Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 1501 Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21
Tarih: 16.04.2007 - 18:41 Mesaj konusu:
vayy HalilRR sen çeyrek asırı geçtin demek yarım asırlığa doğru ilerliyorsun haaa hadi hayırlısı bakalım..
ama çok önemli bir noktaya değinmek istiyorum. 30 yaş insanın zekasının zirveye ulaştığı yaştır. yani şu anda sahip olabileceğin en yüksek zekaya sahipsin. iyi kullan aramızdaki insanların çoğu 30yaşından küçükler. sen şu anda içimizdeki en zeki insan oluyorsun ciddiyim bak..
nerden bulacak kızlar senin gibi zeki çevik ve ahlaklı motorcu
doğum günün kutlu olsun.. tekrardan.. 30lu yaşlara hoşgeldin _________________
ANY 21
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 16.04.2007 - 19:49 Mesaj konusu:
Alıntı:
Nice mutlu ,huzurlu ve sağlıklı yıllara Halil Akkaşoğlu..İyi ki doğdun
Rabbit, Canım Aplam çok teşekkür ederim hörmetler sunarım Çukumu isterim doğum günü çocuğuyum hani o yüzden
Alıntı:
halilRR, kardeşim doğum günün kutlu olsun sen benden yaş olarak ufaktın deme
ibRRahim, Evet İbrahim abi ufaktım ben senden.Sen 25 din dimi bende senden ufağım ya işte 23 felaan oluyom dimi
ozgurcal, GSXR-PRO, paradiseeizmir, R1_OZAN, Biker_BoyzZ, mete_han, darknss, hakdem, SEBLA, ceymo,
Çok çok çok ama çok teşekkür ederim bu güzel dilek ve kutlamaları aldıkça yaşlandığıma şey aman dahada olgunlaştığıma hiç üzülmüyorum.Bu kadar güzel dilekleri tekrar almak için bir yılımı daha yarın feda edebilirim sanırım
Alıntı:
vayy HalilRR sen çeyrek asırı geçtin demek yarım asırlığa doğru ilerliyorsun haaa hadi hayırlısı bakalım..
ama çok önemli bir noktaya değinmek istiyorum. 30 yaş insanın zekasının zirveye ulaştığı yaştır. yani şu anda sahip olabileceğin en yüksek zekaya sahipsin. iyi kullan aramızdaki insanların çoğu 30yaşından küçükler. sen şu anda içimizdeki en zeki insan oluyorsun ciddiyim bak..
nerden bulacak kızlar senin gibi zeki çevik ve ahlaklı motorcu
doğum günün kutlu olsun.. tekrardan.. 30lu yaşlara hoşgeldin
anicik, Ya şimdi sen bana iyi birşeyi söyledin yoksa kötü birşeymi söyledin anlayamadım ama, bu yazdıklarını anlayamamıda 30 yaşımda çok zeki olamadığıma bağlıyor ve yanıldığını hissediyorum.
Demekki sen ben üzülmeyeyim diye böyle söylüyorsun.Ama deminde söylediğim gibi, yaşlanıyor olmamın yada daha da doğrusu yaşlanıyor olmamızın acı gerçeği ve alıp götürdüklerinden daha da önemlisi, sen ve senin gibi dostlar kazandığım için geçen hiç bir zamanı kayıp olarak görmüyorum.
Ve hepinizi çok seviyorum _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 1501 Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21
Tarih: 16.04.2007 - 20:16 Mesaj konusu:
halilRR yanlış anladın sanırım. 30 yaşındaki bir insan hayatının en zirvesindeki noktadadır. bu noktada hayatı çözmüştür birçok şeyi yaşamıştır. zorluklara göğüs gelip bu zamana kdr yara almadan ya da aldığı yaraları sararak gelmiştir. ve ben seni çok eğlenceli bir kişilik gördüm hiç de 30luklar gibi değildin yani gerçi ben yine diyorum iyi ki varsın senin gibi insalar az bulunur bu dünyada.. zeki çevik ve ahlaklı motorcuu
dipnot: hiçbiri şaka değil hepsinde ciddiyim. mecaz anlam kullanmadım.. _________________
ANY 21
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız