Arkadaşlar bir dostuma motor alcağız 5000 ytl civarına kadar bakıyoruz.Sahibinden.com sitesinden CBX250twister ve CBF250 modellerini arattırdık çıkan modelleri inceledik.Yalnız şöyle bir durum var iki motorda aynıymış gibi geldi bize.Görüntüleri birebir aynı.Aralarındaki farkı bilenler bizi aydınlatırsa seviniriz.Evet iki model arasındaki FARK nedir? _________________ -yamaha tdm850-
Tarih: 14.04.2007 - 14:48 Mesaj konusu:
Akira, kronik egzantrik zinciri sorunu nedir dostum bnde cbx almayı düşünüyorum motor arızalarından anlamıyorm eğer bu arıza varsa nasıl bir tepki verir motor bilmiyorum motordan pek anlamam ama bulduk bitane bakmaaya gidicez nelere dikkat etmem gerek?
Akira,
Yalnız CBX'lerde kronik egzantrik zinciri sorunu vardır,o yüzden CBF'i tercih etmeniz daha iyi olur
yahu bunu neye dayanarak söylüyorsun
20000km yaptım hiçte öyle bir sorunumuz olmadı ayriyetten burda 6 adet cbx var onlardada böyle bir sorun yok
Kayıt: Aug 19, 2003 Mesajlar: 172 Nereden: mecidiyeköy/kozyatağı/muğla
Tarih: 03.08.2007 - 22:14 Mesaj konusu:
Bende de cbx var egzantrik zincirini değiştirdim, 3500 devir civarında seste değişme oluyodu, fark ediliyodu, ama ses dışında da bi probleme yol açmamıştı, ya da ben fark etmemiş de olabilirm. Benim tanıdığım bi kaç kişi daha egzantrik zincirlerini değiştirmek zorunda kaldı. _________________ ...PoWeR, bEauTy, sOuL...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız