Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 08.04.07 Çanakkale-Yenice Günübirlik Tanışma Gezisi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

08.04.07 Çanakkale-Yenice Günübirlik Tanışma Gezisi

08.04.07 Çanakkale-Yenice Günübirlik Tanışma Gezisi

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Kale
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 11.04.2007 - 09:54    Mesaj konusu: 08.04.07 Çanakkale-Yenice Günübirlik Tanışma Gezisi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar merhaba 08 Nisan Pazar günü Çanakkale'nin ilçesi olan Çan'dan bir grup arkadaşım güzel havayı değerlendirmek için beni Yenice'ye davet ettiler.Yenice'den bir grup arkadaş çevre illerdeki motor severlerle tanışmak için bir etkinlik düzenlemişler.Bende atladım motoruma ve soluğu Çan'da aldım.

Aslında pazar günü Çanakkaleden bir artçımla beraber gidecektik ama şehir içindeki kısa bir turdan sonra vazgeçti Gülümsüyorum

yola çıkmadan önce kahvaltı ederken ...

Motorlar yavaş yavaş toplanmaya başlamıştı..

Piknik yapacağımız yere doğru yola çıkmaya karar verildi..

Güzel havayı değerlendiren sadece biz değildik.Bir grup tırtıl zincir düzeninde yola koyulmuşlardı...

Yeni arkadaşlarla Tanışma faslı...

Ve İzzet abi..

Motorların Fotoğrafını çekmezsem alınabilirler ve bizi yolda bırakabilirler...

Bu arada hazırlıklar devam etmekteydi..

Karnımız zil çalmaya başladı derken köfteler pişti . Ellerinize sağlık gerçekten çok lezzetliydi . Teşekkürler Hocam ...

Çay faslı ve muhabbet...
Bu arada bir arkadaşımız ufak bir talihsizlik yaşadı , neyseki ciddi bir şeyi yoktu . Geçmiş olsun ...

Saat ilerlemeye devam ediyordu ve artık benim için geri dönme zamanı gelmişti

Dönüş yolunda bu cennet vatanımın bu manzarasını pas geçmek istemedim.

Tüm arkadaşlara Özellikle İzzet abi , Harun , Adem , Erkan, Murat ve Yenice grubuna çok teşekkürler Alkışlıyorum
Başa dön
Kale Çevrimdışı Kale Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.04.2007 - 10:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cook güzel bi gezi olmuş fotolar be paylaşım için ellerine saglık Alkışlıyorum
Başa dön
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 11.04.2007 - 10:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel olmuş valla hi çok beğendim ağaçların arasında yeşillerin için de kaybolmuş gibisiniz
kareler için teşekkürler Allah muhabbetinizi bozmasın Bravo
GPR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 11.04.2007 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya beyler neden bana haber veren olmuyo yoksa benı sevmıyormusunuz bende gelırdım ama
Başa dön
GPR Çevrimdışı GPR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 11.04.2007 - 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel olmuş emeği geçen herkese teşekkürler. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
volkanoptik Çevrimdışı volkanoptik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 11.04.2007 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hemşerilerim ellerinize motorunuza sağlık Alkışlıyorum Alkışlıyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 13.04.2007 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GPR demiş ki:
ya beyler neden bana haber veren olmuyo yoksa benı sevmıyormusunuz bende gelırdım ama

Ali yokmu Ali, hepsi onun suçu. Ben ayarlarım kafanı yorma sen dedi bir allahın kuluna haber vermemiş bak Gülümsüyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li şimdi Çevrimiçi On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gulo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.04.2007 - 15:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tırtıllara bayıldımmmmmmmm nasıl bişi bu böyle hayatımda görmemiştim böyle birşey mükemmel Bravo Bravo Beğenmedim Gülümsüyorum ...birde manzaraya süperrrrrrrrrr. Bravo

Son Mesajdan 41 saniye:

bu arada assos behramkalede kamp yerleri varmı bilgilendire bilirmisiniz beni..nerelerde çadır kurulabilir..telefon varsa rica ediyorum...veya nasıl kontak kurabilirim...bilgi verirseniz sevinirim.. Beğenmedim
Başa dön
gulo Çevrimdışı gulo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 13.04.2007 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel geçmiş. Yoğun iş temposundan bir süre sizlere katılamayacağım. GPR'ı ihmal etmeyin yahu MD li yapabilmek için akla karayı seçtim Göz kırpıyorum . GPR merak etme gerekirse ben sana NOS takarım, yetiştiririm. Bu arada siz gezip tozarken, benim burada içim yanıyor, bahar da geldi. Yaa sabııır Üzgünüm

gulo, bekle senin için araştırıyorum. Ne zamana olacak? Şu sıra hazırlık döneminde olabilirler. Açık var mı bakayım.

Assos Sahil Kamp Assos-Kadıga Plajları
7217050 Cevap yok. Açık değil

Boğazdibi Kamping Yakın çevre (Sazlı Altı)
7640002 Açık. Görüştüm. Çadırımız yok dediler.Yani çadır sizden. Daha sezon açılmadığı için, geçen yıl fiyatı olan 15,00 Ytl'den olur diyorlar.(Pazarlık yapın fiyatı indirin Dil çıkarıyorum )
-

Derya & Deniz Assos-Kadıga Plajları
7217085 Cevap yok. Açık değil
-

Ege Kamping,Ahmet Çakaroğlu
Yakın Çevre (Ahmetce İskele)
7629864 Cevap yok. Açık değil

Gülpembe Kamping Assos-Kadıga Plajları
7640269 Cevap yok. Açık değil

Öz Kamping Assos-İskele(Liman)
7217117 Cevap yok. Açık değil

Zeytinli Bahçe(Halil Öztürk) Yakın çevre (Sazlı Altı)
7640284 Cevap yok. Açık değil

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
gulo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.04.2007 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freewing demiş ki:
Güzel geçmiş. Yoğun iş temposundan bir süre sizlere katılamayacağım. GPR'ı ihmal etmeyin yahu MD li yapabilmek için akla karayı seçtim Göz kırpıyorum . GPR merak etme gerekirse ben sana NOS takarım, yetiştiririm. Bu arada siz gezip tozarken, benim burada içim yanıyor, bahar da geldi. Yaa sabııır Üzgünüm

gulo, bekle senin için araştırıyorum. Ne zamana olacak? Şu sıra hazırlık döneminde olabilirler. Açık var mı bakayım.

7640002 Açık. Görüştüm. Çadırımız yok dediler.Yani çadır sizden. Daha sezon açılmadığı için, geçen yıl fiyatı olan 15,00 Ytl'den olur diyorlar.(Pazarlık yapın fiyatı indirin Dil çıkarıyorum )
-

-

20 nisanı 23 nisana bağlayan zaman diliminde tşk.ederim..ilginden dolayı.. Bravo Gülümsüyorum

Son Mesajdan 57 saniye:

freewing demiş ki:

-

-

20 nisanı 23 nisana bağlayan zaman diliminde tşk.ederim..ilginden dolayı.. Bravo Gülümsüyorum
Başa dön
gulo Çevrimdışı gulo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Fenci58
Üye
Üye

MesajTarih: 20.04.2007 - 17:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

son iki kare fotoğraf harikaydı çok teşekkürler özledik şehitler diyarımızı
Başa dön
Fenci58 Çevrimdışı Fenci58 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MUAMMER007
Üye
Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 21.04.2007 - 21:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcu ruhu taşıyan herkese selamlar Çoook seviyorum çanakkale nin ayrı bi hatırası vardır bende askerliğimi 116 jandarmada yaptım..gezilerinizin devamını dilerim sevgilerimle

Konya MD Te@m
Başa dön
MUAMMER007 Çevrimdışı MUAMMER007 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayta_ist
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 21.04.2007 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten harika gezi tabi böyle güzel yerlerde ikamet ediyorsunuz değerlendirmeklede çok iyi yapıyorsunuz paylaşımdan dolayı teşekkürler resimden katılmak bile hoş Alkışlıyorum
Başa dön
hayta_ist Çevrimdışı hayta_ist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.24 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal