Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Happy Birthday HalilRR...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Happy Birthday HalilRR...

Happy Birthday HalilRR...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
DAYTONAMOTOR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 16.04.2007 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mutlu yıllar nıce senelere halilRR..
Başa dön
DAYTONAMOTOR Çevrimdışı DAYTONAMOTOR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 16.04.2007 - 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilRR, nice mutlu senelere......
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 16.04.2007 - 18:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyiki doğdun Halil...seni seviyoruz hocam...
darknss
Üye
Üye

Nereden: Kusadasi

MesajTarih: 16.04.2007 - 18:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dogum gunu kutlu olsn halıl abı nıce mutlu yıllara
Başa dön
darknss Çevrimdışı darknss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 16.04.2007 - 18:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vayy HalilRR sen çeyrek asırı geçtin demek yarım asırlığa doğru ilerliyorsun haaa Çok gülüyorum hadi hayırlısı bakalım.. Dil çıkarıyorum

ama çok önemli bir noktaya değinmek istiyorum. 30 yaş insanın zekasının zirveye ulaştığı yaştır. yani şu anda sahip olabileceğin en yüksek zekaya sahipsin. iyi kullan Bravo aramızdaki insanların çoğu 30yaşından küçükler. sen şu anda içimizdeki en zeki insan oluyorsun Gülümsüyorum ciddiyim bak..
nerden bulacak kızlar senin gibi zeki çevik ve ahlaklı motorcu Çok gülüyorum

doğum günün kutlu olsun.. tekrardan.. 30lu yaşlara hoşgeldin Çok gülüyorum

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hakdem
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 16.04.2007 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevdiklerinizle nice mutlu yıllara..Doğum gününüz kutlu olsun
SEBLA
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.04.2007 - 19:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

doğum günün kutlu olsun halil nice yıllara Bravo

08.04.07-∞
Başa dön
SEBLA Çevrimdışı SEBLA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ceymo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.04.2007 - 19:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kardeşim nice nice yaşlara iyiki doğmuşun..... Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 16.04.2007 - 19:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Nice mutlu ,huzurlu ve sağlıklı yıllara Halil Akkaşoğlu..İyi ki doğdun

Rabbit, Canım Aplam çok teşekkür ederim hörmetler sunarım Gülümsüyorum Çukumu isterim doğum günü çocuğuyum hani o yüzden Gülümsüyorum

Alıntı:

halilRR, kardeşim doğum günün kutlu olsun sen benden yaş olarak ufaktın deme

ibRRahim, Evet İbrahim abi ufaktım ben senden.Sen 25 din dimi bende senden ufağım ya işte 23 felaan oluyom dimi Dil çıkarıyorum

ozgurcal, GSXR-PRO, paradiseeizmir, R1_OZAN, Biker_BoyzZ, mete_han, darknss, hakdem, SEBLA, ceymo,
Çok çok çok ama çok teşekkür ederim bu güzel dilek ve kutlamaları aldıkça yaşlandığıma şey aman dahada olgunlaştığıma hiç üzülmüyorum.Bu kadar güzel dilekleri tekrar almak için bir yılımı daha yarın feda edebilirim sanırım Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

Alıntı:

vayy HalilRR sen çeyrek asırı geçtin demek yarım asırlığa doğru ilerliyorsun haaa hadi hayırlısı bakalım..

ama çok önemli bir noktaya değinmek istiyorum. 30 yaş insanın zekasının zirveye ulaştığı yaştır. yani şu anda sahip olabileceğin en yüksek zekaya sahipsin. iyi kullan aramızdaki insanların çoğu 30yaşından küçükler. sen şu anda içimizdeki en zeki insan oluyorsun ciddiyim bak..
nerden bulacak kızlar senin gibi zeki çevik ve ahlaklı motorcu

doğum günün kutlu olsun.. tekrardan.. 30lu yaşlara hoşgeldin

anicik, Ya şimdi sen bana iyi birşeyi söyledin yoksa kötü birşeymi söyledin anlayamadım ama, bu yazdıklarını anlayamamıda 30 yaşımda çok zeki olamadığıma bağlıyor ve yanıldığını hissediyorum.

Demekki sen ben üzülmeyeyim diye böyle söylüyorsun.Ama deminde söylediğim gibi, yaşlanıyor olmamın yada daha da doğrusu yaşlanıyor olmamızın acı gerçeği ve alıp götürdüklerinden daha da önemlisi, sen ve senin gibi dostlar kazandığım için geçen hiç bir zamanı kayıp olarak görmüyorum.

Ve hepinizi çok seviyorum Bravo
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 16.04.2007 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilRR yanlış anladın sanırım. 30 yaşındaki bir insan hayatının en zirvesindeki noktadadır. bu noktada hayatı çözmüştür birçok şeyi yaşamıştır. zorluklara göğüs gelip bu zamana kdr yara almadan ya da aldığı yaraları sararak gelmiştir. ve ben seni çok eğlenceli bir kişilik gördüm hiç de 30luklar gibi değildin yani Çok gülüyorum gerçi ben yine diyorum iyi ki varsın senin gibi insalar az bulunur bu dünyada.. zeki çevik ve ahlaklı motorcuu Çok gülüyorum

dipnot: hiçbiri şaka değil hepsinde ciddiyim. mecaz anlam kullanmadım.. Çok gülüyorum

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 16.04.2007 - 20:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HALİL'im canım bitanecik aşkım benim Gülümsüyorum

tühh karıştırdık iyimi oğlum HALİL'in doğum günü zannettim Şok oldum

ama kabahat sende HALİLRR o kadar gençsinki hatlar karıştı Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

nice mutlu sağlıklı huzurlu ve motorlu yıllar dilerim Delirdim Delirdim

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SeMeTeY
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul&Ay?e&Birgül&Arh+

MesajTarih: 16.04.2007 - 20:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mutlu sağlıklı nice senelere , sevdiklerinizle.. Alkışlıyorum
akrep_kral
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.04.2007 - 20:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyki dogdun tekerlek Şok oldum abim benim şey yanlış oldu tek teker abim Çok gülüyorum Çok gülüyorum

akrepkral3547@hotmail.com
Başa dön
akrep_kral Çevrimdışı akrep_kral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 16.04.2007 - 20:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nice senelereeeeeeeeeeeeeeeeee........ Delirdim
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
turgutlu_md_2009
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KaSaBa 45(anladyn sen onu)

MesajTarih: 16.04.2007 - 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nice mutlu yıllaraaaaa Delirdim
Başa dön
turgutlu_md_2009 Çevrimdışı turgutlu_md_2009 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
5. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal