Kayıt: Nov 02, 2004 Mesajlar: 2530 Nereden: Türkiye / Deutschland
Tarih: 12.04.2007 - 09:30 Mesaj konusu:
X-rinG demiş ki:
kaçıncı aydınlı topici bu bilmiyom. daha bi toplanamadık.neyse ben nazillidenim.
Alıntı:
whiskey75. kardeş zaten en büyük eksiğimiz organize yapamamız..sizin gibi arkadaşların gayretleri ile bir araya geliyoruz..bizesökeden gün ve tarih vermeniz yeter...sökeden selamlar
Kardeşim haklısınız biz bu meseleyi uzun zamandır shadow kardeşimle konuşuyoruz fakat cevre illerden olması ve coğu arkadaşımızın M.D den olduğu halde utangaç olması (nedendir bende anlamıyorum ama ) yüzünden ve en önemlisi saat ve tarih uymamasından kopukluk meydana geliyor sımdıkı amacımız önce hedef kitleyi sağlayıp sonra da tarih üzerine herkezin fikrini alıp belirlemek yoksa bir türlü tutmuycak
Elimizden geleni yapıcaz buna emin olun desteklerinizle tabiki
ama bakıyorumki henüz mod yada adminlerden bir ses yok
Hakan abi nerdesiniz ya _________________
hadi bakalım aydın md liler sizi bi arada görmek isteriz _________________ hiç kims€ için h@y@l kyrykly?yn@ u?r@m@dym , çünkü hiç kims€ için hayal kurmadym...
aykut_8520@hotmail.com
Ben şu an istanbuldayım, ama temmuz 1 de, aydındayım, tarih bilgi falan verilirse kesinlikle katılırım. suzuki vl 800 sevgiler-saygılar.
Son Mesajdan 2 saat 19 dakika sonra eklendi:
Mutlaka bir araya gelelim, ben ancak yazın katılabilirim. Şu an istanbuldayım. ama bütün yaz Aydındayım. Zamanı ve yeri belirtirseniz kesin katılırım. OLmamı tam bir motor delisiyim.. çocukluğumdan beri böyle bu işler..
Tarih: 17.04.2007 - 10:57 Mesaj konusu:
anlaşılan fazla ilgi görmedi veya kimse bu topığı açıp okumadı..?whiskey75 kardeş akıl vermek gibi olmasın ama istersen şöyle ufak bir gezi tetip ederek utangaç M.D.üyelerini bir araya getirmiş aynı zamanda küçük bir piknik veya buna benzer bir gezi yaparak hem tanışmış olur hemde kaynaşmış oluruz...bunu halledersek gerisi gelir...tabi bu benim nacizhane fikrim..saygılar
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız