Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Köpecikler

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Köpecikler

Köpecikler
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hayabusa_01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 12.04.2007 - 02:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla 1 saat önce bi yerden gelirken arkdaşla beraberdik onu eve bırakacaktım uyuz köpeğin biri koşuyoda koşiuyo ibreme bi baktım 60 km/h civarındaydı racingrafiker, kardeşim ben kornayı geçenlerde denedimde işe yaramıyo genelde en güzeli kaçmak Dil çıkarıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.04.2007 - 05:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freewing demiş ki:
Ama motor üzerinde nasıl kullanılır?Asıl soru bu?

duracak ve bu aletle savacaksın ben denedim faydasını gördüm ısırılduıktan sonra bu aleti almıştım Gülümsüyorum ama işe yarıyor daha çok motor sesine geliyorlar durunca bi halt etmiyorlar bas köpek savara kaybolsunlar Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
retox70
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 12.04.2007 - 05:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freewing demiş ki:
Ama motor üzerinde nasıl kullanılır?Asıl soru bu?

Benim gördüğüm birisi PanEuropean a taktırmış,kablo uzattırıp düğmesini elciklerin oraya taktırmıştı.Pilli olduğu için elektrik tesisatını kurcalamıyorsun.Bendede vardı etkili birşey.
gsxr83
Üye
Üye

MesajTarih: 12.04.2007 - 06:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim ve nişanlımın ölümüne sebep oluyodu bitanesi konuşurken birden arabaların arasından tam ön tekerin önüne atladı biçiodum son saniyede kurtardım abicim o korku yetti iki sokak kovaladım köpeği ödüm koptu ya hani görsen neyse bi anda çıkınca aklımı aldı ama o aleti hiç kullanmadım denemek lazım
Başa dön
gsxr83 Çevrimdışı gsxr83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
firtinacocuk_r1
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.04.2007 - 06:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum fazla sorun etmene gerek yok aslında altındaki makina güçlü bi makina yavaş yavaş yürüyüksek viteste gitmeye çalış sessizce baktn geliolar uç ve kaybol zaten yakalayamıycaklarını anladıklarında bir süre sora koşmazlar takma kafana... Dans
Başa dön
firtinacocuk_r1 Çevrimdışı firtinacocuk_r1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ZenMen
Üye
Üye

MesajTarih: 12.04.2007 - 06:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu alet bende de var bazen işe yarıyor bazen de hiçbirşey yokmuş gibi saldırmaya devam ediyorlar, sanırım bazı köpeklerin duyma sorunu ile ilgili bir durum zaten kullanma klavuzunda da bu uyarı var, ama ne olursa olsun köpeklerden kaçmak için dikkatinin dağılmasına izin verme, yavaş yaklaş yaklaş tam yanlarına gelince gaz aç onların maksadı biraz da oyun Gülümsüyorum
Başa dön
ZenMen Çevrimdışı ZenMen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
darkvenoxrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya, St.Petersburg/Rusya

MesajTarih: 12.04.2007 - 11:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu sizin de bahsettiğiniz gibi, bütün köpeklerin sorunu. Benim evimde de köpek var. Neryese hiç havlamayan bi köpek. Sadece özel olarak kızdırınca ve araba ya da motora binince havlıyor. Hemde deli gibi. Bazen gezerken babamla karşılaşıyoruz. Hayvan mahalledeki onca focus arasında bizim arabayı ayırd edip ona deliler gibi havlıyo. Ama hiç ıssırmaya çalışmadı.

Bu köpek savarlar işe yaraya bilir, ancak köpekler yaşlanınca duyma kabiliyetleri insanda olduğu gibi körelir, bu sebepten dolayı biraz yaşlanmış bi bekçi köpeği size saldırmaya kararverirse bi işe yaramayacaktır. Ayırca sadece yaşlılık değil köpeklerin duyma yetenekleri güçlü olabililr ancak aynı ölçüde de hassastır. Beslenme ya da bir hastalıkla da körelebilir. En iyi yöntem bu tarz yerlerden yavaş ve sakince geçmek, köpeğin saldırdığını ya da saldırıya hazırlandığını görünce de köpeğin sahiplendiği ve koruduğu alandan çıkana kadar kaçmak. Bu sadece motorlarda ya da arabalarda deil, yürürkende işe yarıyacak bi işlemdir.
darkvenoxrider Çevrimdışı darkvenoxrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
GOOOOOOOOO
Süper Üye
Süper Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nereden: istanbul/üsküdar/zeynep kamil

MesajTarih: 12.04.2007 - 11:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nerede satılır bu köpek savar bide onu sölesenizde bizde alsak istanbulda nerede bulunur bıktım artık modadaki köpeten kaçıyorum her allahın günü Gülümsüyorum motocudamı var bakkaldamı var nerde var bi söleyin lütfen Üzgünüm
Light
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Cadde

MesajTarih: 12.04.2007 - 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motor sesine gıcık oluyorlar havlıyorlar

Sen hızlı gittiğin için yakalamaya çalışmak hoşlarına gidiyor (yada doğasına uyuyor)

Çözüm:
1) Motor sesini mümkün olduğunca azalt. Yanlarından geçerken vites yükselt, boşa al hatta kontak kapat
2) Yavaş git. Hatta dur. Motordan in eline sopa al, taş at (korkutmak için)

Bana şimdiye kadar çok köpek saldırdı. Hep ya yavaşladım ya durdum. Yerden taş alır gibi yapınca kaçıyorlar. Çok şükür henüz ısıran olmadı. Gülümsüyorum
Başa dön
Light Çevrimdışı Light Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
180gilera
Üye
Üye

MesajTarih: 12.04.2007 - 12:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi benim belalım var bi tane yokuş ağaşı inerken bi viraj var hep orda saldırıyor bana. hiç istifimi bozmuyorum öleee yanımda koşup duruyor.bir keresinde durdurdum motoru aptal aptal bakmaya başladı Gülümsüyorum
bi çiçek fısfısı alsan su sevmezler belki yarar işe.
Başa dön
180gilera Çevrimdışı 180gilera Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DrCarpeDiem
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 12.04.2007 - 21:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tanrılar sesimi duydu herhalde bu hafta tayinim M.S.B'a çıktı dert mert kalmadı rahat rahat binecem...
Başa dön
DrCarpeDiem Çevrimdışı DrCarpeDiem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seafor
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.04.2007 - 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LightMotor sesini mümkün olduğunca azalt. Yanlarından geçerken vites yükselt, boşa al hatta kontak kapat Yavaş git. Hatta dur. Motordan in eline sopa al, taş at (korkutmak için) sen böyle yapmaya devam ed birğün sonun kötü olur ,yerden taş alıyarmuş ğibi yap dostum sen sonra bana mesaj at tekrar olursa

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

o taşı kafana sen yemede daha sonra
Başa dön
seafor Çevrimdışı seafor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cetik
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 16.04.2007 - 02:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

askersen silah yerine el bombası yada lav kullan ordu vermiyomu size....
zavallı hayvanlar onun motorsiklet olduğunu ne bilsinler onlara göre at ta köpek motorda ....
doğalarında yok hayvanların motor yada baska bir araç normal karsılamak lazım senin yerinde olsam onlara bisküvi vs verip gönüllerini alırdım,onların hükmettiğini düşündükleri biyerde rüşvet ile çözerdim durumu Dil çıkarıyorum

34 AHM 10
Başa dön
cetik Çevrimdışı cetik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
csarvox
Üye
Üye

Nereden: Istanbul/Kemerburgaz

MesajTarih: 16.04.2007 - 06:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçen sene ağustos ayı,gece 1:30 civarları Sarıyer'e evime dönüyordum,bizim site Sarıyer'in yukarısındaydı,pazar kurulan bir mahalleden geçip yokuş yukarı tırmanıyorsun.Mahalleye girdim tam yokuşa tırmanmaya başlayacam uzunları yaktım ve ileride toplanmış bir kuçu çetesi gördüm en aşağı 4-5 tane vardı ve birden kafalarını bana çevirdiler hepsinin parlayan gözlerini tek tek gördüm,ben daha yanlarına gelmeden hepsi hırlayarak(dikkatinizi çekerim havlamadılar)üzerime saldırmaya başladılar sağlı-sollu.Neyseki daha evvelden okuduğum kadarıyla bu gibi bir durumda paniklememek,ani ve yanlış hareketler yapmamak gerekiyor yoksa motoru devirir ve saldırıya apaçık maruz kalabilirdim.Ne kadar çok korkmuş olsamda gaza aniden asılmadım ve yavaşladım aralarına girdim,sonra tam üzerime hamle yapacaklarken yavaş yavaş gazı arttırdım ve aralarından geçtim kurtuldum.Eğer panikle gaza asılıp sağ sol yapsaydım arka teker kesin kayardı ve kesin düşerdim biyere sonrada kuçulara afiyet olsun Dil çıkarıyorum
Şunu da biyerde okumuştum ki doğası gereği insanoğlu bu tarz bir durumda her zaman korkar genetik olarak,çünkü doğamızda bizde birer otoburuz aslında,eğerki insan zekası olmasa otobur hayvan olurduk ve etobur hayvanlar bizi avlardı.Genetiğimizde bu olduğu için herhangi bir hayvan vb. saldırsa kaçarı yok hepimizin içini bir avlanma korkusu sarar Bravo
csarvox Çevrimdışı csarvox Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
nikimikim7
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 16.04.2007 - 07:08    Mesaj konusu: selam Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla bende merak ettim nasıl kullanılıyo o aletler bizde bazen ihtiyac duyuyoruz
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.24 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal