir Motor blockuna carpip Motorun Blokunu kirar arka maseyi kirar ama arka tekere sarilip tekeri klitlemez!!

selamlar
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 19.02.2004 - 04:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CBR954RR demiş ki:
Kopan Zincir canta dolanamaz !
dsliden yere sürülür yada disliden atar ama asla cantin arasina girip block edemez !
Kopan zincir Motor blockuna carpip Motorun Blokunu kirar arka maseyi kirar ama arka tekere sarilip tekeri klitlemez!!

selamlar

Sanirim bana yaziyorsun bu cevabi Aytunc ama bu anlattigim kazada ölen arkadasin Babasi bana kazayi böyle anlatti.Yani ben onun yalancisiyim :wink: Bu dünyada bazen hic bir zaman olamayacak seyler olabiliyor ve agzimiz acik bakiyoruz sadece ,cünkü mantiksal aciklamasi olmadigi icin burada zincirin canta girmeside öyle olabilir.Bende düsünmedim degil canta nasil girer diye zincir!!Ama ölenin babasi anlattiginda adam aglarken yalan söyliyecegini zannetmedim!!

Burda benim bir arkadasada oldu zincir koptu 1.viteste köklerken ve motorun Kuyruguna girdi! O güzelim carbondan kuyruga.... :?
Kader iste birine böyle öbürüne söyle.... Dil çıkarıyorum

Vazgec ,sakin deneme!!!! SiNORACER #8
Başa dön
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CBR954RR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.02.2004 - 03:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sino,

ölen arkadasi allah rahmet eylesin geride birakanlara da sabir versin.

Zincir olayi kazaya sebep olmustur ! ama tekeri bloke ederek degil ! zinciri kopan motorlara bak herzaman arka cant dönüyordur. caddede sincirin kopmasi pek nadir bir olay yaris yerlerinde her zaman olan görülen bir olay nedeni bilinmez bir sey yeni takilmis zincirler kopuyor
ama canta girip sarilmasi imkansiz nedeni de Zincirin ucunda kanca gibi bir yere takilacak bir sey yok.
Birde zincir üst bölümde koparsa ilerdeki bölümü motor bloku parcalar yukari firladigi icin arka bölümü arka disli sayesinde de ileri itikleniyor üzerinden atincaya kadar vede masayla dislinin arasina ariliyor bu da ma$ayi vede dislinin vidalarini bozuyor .
zincir alt taraftan koparsa kopan arka kismi mas$aya carparak motorbloka kadar gidip orda etrafi zedeleyerek kaliyor ön kisimi da yere cakiliyor.
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

MesajTarih: 24.02.2004 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CBR954RR demiş ki:
sino,

ölen arkadasi allah rahmet eylesin geride birakanlara da sabir versin.

Sag ol kardesim!!!

CBR954RR demiş ki:

Birde zincir üst bölümde koparsa ilerdeki bölümü motor bloku parcalar yukari firladigi icin arka bölümü arka disli sayesinde de ileri itikleniyor üzerinden atincaya kadar vede masayla dislinin arasina ariliyor bu da ma$ayi vede dislinin vidalarini bozuyor .
zincir alt taraftan koparsa kopan arka kismi mas$aya carparak motorbloka kadar gidip orda etrafi zedeleyerek kaliyor ön kisimi da yere cakiliyor

Kafam karisti yaaaaaaa bu neee hehehehehhehhehehhee :scooter: Motordelisi Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Başa dön
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CBR954RR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.02.2004 - 03:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Kafam karisti yaaaaaaa bu neee hehehehehhehhehehhee

Bu Motordan bende istiyorum Çok gülüyorum
volkan_
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 18.03.2004 - 04:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

okuması bile 20 dakika yaw...en iyisi servis derim:9
Başa dön
volkan_ Çevrimdışı volkan_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CBR954RR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.03.2004 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkan demiş ki:
okuması bile 20 dakika yaw...en iyisi servis derim:9

Aslinda cok basit !
R1seiko
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 24.03.2004 - 23:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar bencede zincir bakımı çok önemli her 500 km bence avrupa standartları için geçerli Türkiyede yaşayanlar her 250 km de bir bakmalı toz toprağın bold olduğu yollarımız sayasinde zincir ömrünü uzatmak istiyorsak öncelikle zincir ayarını kontrol etmeli (bunu resimlerle göndericem yakın bir zamanda ) daha sonra temizlik ve yağlama zamanlarına dikkat edilmeli
cathedral
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.04.2004 - 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla 220 km hızla giderken ne yi yağlarsanız yağlayın ölmekten kurtulamazsınız... bu çok yüksek bi hız 80-100 arası gitseydi kurtulma ihtimali oldukça yüksekti..ben arabamda bile 180 e bi kere geldim..
o bile insanı korkutuyor.bidaha 130 u geçmedim. aman arkadaşlar dikkat
aşırı sürat yapmayın... özellikle motorla hiçbir güvenceniz yok.. bunları benim size öğretmeme gerek yok zaten..

saygılar..
Başa dön
cathedral Çevrimdışı cathedral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

MesajTarih: 28.04.2004 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cathedral demiş ki:
valla 220 km hızla giderken ne yi yağlarsanız yağlayın ölmekten kurtulamazsınız... bu çok yüksek bi hız 80-100 arası gitseydi kurtulma ihtimali oldukça yüksekti..ben arabamda bile 180 e bi kere geldim..
o bile insanı korkutuyor.bidaha 130 u geçmedim. aman arkadaşlar dikkat
aşırı sürat yapmayın... özellikle motorla hiçbir güvenceniz yok.. bunları benim size öğretmeme gerek yok zaten..

saygılar..

Burasi motordelisi sitesi yoksa sen burayi yaslilar yurdumu zannettin Çok gülüyorum

Ben 220 km/h de 3.vitese atiyom daha ve kök gazzzzz :wink: :-D

Başa dön
Atom Karynca
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Yzmir

MesajTarih: 06.08.2004 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bu "profi dry lube" işe yarıyormu? yarıyorsa nerden bulabilirim/alabilirim?
Başa dön
Atom Karynca Çevrimdışı Atom Karynca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
CBR954RR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.08.2004 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2fast demiş ki:
ya bu "profi dry lube" işe yarıyormu? yarıyorsa nerden bulabilirim/alabilirim?

Nerden bulabilecegini bilmiyorum ama süper bir system vede hic ama hic sicratmiyor :!: ama zincitrin ömrünü de biraz da olsa kisaltiyor :!:
stappen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Besiktas / Istanbul-Norfolk / Virginia / ABD

MesajTarih: 06.08.2004 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaaa bırakın suprofi dry lube u burda doru duzgun zincir yağı bulamadım 3 gundur..hangi benzinciye gitsem yok diorrkafayı yicem..nyse zaten yarın 1000 bakımı var orda yaptırı yanımada ordan alırım..
stappen Çevrimdışı stappen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
flowrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.08.2004 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

stappen, motor dükkanlarindan alabilirsin zincir yaglarini

?MER UZMA
HONDA CBF 1000 A
Başa dön
flowrider Çevrimdışı flowrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Vae_victis
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2004 - 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mazot yerine cif gibi markaların banyolar için ürettiği beyaz kremsi deterjanlar var. Onları tavsiye ederim en az mazot kadar başarılı artı kafa yapmıyor Bravo bulaşık fırçası yerinede diş fırçası kullanıyorum.
not:diş fırçası konusunda esprileri şimdiden kınıyorum :oops:
Başa dön
Vae_victis Çevrimdışı Vae_victis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal