Arkadaşlar merhaba 08 Nisan Pazar günü Çanakkale'nin ilçesi olan Çan'dan bir grup arkadaşım güzel havayı değerlendirmek için beni Yenice'ye davet ettiler.Yenice'den bir grup arkadaş çevre illerdeki motor severlerle tanışmak için bir etkinlik düzenlemişler.Bende atladım motoruma ve soluğu Çan'da aldım.
Aslında pazar günü Çanakkaleden bir artçımla beraber gidecektik ama şehir içindeki kısa bir turdan sonra vazgeçti
yola çıkmadan önce kahvaltı ederken ...
Motorlar yavaş yavaş toplanmaya başlamıştı..
Piknik yapacağımız yere doğru yola çıkmaya karar verildi..
Güzel havayı değerlendiren sadece biz değildik.Bir grup tırtıl zincir düzeninde yola koyulmuşlardı...
Yeni arkadaşlarla Tanışma faslı...
Ve İzzet abi..
Motorların Fotoğrafını çekmezsem alınabilirler ve bizi yolda bırakabilirler...
Bu arada hazırlıklar devam etmekteydi..
Karnımız zil çalmaya başladı derken köfteler pişti . Ellerinize sağlık gerçekten çok lezzetliydi . Teşekkürler Hocam ...
Çay faslı ve muhabbet...
Bu arada bir arkadaşımız ufak bir talihsizlik yaşadı , neyseki ciddi bir şeyi yoktu . Geçmiş olsun ...
Saat ilerlemeye devam ediyordu ve artık benim için geri dönme zamanı gelmişti
Dönüş yolunda bu cennet vatanımın bu manzarasını pas geçmek istemedim.
Tüm arkadaşlara Özellikle İzzet abi , Harun , Adem , Erkan, Murat ve Yenice grubuna çok teşekkürler
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 11.04.2007 - 10:04 Mesaj konusu:
çok güzel olmuş valla hi çok beğendim ağaçların arasında yeşillerin için de kaybolmuş gibisiniz
kareler için teşekkürler Allah muhabbetinizi bozmasın _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
tırtıllara bayıldımmmmmmmm nasıl bişi bu böyle hayatımda görmemiştim böyle birşey mükemmel ...birde manzaraya süperrrrrrrrrr.
Son Mesajdan 41 saniye:
bu arada assos behramkalede kamp yerleri varmı bilgilendire bilirmisiniz beni..nerelerde çadır kurulabilir..telefon varsa rica ediyorum...veya nasıl kontak kurabilirim...bilgi verirseniz sevinirim..
Güzel geçmiş. Yoğun iş temposundan bir süre sizlere katılamayacağım. GPR'ı ihmal etmeyin yahu MD li yapabilmek için akla karayı seçtim . GPR merak etme gerekirse ben sana NOS takarım, yetiştiririm. Bu arada siz gezip tozarken, benim burada içim yanıyor, bahar da geldi. Yaa sabııır
gulo, bekle senin için araştırıyorum. Ne zamana olacak? Şu sıra hazırlık döneminde olabilirler. Açık var mı bakayım.
Assos Sahil Kamp Assos-Kadıga Plajları
7217050 Cevap yok. Açık değil
Boğazdibi Kamping Yakın çevre (Sazlı Altı)
7640002 Açık. Görüştüm. Çadırımız yok dediler.Yani çadır sizden. Daha sezon açılmadığı için, geçen yıl fiyatı olan 15,00 Ytl'den olur diyorlar.(Pazarlık yapın fiyatı indirin )
-
Derya & Deniz Assos-Kadıga Plajları
7217085 Cevap yok. Açık değil
-
Ege Kamping,Ahmet Çakaroğlu
Yakın Çevre (Ahmetce İskele)
7629864 Cevap yok. Açık değil
Gülpembe Kamping Assos-Kadıga Plajları
7640269 Cevap yok. Açık değil
Öz Kamping Assos-İskele(Liman)
7217117 Cevap yok. Açık değil
Zeytinli Bahçe(Halil Öztürk) Yakın çevre (Sazlı Altı)
7640284 Cevap yok. Açık değil _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Güzel geçmiş. Yoğun iş temposundan bir süre sizlere katılamayacağım. GPR'ı ihmal etmeyin yahu MD li yapabilmek için akla karayı seçtim . GPR merak etme gerekirse ben sana NOS takarım, yetiştiririm. Bu arada siz gezip tozarken, benim burada içim yanıyor, bahar da geldi. Yaa sabııır
gulo, bekle senin için araştırıyorum. Ne zamana olacak? Şu sıra hazırlık döneminde olabilirler. Açık var mı bakayım.
7640002 Açık. Görüştüm. Çadırımız yok dediler.Yani çadır sizden. Daha sezon açılmadığı için, geçen yıl fiyatı olan 15,00 Ytl'den olur diyorlar.(Pazarlık yapın fiyatı indirin )
-
-
7640284 Cevap yok. Açık değil
20 nisanı 23 nisana bağlayan zaman diliminde tşk.ederim..ilginden dolayı..
Son Mesajdan 57 saniye:
freewing demiş ki:
-
-
7640284 Cevap yok. Açık değil
20 nisanı 23 nisana bağlayan zaman diliminde tşk.ederim..ilginden dolayı..
motorcu ruhu taşıyan herkese selamlar çanakkale nin ayrı bi hatırası vardır bende askerliğimi 116 jandarmada yaptım..gezilerinizin devamını dilerim sevgilerimle _________________ Konya MD Te@m
Tarih: 21.04.2007 - 22:14 Mesaj konusu:
Gerçekten harika gezi tabi böyle güzel yerlerde ikamet ediyorsunuz değerlendirmeklede çok iyi yapıyorsunuz paylaşımdan dolayı teşekkürler resimden katılmak bile hoş
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız