Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bakalım AYDIN'da kaç deli var ;)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bakalım AYDIN'da kaç deli var ;)

Bakalım AYDIN'da kaç deli var ;)
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 12.04.2007 - 09:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

X-rinG demiş ki:
kaçıncı aydınlı topici bu bilmiyom. daha bi toplanamadık.neyse ben nazillidenim.

Alıntı:
whiskey75. kardeş zaten en büyük eksiğimiz organize yapamamız..sizin gibi arkadaşların gayretleri ile bir araya geliyoruz..bizesökeden gün ve tarih vermeniz yeter...sökeden selamlar

Kardeşim haklısınız biz bu meseleyi uzun zamandır shadow kardeşimle konuşuyoruz fakat cevre illerden olması ve coğu arkadaşımızın M.D den olduğu halde utangaç olması (nedendir bende anlamıyorum ama Çok gülüyorum) yüzünden ve en önemlisi saat ve tarih uymamasından kopukluk meydana geliyor sımdıkı amacımız önce hedef kitleyi sağlayıp sonra da tarih üzerine herkezin fikrini alıp belirlemek yoksa bir türlü tutmuycak Bravo

Elimizden geleni yapıcaz buna emin olun desteklerinizle tabiki Göz kırpıyorum

ama bakıyorumki henüz mod yada adminlerden bir ses yok Öfkeliyim
Hakan abi nerdesiniz ya Üzgünüm

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 12.04.2007 - 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

y
u
k
a
r
ı
hadi aydınmd bukadarmı
hadi aydınlılar sizleri bekliyoruz
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aykut_R_251_R
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 13.04.2007 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi bakalım aydın md liler sizi bi arada görmek isteriz
aykut_R_251_R Çevrimdışı aykut_R_251_R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
jjjokey
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.04.2007 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben şu an istanbuldayım, ama temmuz 1 de, aydındayım, tarih bilgi falan verilirse kesinlikle katılırım. suzuki vl 800 sevgiler-saygılar. Delirdim

Son Mesajdan 2 saat 19 dakika sonra eklendi:

Mutlaka bir araya gelelim, ben ancak yazın katılabilirim. Şu an istanbuldayım. ama bütün yaz Aydındayım. Zamanı ve yeri belirtirseniz kesin katılırım. OLmamı tam bir motor delisiyim.. çocukluğumdan beri böyle bu işler..
Başa dön
jjjokey Çevrimdışı jjjokey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hera09
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ada

MesajTarih: 16.04.2007 - 22:29    Mesaj konusu: cokta ii olur Aydın için Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam arkadaslar ben de varım,her ne kadar kusadasından olsam da,sizlere katılırım.Gezi programlarınızı beklıyorummmm....

Hera09
Başa dön
hera09 Çevrimdışı hera09 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
baffhalil
Üye
Üye

Nereden: aydyn/söke

MesajTarih: 17.04.2007 - 10:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anlaşılan fazla ilgi görmedi veya kimse bu topığı açıp okumadı..?whiskey75 kardeş akıl vermek gibi olmasın ama istersen şöyle ufak bir gezi tetip ederek utangaç M.D.üyelerini bir araya getirmiş aynı zamanda küçük bir piknik veya buna benzer bir gezi yaparak hem tanışmış olur hemde kaynaşmış oluruz...bunu halledersek gerisi gelir...tabi bu benim nacizhane fikrim..saygılar Üzgünüm
Başa dön
baffhalil Çevrimdışı baffhalil Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.49 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal