1.Firenlerde sorun var bilader. ben bile cok gerekmedikce kullanmıyorum! ya biraz borç versene bi servise götüreyim motoru...
2. vizesi geçik bilader... yakalanırsan kapatırlar motoru...
3. ya bilader emre de istedi geçenlerde vermedim.. şimdi duyarsa sana verdiğimi birsürü surat yapar... bi zaman geçsin veririm kardeşim. sendenmi sakıncam motoru..
4.bilader vereyim sorun olmazda motor olmayınca ben ne yapacağım? ortam varmı? beraber gidelim... zaten sevgilimle aram bozuk takılalım senle... _________________ dikkatli ol! torunlaryny motorla gezdir!
motor dogası geregı kısısel bi araçtır kişsel şeyler paylasılmazzz _________________ bir deniz düşün susuz,
bir gece düşün uykusuz,
bir insan düşün mutsuz,
birde beni düşün motorsuz...
Tarih: 08.06.2007 - 22:27 Mesaj konusu:
ya bı yandan wermek ıstersın bı yandanda cok sewdıgın motoru kımseyle paylasamasssın basına bısey gelır allah korusun ondan sonra keske wermeseydım falan dıyecegıne sen acıkca soyle en ıyısı kımseye wermıyorum motoru dıyee _________________ hayat uzun ÖMÜR kysa sen bak dalgana yasa hayaty doya doya cunku herseyyn byr sonu var...bu yuzden hayaty guzelce yasamaya bakyn cunku yasanacak cok guzel byr hayat var
böyle durumlardan genel anlamda komple kurtulmak için
motor vermemeyi prensip edinmelisin kimseye vermiyorum tövbeliyim dersin ..benim yaptığım gibi ...kafan rahat olur inan _________________ Konya MD Te@m
Tarih: 09.06.2007 - 12:47 Mesaj konusu:
dantemo demiş ki:
1.Firenlerde sorun var bilader. ben bile cok gerekmedikce kullanmıyorum! ya biraz borç versene bi servise götüreyim motoru...
2. vizesi geçik bilader... yakalanırsan kapatırlar motoru...
3. ya bilader emre de istedi geçenlerde vermedim.. şimdi duyarsa sana verdiğimi birsürü surat yapar... bi zaman geçsin veririm kardeşim. sendenmi sakıncam motoru..
4.bilader vereyim sorun olmazda motor olmayınca ben ne yapacağım? ortam varmı? beraber gidelim... zaten sevgilimle aram bozuk takılalım senle...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız