Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Miniüsler LE alakalı Bi Olay

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Miniüsler LE alakalı Bi Olay

Miniüsler LE alakalı Bi Olay
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
asi_cocuk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 15.04.2007 - 10:29    Mesaj konusu: Miniüsler LE alakalı Bi Olay Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dün bi konu acmıştım motor hakkında herkes kapalı bi alanda ören ondan sonra trafiğe cık dedi ok dedim kapalı alanda 35 km bi çalışmadan sonra motor bile arakdaşlarımla tamam trafiğe cıkabilirsin dediler bende gezerken ki hızım 30 km rodaj ayarımıdır onun yüzünden önüme diklemisine kran bi minübüs yüzünden kaldırıma cıktım ön takım komple gitti korumalıkların durumu vahimdi sizin başınıza böle olaylar geliyomu Öfkeliyim plakasını aldım gerci ben yakalarım onu
Başa dön
asi_cocuk Çevrimdışı asi_cocuk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 15.04.2007 - 10:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o dediğin minibüs olaylarını her gün olmasada iki günde bir ben de yaşıyorum Öfkeliyim .adamların dünya umrunda değil...

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ondeer
Üye
Üye

Nereden: ESKİŞEHİR

MesajTarih: 15.04.2007 - 10:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her zaman yaparlar böyle. sadece minibüs olsa neyse. otomobil sürücüsü yol senin olduğunu bile bile, gözünün içine baka baka tali yoldan senin yoluna çıkar ya işte benide o uyuz ediyo. gerçi ben 7 ceddine rahmet okuyorum ama ne gerek var küfrettirmesine dimi. adam gibi kuralına uysalar motorcularında itibarı zedelenmez. motor kullanmak deli işi olmaktan çıkar.
Başa dön
ondeer Çevrimdışı ondeer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
pesimist00
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.04.2007 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

trafikteki en uyuz varlıklar minibüsçülerdir zaten adamlar hiçbir kurala uymuyor ya varsa yoksa para gelsin çok açgöz bi millet minibüsçüler demiyolarr bırakayımda arkamdaki bşka minibüs alsın adam yolcuyu kaptırmamk için ralli yapıyo yollarda yolun ortasında birden bire duruyolar yolcu indirip bindiriyolar birden yanından geçerken kapıyı açıyolar hiç bakmadan.demiyolar acaba yandan bi araç geliyomu falan filan sinyal desen zaten yok onlaraın akılları fikirleri para olmuş artık başka bişey düşünmezz onlarr mümkün oldukça minibüslerin arkasından gtmiceksin ne zaman ne yapcakları hiç belli olmuyo....... OK
Başa dön
pesimist00 Çevrimdışı pesimist00 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
icelive
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 15.04.2007 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun ne diyelim Bravo
Başa dön
icelive Çevrimdışı icelive Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hakan23556
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul / Avcylar

MesajTarih: 15.04.2007 - 11:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstanbulda çok yakında minübüsler kaldırılacak arkadaşlar. hangi hatlar için geçerli yada hepsimi bilmiyorum. Metrobüs yapımından sonra en azından genel seyiri avcılar topkapı arası olanların 2-3 sene sonra kalkıcağını duydum.
Umarım bu süre içinde bi kazaya sebep olmazlar. Ve umarım bu haber doğrudur.
Başa dön
hakan23556 Çevrimdışı hakan23556 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
asi_cocuk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.04.2007 - 11:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan23556 demiş ki:
İstanbulda çok yakında minübüsler kaldırılacak arkadaşlar. hangi hatlar için geçerli yada hepsimi bilmiyorum. Metrobüs yapımından sonra en azından genel seyiri avcılar topkapı arası olanların 2-3 sene sonra kalkıcağını duydum.
Umarım bu süre içinde bi kazaya sebep olmazlar. Ve umarım bu haber doğrudur.
bak buna sevindim zaten adından cep teline ev adresine herseyini örendim ayağım feci arıyo bi düzelsin Sinirlendim bu arada 400 ytl tamir parası cıktı amatisörler falan kırılmış pek anlamam ırjinal parcayla değisticeklermiş normalmi bu üçret bilen varmı
Başa dön
asi_cocuk Çevrimdışı asi_cocuk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
pesimist00
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.04.2007 - 11:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kalksında kurtulalım ya bende öyle bişey duydum ama bi kısmı kalkarr bence hepsi birden hayatta kalkmazz olsun yavaş yavaş kalksın hepsi ya her kazada onlar var başrolde adam yolcu taşımıyo ralli yapıyo caddelerde Öfkeliyim
Başa dön
pesimist00 Çevrimdışı pesimist00 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ersin-45
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA - KONYA

MesajTarih: 15.04.2007 - 13:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

asi_cocuk, motorunun markası ne? geçmiş olsun...
Ersin-45 Çevrimdışı Ersin-45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
asi_cocuk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.04.2007 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya kim ne derse desin bu motor adamı delirtir 2 gündür motor kullanıyorum böle bi olay basıma geldi diye bırakcakmıyım hayır su scoter la 1000 kilometreyi bi doldurıyım maddi gücümde var 10-15 bin ytl allah kerim (delirdim galiba ) baya bi inatcıyımdır bu olay beni kamcıladı bi nevi viteşli baslangıç motorlarını araştırıyom forumda minibüslere savas ilan ediyom arabamla cıkcam biraz da yola bana kasa yaptıran lavuğu yakalıcam ahdım var ama içinde yolcusu olmadı bi zaman
Başa dön
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 15.04.2007 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmiş olsun kardeşşş Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 15.04.2007 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle geçmiş olsun aynı olay benimde başıma geldi ben son anda kurtardım valla yapılacak bişiy varmı bilmiyorum ama ben güzel bi sövüyorum biraz da olsa insan rahatlıyor be..
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
gagagotti
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.04.2007 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

asi_cocuk, geçmiş olsun kardeşim, Allah beterinden saklasın
boşver minibüsçüyle uğraşmayı, yada git güzellikle anlat, insansa etkilenir belki başka motorculara dikkat eder, hayvansa zaten başına iş alırsın
sen tecrübeni artırmaya devam et OK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul - Kadyköy/Tuzla

MesajTarih: 15.04.2007 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hergün binlerce kişi sövüyor onlara, artık sövmek onların duymaya alıştığı selamlama gibi birşey olduğu için kar etmiyor, bu şerefsizlerin şikayet edilebileceği bir yerde yok sanırım, polise gitsen 90% ı motor ve motorcu düşmanı ve minibüslerden yediği rüşvet yüzünden hiçbirşekilde görevinin gereğini yerine getirmeyen kişiler... Sonuçta yapılacak tek şey alacaksın eline sert bir cisim ynaından geçtiğin (o sırada duran) minibüsü boydan boya çizeceksin. Sadece motorla olmakta değil her araca aynı şekilde davranıyorlar, motorlu olmanın tek dezavantajı ölüm veya sakat kalma riski araba yapılan sıkıştırmalardan çok daha fazla.

Bilemiyorum benmi çok asabiyim, yoksa kurallarmı hep haksızdan yana bi türlü çözemiyorum...
Başa dön
tolgatasdemir Çevrimdışı tolgatasdemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
asi_cocuk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.04.2007 - 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla abilerim ben bi araba sporları aşığıyım modifiyelide bi aracım var motorlar bi huzumetim olmadı (bi kuryenin binbir zahmet getirtdiğim arka stopumu kırması dışında) bundan sonra motorcuları kollıcam trafikte onlara yol accam serefim üzerine söz veririm bi nusubet bin nazihatten ii dir demişler daha dikkatli olcam Bravo
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal