Tarih: 16.04.2007 - 13:20 Mesaj konusu: GERÇEKTEN çok harika ellerine saglık
Daga oncede ekledıgım turkce motor egıtım vıdeoları vardı sadece scoter dı ama sımdı kı bulduklarım vıteslı motor ıcın en bastan en sona kadar egıtım vıdeolara coook muthıs adamların ellerıne saglık
Tarih: 17.04.2007 - 06:45 Mesaj konusu:
Emeklerine sağlık, uğraşıp birşeyler yapmışlar ama, şahsi fikrim ben beğenmedim. Tamam güzel anlatmışlar fakat eğitmenin montundan başka koruması yok, özelliklede kask. Eğitim alanı işlek bir yol. Eğitmen motosikletin üstüne binip anlatırken öğrenci yolun ortasında duruyor. Daha sonra öğrenci viraj dönecekken eğitmen gelip motosikleti birlikte çeviriyorlar ama eğitmen hiç bakmadan döndürüyor motosikleti. Yolun ortasına gelindiğinde öğrenci kafasını çevirip bakıyor, ki o saatten sonra hiçbir işe yaramaz.
Neticede emeğe saygı, ama madem bu kadar emek verilmiş bari daha titiz olunsaymış. Şimdi diyceksiniz Türkiye'de böyle kapalı alan var mı diye. Yabancı eğitim videolarını izleyin derim, çoğu süpermarketlerin açık otoparkında çekiliyor...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız