Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - hondanın cbx250 twister ve cbf250

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

hondanın cbx250 twister ve cbf250

hondanın cbx250 twister ve cbf250

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
samurai79
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 10.04.2007 - 12:48    Mesaj konusu: hondanın cbx250 twister ve cbf250 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bir dostuma motor alcağız 5000 ytl civarına kadar bakıyoruz.Sahibinden.com sitesinden CBX250twister ve CBF250 modellerini arattırdık çıkan modelleri inceledik.Yalnız şöyle bir durum var iki motorda aynıymış gibi geldi bize.Görüntüleri birebir aynı.Aralarındaki farkı bilenler bizi aydınlatırsa seviniriz.Evet iki model arasındaki FARK nedir?
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
GN125
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YST/maltepe

MesajTarih: 10.04.2007 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

euro gaz standartları, bıde 4 beygir cbx daha güçlü .
Başa dön
GN125 Çevrimdışı GN125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
samurai79
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.04.2007 - 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GN125, Teşekkürler bilgi için.Yani kısaca görüntü ve model aynı diyorsun 4 beygirlik ekstra güç haricinde.
GN125
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YST/maltepe

MesajTarih: 10.04.2007 - 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bugüne kadar öyle biliyorum . hp ve eouro 3 standart ları dışında bi fark yok benim bildigim. Bravo
Başa dön
GN125 Çevrimdışı GN125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Akira
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 10.04.2007 - 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

samurai79,iki motorda aynı,CBF,CBX'in standartlara uydurulmuş halidir ,bu yüzden CBF bir kaç beygir daha düşüktür.

Yalnız CBX'lerde kronik egzantrik zinciri sorunu vardır,o yüzden CBF'i tercih etmeniz daha iyi olur.
Başa dön
Akira Çevrimdışı Akira Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
samurai79
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.04.2007 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Akira, sanada çok teşekkür ederim.Ben duymam gerekeni duydum. Bravo
r1guray_59
Üye
Üye

Nereden: hayraboLu

MesajTarih: 14.04.2007 - 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Akira, kronik egzantrik zinciri sorunu nedir dostum bnde cbx almayı düşünüyorum motor arızalarından anlamıyorm eğer bu arıza varsa nasıl bir tepki verir motor bilmiyorum motordan pek anlamam ama bulduk bitane bakmaaya gidicez nelere dikkat etmem gerek?
Başa dön
r1guray_59 Çevrimdışı r1guray_59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
batumarket
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KIRKLARELI

MesajTarih: 03.08.2007 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Akira,
Yalnız CBX'lerde kronik egzantrik zinciri sorunu vardır,o yüzden CBF'i tercih etmeniz daha iyi olur
yahu bunu neye dayanarak söylüyorsun
20000km yaptım hiçte öyle bir sorunumuz olmadı ayriyetten burda 6 adet cbx var onlardada böyle bir sorun yok
Başa dön
batumarket Çevrimdışı batumarket Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
intimidator
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: mecidiyeköy/kozyatağı/muğla

MesajTarih: 03.08.2007 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende de cbx var egzantrik zincirini değiştirdim, 3500 devir civarında seste değişme oluyodu, fark ediliyodu, ama ses dışında da bi probleme yol açmamıştı, ya da ben fark etmemiş de olabilirm. Benim tanıdığım bi kaç kişi daha egzantrik zincirlerini değiştirmek zorunda kaldı.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal