Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - polislere teşekkür

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

polislere teşekkür

polislere teşekkür
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
gagagotti
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.04.2007 - 23:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

polislerimize karşı daha saygılı olsak, karlı çıkarız OK

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 15.04.2007 - 03:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Devlet memuru Vatandaşa küfür etmemelidir. Her meslek grubunda çürükler bulunur. Bir arkadaşımın rahmetli babası Adil amca bunlara TTT derdi.. "Tabii Tasfiyeye Tabi".. Yani, bunlar doğal olarak zaten bir gün sert kayaya çarpıp layıklarını bulurlar kendi kendilerine... Öfkeliyim
harikeyn
Üye
Üye

MesajTarih: 15.04.2007 - 03:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bu yunusların biz motorculara özel bir gıcığı var sanırım ,özel bir hizmetle sanırım sadece bu yollarda kendileri kalmak istiyor,ama biz motorcuların hiç yılmaya niyeti yok bilgilerinize Delirdim
Başa dön
harikeyn Çevrimdışı harikeyn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gemlikli
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: gemlik

MesajTarih: 15.04.2007 - 06:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorlara karşın bu kadar sağ duyulu olmsalar daha iyi olucak kanımca Dil çıkarıyorum Bravo
Başa dön
gemlikli Çevrimdışı gemlikli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 15.04.2007 - 06:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

csaltuk, Yaptığın davranıştan dolayı seni tebrik ederim arkadaşım.
Belki birçok kişinin hayatını kurtardın.
Ama her memur bukaar sağ duyulu olmuyor işte NiGhTeXpReSs, başına gelen olayda gerçekten üzücü.
Alıntı:

Bir polis memuru benim vergilerimle görevini yapan maaşını alan benim memurum bana suçsuz yere küfür etti.

Böyle birşey yapmaya hakkı yok...
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_poseidon_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avrupa

MesajTarih: 15.04.2007 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya arkadaşlar bazı memur arkadaşlar kendi görev ve hizmetlerinin özünü unutarak,herşeyin üstünde sanıyolar kendini.kanunların savunucusu,uygulayıcısı ve koroyucusu değil de,sanki tüm kanunları onlaryaratmış gibi.ayrıca yeni yasaya göre(yanlış bilmiyorsam)bir memurdan yaka numarasını vermenizi istediğinizde,sen kimsin vermiyorum diyemez..vermesi zorunludur.....

konuyu biraz aştık sanırım.arkadaşım yaptığın güzel bir davranış ve sorumluluk örneği Bravo belkide sayen de birçok kişinin hayatı kurtuldu....senin gibi sürücülere bu ülkede daha fazla itiyaç var OK
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.04.2007 - 09:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dün arkadaşım MUAMMER007 suçsuz yere ceza yedi. Hiçbir günahı yoktu. Evraklarını güler yüzle istediler sonra da ceza yazmak zorundayız dediler. Niye dedik
Kotamızı doldurmamız lazım dediler. Böyle bişey yok arkadaşlar. Suçsuz yere, günahsız yere 50 motorun içinde onu hedef aldılar. Hayvan belgesellerini izleyenleriniz olmuştur.
Kaplan veya aslan o kadar ceylanın içinde birini gözüne kestirir ve orda onu parçalayarak yer. Polislerde kendini aslan, kaplan gibi görüyor bizleride su içmeye gelmiş ceylan gibi. Türkiyenin ayıbı bunlar. Bütün polisler için demiyorum ama dört kendini bilmeze polislik yetkisi verilmiş ve töbe haşa buranın allahı biziz diyorlar.
Ama bana küfür eden büdü kılıklı herif inşallah bu yazımı okuyorsundur. Az önce emniyet müdürlüğüne mail attım. Daha senle yüzyüze karşılaşacaz ve memuriyetini elinden aldırıncaya kadar uğraşacam. En kötü şartta sana Hakkari havasını solutacam sen merak etme. Benim vergimle, belindeki tabancaya güvendin çok artistlik yaptın. Ama bi gece allahım seni karşıma çıkarmasın anandan doğduğuna pişman edecem seni.
Sap döner keser döner, Gün gelir hesap döner Bravo Sinirlendim
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serapz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.04.2007 - 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keşke uzaktan bakıp rüşvet alıp almadığınıda kontrol etseydin.ne kdr kalbin temiz senin böyle keşke her şey senin düşündüğün gb doğru ilerlese ama sen polislerın aç karınlarını doyurmak için haber vermişsin.sana son olarak gerçekten duyarlılığına sonsuz teşekkür ederim...saygılar
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.04.2007 - 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs, kişsel hırsını forumda bu derece yansıtman moderetörlüğe yakışmıyor. Beğenmedim
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 16.04.2007 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar polis arkadaşlardan öğrendiğime göre 155 polis hattına yapılan bütün ihbarların kayda alındığı ve sonradan üst rütbreli denetmenler tarafından yapılan ihbarlar için uygulama veya inceleme yapılmışmı kontrol ediloyormuş.bu demektirki bizlerin sağ duyulu olması yeterli.polis veya jandırma bu ihbarları masa altında bırakmıyor veya bırakamıyor.
Başa dön
csaltuk Çevrimdışı csaltuk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dantemo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.04.2007 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izmir iki çeşmelik, yokuş aşağıya iniyorum. önümde belediye otobüsü var. durmuş.. diyorum çünki stop lambaları yanmıyor... solumda trafik polisi aracı.. yanaştım. - önümdeki belediye otobüsünün stop lambaları yanmıyor dedim. Polis: _ frenlerinin tuttuğuna dua et . dedi. hımm peki çarpsaydım ne olacaktı? düşünmek bile istemiyorum... trafik cezalarını ceza için değil... gerekli parayı toplamak için yaparsan... bu gün bu kadar ceza keseceksin dersen... belediye taşıtlarına kanka muamelesi yaparsan... vs.. İşte halkta seni böyle tanır ve anlatır... selametlen.
blt69
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 16.04.2007 - 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hey Allahım yaa,topiğin başlığı polise teşekkür diye açılıyor,polise yapılmadık hakaret kalmıyor,lütfen özellikle birde motor sitesinde polise yalakalık olsun diye bile mesaj yazmayalım bak sonu nereye gidiyor belli değil,
haaa polislere gelince bende sevmiyorum,onlardan kurtulmak için senelerin verdiği tecrübeyle yollarda cezasız belasız yürüyorum,ama yinede yollarda manzara seyretmektense,ha bu virajdan sonra habu tepeden sonra karşıma çıkacaklar,yolun sağ tarafında duran bir araba(radar) arıyor gözlerim,siz en iyisimi bırakın bu polis geyiğini,onları nasıl atlatırız,ceza yemeyiz,tecrübeli abilerinizin nasihatlerini dinleyin.
Başa dön
blt69 Çevrimdışı blt69 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
falco55
Üye
Üye

Nereden: Bakyrköy

MesajTarih: 16.04.2007 - 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mavi-RR demiş ki:
Çevirmişler ama inşallah "hüsam dayı bak doğru git şikayet ediyolar, 7. de basmak zorunda kalcam cezayı ona göre. hadi yengeye selam. iyi yolculuklar" dememişlerdir...

ve bir de harçlık almamışlardır.
Başa dön
falco55 Çevrimdışı falco55 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 16.04.2007 - 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayrett vallaaa Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum başka söze gerek yok Çok gülüyorum

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
husocan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 16.04.2007 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakalıyan polısler ınsallah gereken cezayı wermıslerdır
Başa dön
husocan Çevrimdışı husocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal