Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - bir arkadaş arıyor motoru isteyecek...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

bir arkadaş arıyor motoru isteyecek...

bir arkadaş arıyor motoru isteyecek...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.04.2007 - 08:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kafasını,kolunu,bacagını kıracagıma Kalbini kırarım vermem Göz kırpıyorum kimse kusura bakmasın ama motorumu vermiyorum sorumlulugu cook büyük tecrübeyle sabittir Bravo
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
dantemo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 17.04.2007 - 08:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1.Firenlerde sorun var bilader. ben bile cok gerekmedikce kullanmıyorum! ya biraz borç versene bi servise götüreyim motoru...
2. vizesi geçik bilader... yakalanırsan kapatırlar motoru...
3. ya bilader emre de istedi geçenlerde vermedim.. şimdi duyarsa sana verdiğimi birsürü surat yapar... bi zaman geçsin veririm kardeşim. sendenmi sakıncam motoru..
4.bilader vereyim sorun olmazda motor olmayınca ben ne yapacağım? ortam varmı? beraber gidelim... zaten sevgilimle aram bozuk takılalım senle... Dil çıkarıyorum
lunaticman
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 17.04.2007 - 09:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorun emaneti mi olur? yanlış, ters. herkes kendi motorunu şeyetsin Dil çıkarıyorum
Başa dön
lunaticman Çevrimdışı lunaticman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 08.06.2007 - 20:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

.Firenlerde sorun var bilader. ben bile cok gerekmedikce kullanmıyorum! ya biraz borç versene bi servise götüreyim motoru...

b laftan sonra hattını değiştirir walla adam Çok gülüyorum

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
speed_racer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.06.2007 - 20:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tüm motorların yaptığı gibi gösterip vermemek en mantıklısı bence ahoahoahaoh Delirdim
Başa dön
speed_racer Çevrimdışı speed_racer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
N_O_S
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Etiler

MesajTarih: 08.06.2007 - 20:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

verildim de debrilajı bitti debrilaj beklıyom kanka Çok gülüyorum
Başa dön
N_O_S Çevrimdışı N_O_S Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
delirider
Üye
Üye

MesajTarih: 08.06.2007 - 20:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor dogası geregı kısısel bi araçtır kişsel şeyler paylasılmazzz Beğenmedim
birde beni düşün motorsuz...
Başa dön
delirider Çevrimdışı delirider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
PIERzig
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.06.2007 - 21:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sonix demiş ki:
--aloo tamam veririm babamın motorunu alabilirsin Çok gülüyorum

derim Gülümsüyorum

Onurun babasının motoru z75o Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum zuhaha ee nolcak bu durumda
Olm onur söyle sigortasını yatırmadık de ewraklar eksik de uydur cnm yaw yalandan kim ölmüş Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
PIERzig Çevrimdışı PIERzig Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak / Kdz. Eregli

MesajTarih: 08.06.2007 - 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum emanet malın paltonu yokusta kopar
yanı emanet essehın ıpı yokusta kopar Öfkeliyim

http://www.youtube.com/watch?v=CO5FquuXWMc
Başa dön
crazyrider Çevrimdışı crazyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 08.06.2007 - 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla en dorusu bu dobra dobriska diecen capital1 in dedii gbi enem cok yakın arkadaşım var acaba ona verirmiyi mdiye düşünüyorumda aslaa Beğenmedim
Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayta_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sakarya

MesajTarih: 08.06.2007 - 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bı yandan wermek ıstersın bı yandanda cok sewdıgın motoru kımseyle paylasamasssın basına bısey gelır allah korusun ondan sonra keske wermeseydım falan dıyecegıne sen acıkca soyle en ıyısı kımseye wermıyorum motoru dıyee
MUAMMER007
Üye
Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 08.06.2007 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

böyle durumlardan genel anlamda komple kurtulmak için
motor vermemeyi prensip edinmelisin kimseye vermiyorum tövbeliyim dersin ..benim yaptığım gibi ...kafan rahat olur inan

Konya MD Te@m
Başa dön
MUAMMER007 Çevrimdışı MUAMMER007 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
morcu350
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/dikili

MesajTarih: 08.06.2007 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aman abi ne kimse motorumu istesin benden nede ben böle bir duruma düşeyim alacağım sorumlulukları düşünmek bile istemiyorum
Başa dön
morcu350 Çevrimdışı morcu350 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GKNAKED
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.06.2007 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dantemo demiş ki:
1.Firenlerde sorun var bilader. ben bile cok gerekmedikce kullanmıyorum! ya biraz borç versene bi servise götüreyim motoru...
2. vizesi geçik bilader... yakalanırsan kapatırlar motoru...
3. ya bilader emre de istedi geçenlerde vermedim.. şimdi duyarsa sana verdiğimi birsürü surat yapar... bi zaman geçsin veririm kardeşim. sendenmi sakıncam motoru..
4.bilader vereyim sorun olmazda motor olmayınca ben ne yapacağım? ortam varmı? beraber gidelim... zaten sevgilimle aram bozuk takılalım senle... Dil çıkarıyorum

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 10.06.2007 - 19:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

emanet malın paltonu yokusta kopar
yanı emanet essehın ıpı yokusta kopar

geLde anlat abi Sinirlendim

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
7. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal