Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yeni aldığım racing botları (Nitro) + soru (açma yapar mı?)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yeni aldığım racing botları (Nitro) + soru (açma yapar mı?)

Yeni aldığım racing botları (Nitro) + soru (açma yapar mı?)

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
cankat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bakirköy

MesajTarih: 13.04.2007 - 16:56    Mesaj konusu: Yeni aldığım racing botları (Nitro) + soru (açma yapar mı?) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar, yurt dışından aldığım botlardan sağ teki sıkıyor. İlk defa racing bot giydiğim için açma yapar mı bilmiyorum. Tecrübeli arkadaşlara sorayım dedim. Ona göre giymeyip maaliyetine satsam mı diye düşünüyorum. Ne dersiniz, esner mi zamanla?

Fotoları koyuyorum, bu arada soracak olanlara; 250 ytl'ye mal oldu.

Başa dön
cankat Çevrimdışı cankat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 13.04.2007 - 17:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cankat, botlar on numaraya benzıyor ama sıkıyorsa kullanamazsın cok rahatsız eder..acılma yapacak bır model gıbı de durmuyor ?
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
taylamon
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.04.2007 - 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

revitin kısa botu olsaydı alırdım 36 numara arkadaş kusura bakma bu bana olmaz Gülümsüyorum
Başa dön
taylamon Çevrimdışı taylamon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cankat
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.04.2007 - 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hmm sahi, botlar US10 boyutunda, bot numaralarına göre 44,5 gözüküyo ama ben 44 giydiğim halde sıkıyo. 42-43 civarı bişeyler sanırım.
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 13.04.2007 - 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bot güzelmiş.bunların malzemesi kolay kolay açılma yapmaz bence.........
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motorparca
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 13.04.2007 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

profosyonel motosiklet botlarında hataya düşülen nokta numaralardır.normal giydiğiniz ayakkabı numarasının aynısını almayınız.motosiklet botlarında normal ölçünün "1" büyük numarası alınmalıdır.bu tip botlar çok ufak esneme payına sahiptir.çok sıkı yada bol olmamalıdır.iyi günler..
motorparca Çevrimdışı motorparca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MercuryRising
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: since 1453 ;)

MesajTarih: 13.04.2007 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bot yanlardan mı sıkıyor yoksa numara açısından mı bir sorun var? Yanlardan sıkıyorsa mutlaka açar ama numara olarak küçükse hemen sat derim Bravo
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
MercuryRising Çevrimdışı MercuryRising Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
1991mehmet
Üye
Üye

Nereden: izmirr

MesajTarih: 13.04.2007 - 18:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaş bencede açılmaz Öfkeliyim
Başa dön
1991mehmet Çevrimdışı 1991mehmet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cankat
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.04.2007 - 18:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MercuryRising demiş ki:
Bot yanlardan mı sıkıyor yoksa numara açısından mı bir sorun var? Yanlardan sıkıyorsa mutlaka açar ama numara olarak küçükse hemen sat derim Bravo

Topuktan parmağa cuk oturuyor ama ayağım taraklı olduğu için yanlardan sıkıyor. Solda pek sorun yok ama sağda sıkıyor.
Başa dön
cankat Çevrimdışı cankat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MercuryRising
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: since 1453 ;)

MesajTarih: 13.04.2007 - 18:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cankat, bu durumde bence biraz sabret benim daineselerde de aynı sorun vardı şuan süt gibiler, yandan sıkmalarda mutlaka salıcaktır kendini bir sure sonra...
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
MercuryRising Çevrimdışı MercuryRising Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal