Valla 1 saat önce bi yerden gelirken arkdaşla beraberdik onu eve bırakacaktım uyuz köpeğin biri koşuyoda koşiuyo ibreme bi baktım 60 km/h civarındaydı racingrafiker, kardeşim ben kornayı geçenlerde denedimde işe yaramıyo genelde en güzeli kaçmak _________________ SONAX CAR CARE
Tarih: 12.04.2007 - 05:27 Mesaj konusu:
freewing demiş ki:
Ama motor üzerinde nasıl kullanılır?Asıl soru bu?
duracak ve bu aletle savacaksın ben denedim faydasını gördüm ısırılduıktan sonra bu aleti almıştım ama işe yarıyor daha çok motor sesine geliyorlar durunca bi halt etmiyorlar bas köpek savara kaybolsunlar
Benim gördüğüm birisi PanEuropean a taktırmış,kablo uzattırıp düğmesini elciklerin oraya taktırmıştı.Pilli olduğu için elektrik tesisatını kurcalamıyorsun.Bendede vardı etkili birşey. _________________ HATE THE SIN,NOT THE SINNER.
Tarih: 12.04.2007 - 06:02 Mesaj konusu:
benim ve nişanlımın ölümüne sebep oluyodu bitanesi konuşurken birden arabaların arasından tam ön tekerin önüne atladı biçiodum son saniyede kurtardım abicim o korku yetti iki sokak kovaladım köpeği ödüm koptu ya hani görsen neyse bi anda çıkınca aklımı aldı ama o aleti hiç kullanmadım denemek lazım
dostum fazla sorun etmene gerek yok aslında altındaki makina güçlü bi makina yavaş yavaş yürüyüksek viteste gitmeye çalış sessizce baktn geliolar uç ve kaybol zaten yakalayamıycaklarını anladıklarında bir süre sora koşmazlar takma kafana...
Tarih: 12.04.2007 - 06:45 Mesaj konusu:
Bu alet bende de var bazen işe yarıyor bazen de hiçbirşey yokmuş gibi saldırmaya devam ediyorlar, sanırım bazı köpeklerin duyma sorunu ile ilgili bir durum zaten kullanma klavuzunda da bu uyarı var, ama ne olursa olsun köpeklerden kaçmak için dikkatinin dağılmasına izin verme, yavaş yaklaş yaklaş tam yanlarına gelince gaz aç onların maksadı biraz da oyun
Bu sizin de bahsettiğiniz gibi, bütün köpeklerin sorunu. Benim evimde de köpek var. Neryese hiç havlamayan bi köpek. Sadece özel olarak kızdırınca ve araba ya da motora binince havlıyor. Hemde deli gibi. Bazen gezerken babamla karşılaşıyoruz. Hayvan mahalledeki onca focus arasında bizim arabayı ayırd edip ona deliler gibi havlıyo. Ama hiç ıssırmaya çalışmadı.
Bu köpek savarlar işe yaraya bilir, ancak köpekler yaşlanınca duyma kabiliyetleri insanda olduğu gibi körelir, bu sebepten dolayı biraz yaşlanmış bi bekçi köpeği size saldırmaya kararverirse bi işe yaramayacaktır. Ayırca sadece yaşlılık değil köpeklerin duyma yetenekleri güçlü olabililr ancak aynı ölçüde de hassastır. Beslenme ya da bir hastalıkla da körelebilir. En iyi yöntem bu tarz yerlerden yavaş ve sakince geçmek, köpeğin saldırdığını ya da saldırıya hazırlandığını görünce de köpeğin sahiplendiği ve koruduğu alandan çıkana kadar kaçmak. Bu sadece motorlarda ya da arabalarda deil, yürürkende işe yarıyacak bi işlemdir. _________________ http://tr2.monstersgame.net/?ac=vid&vid=34084251
yhahahahaha
Kayıt: Mar 12, 2006 Mesajlar: 354 Nereden: istanbul/üsküdar/zeynep kamil
Tarih: 12.04.2007 - 11:34 Mesaj konusu:
nerede satılır bu köpek savar bide onu sölesenizde bizde alsak istanbulda nerede bulunur bıktım artık modadaki köpeten kaçıyorum her allahın günü motocudamı var bakkaldamı var nerde var bi söleyin lütfen _________________ 08 600rr
Sen hızlı gittiğin için yakalamaya çalışmak hoşlarına gidiyor (yada doğasına uyuyor)
Çözüm:
1) Motor sesini mümkün olduğunca azalt. Yanlarından geçerken vites yükselt, boşa al hatta kontak kapat
2) Yavaş git. Hatta dur. Motordan in eline sopa al, taş at (korkutmak için)
Bana şimdiye kadar çok köpek saldırdı. Hep ya yavaşladım ya durdum. Yerden taş alır gibi yapınca kaçıyorlar. Çok şükür henüz ısıran olmadı.
Tarih: 12.04.2007 - 12:21 Mesaj konusu:
Abi benim belalım var bi tane yokuş ağaşı inerken bi viraj var hep orda saldırıyor bana. hiç istifimi bozmuyorum öleee yanımda koşup duruyor.bir keresinde durdurdum motoru aptal aptal bakmaya başladı
bi çiçek fısfısı alsan su sevmezler belki yarar işe.
LightMotor sesini mümkün olduğunca azalt. Yanlarından geçerken vites yükselt, boşa al hatta kontak kapat Yavaş git. Hatta dur. Motordan in eline sopa al, taş at (korkutmak için) sen böyle yapmaya devam ed birğün sonun kötü olur ,yerden taş alıyarmuş ğibi yap dostum sen sonra bana mesaj at tekrar olursa
Tarih: 16.04.2007 - 02:15 Mesaj konusu:
askersen silah yerine el bombası yada lav kullan ordu vermiyomu size....
zavallı hayvanlar onun motorsiklet olduğunu ne bilsinler onlara göre at ta köpek motorda ....
doğalarında yok hayvanların motor yada baska bir araç normal karsılamak lazım senin yerinde olsam onlara bisküvi vs verip gönüllerini alırdım,onların hükmettiğini düşündükleri biyerde rüşvet ile çözerdim durumu _________________
Kayıt: Jun 11, 2006 Mesajlar: 92 Nereden: Istanbul/Kemerburgaz
Tarih: 16.04.2007 - 06:42 Mesaj konusu:
geçen sene ağustos ayı,gece 1:30 civarları Sarıyer'e evime dönüyordum,bizim site Sarıyer'in yukarısındaydı,pazar kurulan bir mahalleden geçip yokuş yukarı tırmanıyorsun.Mahalleye girdim tam yokuşa tırmanmaya başlayacam uzunları yaktım ve ileride toplanmış bir kuçu çetesi gördüm en aşağı 4-5 tane vardı ve birden kafalarını bana çevirdiler hepsinin parlayan gözlerini tek tek gördüm,ben daha yanlarına gelmeden hepsi hırlayarak(dikkatinizi çekerim havlamadılar)üzerime saldırmaya başladılar sağlı-sollu.Neyseki daha evvelden okuduğum kadarıyla bu gibi bir durumda paniklememek,ani ve yanlış hareketler yapmamak gerekiyor yoksa motoru devirir ve saldırıya apaçık maruz kalabilirdim.Ne kadar çok korkmuş olsamda gaza aniden asılmadım ve yavaşladım aralarına girdim,sonra tam üzerime hamle yapacaklarken yavaş yavaş gazı arttırdım ve aralarından geçtim kurtuldum.Eğer panikle gaza asılıp sağ sol yapsaydım arka teker kesin kayardı ve kesin düşerdim biyere sonrada kuçulara afiyet olsun
Şunu da biyerde okumuştum ki doğası gereği insanoğlu bu tarz bir durumda her zaman korkar genetik olarak,çünkü doğamızda bizde birer otoburuz aslında,eğerki insan zekası olmasa otobur hayvan olurduk ve etobur hayvanlar bizi avlardı.Genetiğimizde bu olduğu için herhangi bir hayvan vb. saldırsa kaçarı yok hepimizin içini bir avlanma korkusu sarar _________________ CBR600F 05
Honda Civic Sport HB 05
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız