Tarih: 13.04.2007 - 16:56 Mesaj konusu: Yeni aldığım racing botları (Nitro) + soru (açma yapar mı?)
Arkadaşlar, yurt dışından aldığım botlardan sağ teki sıkıyor. İlk defa racing bot giydiğim için açma yapar mı bilmiyorum. Tecrübeli arkadaşlara sorayım dedim. Ona göre giymeyip maaliyetine satsam mı diye düşünüyorum. Ne dersiniz, esner mi zamanla?
Fotoları koyuyorum, bu arada soracak olanlara; 250 ytl'ye mal oldu.
cankat, botlar on numaraya benzıyor ama sıkıyorsa kullanamazsın cok rahatsız eder..acılma yapacak bır model gıbı de durmuyor _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tarih: 13.04.2007 - 17:58 Mesaj konusu:
profosyonel motosiklet botlarında hataya düşülen nokta numaralardır.normal giydiğiniz ayakkabı numarasının aynısını almayınız.motosiklet botlarında normal ölçünün "1" büyük numarası alınmalıdır.bu tip botlar çok ufak esneme payına sahiptir.çok sıkı yada bol olmamalıdır.iyi günler.. _________________ Let the good times roll.
www.motorparca.com
Tarih: 13.04.2007 - 18:13 Mesaj konusu:
Bot yanlardan mı sıkıyor yoksa numara açısından mı bir sorun var? Yanlardan sıkıyorsa mutlaka açar ama numara olarak küçükse hemen sat derim _________________ Volkan Ustabay
Yamaha R6S
Suzuki DL650 V-Strom ABS
www.istanbulracingteam.org
Tarih: 13.04.2007 - 18:46 Mesaj konusu:
cankat, bu durumde bence biraz sabret benim daineselerde de aynı sorun vardı şuan süt gibiler, yandan sıkmalarda mutlaka salıcaktır kendini bir sure sonra... _________________ Volkan Ustabay
Yamaha R6S
Suzuki DL650 V-Strom ABS
www.istanbulracingteam.org
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız