Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2106 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 18.04.2007 - 13:21 Mesaj konusu:
ben en son motosiklet almazsanız deyip kafamı duvara vurmaya başladım ve eğer almazsanız kafam patlayana kadar durmayacaım dedim, sonra annem ağladı felan;"benim neden herkes gibi normal bir zevki olan bir oğlum yok" diyerek. sonra babam da dayanamayıp aldı. ama dışarıdan gelen yoğun baskılar ve şikayetlerden dolayı 8 yıldır 125 cc kullanıyorum. _________________ Uyan ey gözlerim gafletten uyan
Uyan uykusu çok gözlerim uyan
Azrailin kastı canadır inan
Motoru babam seviyor annemse endişe ediyor...Ama esas korkuları trafik..Benden değil ama elimiz ekmek tutunca haliyle cok karışamıyorlar...Gittim aldım geldim koydum kapıya cbf 150 yi...Pek ses etmediler...Yakında 1000RR yada 600RR ı görünce kıyamet kopacak ama bulacağız bir yolunu
Tarih: 18.04.2007 - 23:38 Mesaj konusu:
ben motoru aldığımda motorcu olan babam da motordan korkan annem de bolcana bıdı bıdı yaptılar evde.yaş 27 olunca parayı da onlar vermeyince söylenmeleri boşa gitti.bana ses çıkartamadılar çatladılar sıra büyük abime geldi Benden 3 ay sonra eşiyle ortak karar vererek garajda yatan ikinci arabalarını satıp 2006 model bir dragstar çekti altına.ona hiç ama hiç bişi diyemediler haliyle...
annem ben her motora binişimde arkamdan dua ediyor babam da her seferinde gidince çaldır diyor.ve ben %90 unutuyorum
yani sözde korkarak da olsa onay veren babam (ne de olsa kendisi de 62 yaşında motor kullanıyor) motorla her sokağa çıkışımda meraktan deliriyor.şimdi bu evet diyor mu sayılır hayır diyor mu _________________ -Burcu-
bende çok kavga ediyorum bu yüzden yok diolar motor çok tehlikeli fln filan aldılar ama benim istemediim bi motoru aldılar ufak cc ama kendi paramı cebime koyunca ne yapıcaklar mecburen kabul edecekler
Tarih: 20.04.2007 - 08:17 Mesaj konusu:
abi büyüksün benimkilerde hayır diyordu hala diyorlar _________________ Derbı GP1 250 full Malossi debriyaj seti Malossi hava filtresi Malossi yağ filtresi NGK iridium buji
Benimde babam motorcu olduğu halde ilk alacağım dediğimde bayağı karşı çıktı. Annem babamdan daha fazla yanımda oldu çünkü hep hayallerimin peşinden koşmamı ister. Sıra eşime gelince bayağı bir zorlandım 3,5 yaşında oğlun var düşsen kaza yapsan biz ne olucağız diye söylendi sürekli sonunda oda ikna olmak zorunda kaldı. Hatta bazen beraber motora bindiğimizde hele şişli taksim arası trafiği gördüğünde bana artık hak veriyor ve hatta oda bir motor ehliyeti almaya karar verdi.
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3881 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 20.04.2007 - 08:44 Mesaj konusu:
hayabusa2785, valla haklı,kardeşim kafayı yedirtmişti bize motor motorr diee.ee adam napsın aldı,vermediği zamanlarda bile kaçırdı bizim ki..yani bu motora kafayı takmış olanı kimselerrr durduramaz..ailelerde en son kabulleniyo tabi,ekstradan her gün dua ediyolar tabii.ama kardeşimede motor ancak bu kadar yakışır yani...
motor sahibi herkese kazasız belasız sürüşler... _________________ Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Kayıt: Dec 05, 2006 Mesajlar: 453 Nereden: Beylikdüzü / istanbul
Tarih: 20.04.2007 - 23:31 Mesaj konusu:
Benim olay çok komik arkadaşlar . 14 yaşından beri kendi ayaklarımın üstümde durup kendi evimde yaşadığım için yaklaşık bir 15 yıl kimse bilmeden kullandım motorumu.Sonra iflas ettim ve motoruda sattım .Şimdi 2 yıldır dandirik bir chopper ım var ve geçen yaz annem istanbula geldiğinde gece teyzeme gitmek zorunda kaldık başka alternatif yok mecburen bindi annem arkama ama laflar güneş görmemişinden .'' evladum omon ha çok yavaş gidelum valle ben bağıyom, do nerden tuteceğim,bu tencereda nedu ben bunun içinde nefes alemem,evladum firen ettunmi eyi durebulurmi bari,ahh bu akelli işi değil '' Tabii annem bunları söylerken teyzeye ulaştık ve gizliden konuşmalar başladı .fena değilmiş korktum ama geldik işte falan gibi .Ertesi gün dönecez anneme sen ötobüsle dön anne istersen dedim Bombayı patlattı '' Otobus şindi tutermi ne olur ben ha oyle arkogde otuom oğlum havali havali gidelum''. Eh anne okadar laf söylemeseydin zamanındada bende seni adam gibi motorlar varken gezdirseydim ya.Ama enazından bu yaz memlekete gittiğimde motoru çayelinde parka bırakıp pazara gitmek zorunda kalmayacam hatta yaylalara annemi artçı almayı düşünüyorum tabii anahtarı elimden kapıp '' Do biyezda sen arkade otu'' Demezse _________________ kelebek gibi uçucem ama ary gibi sokmeycem...
www.blogcu.com/shendi sendogan_oync@hotmail.com www.sendoganoksuz.com
Kayıt: Aug 20, 2006 Mesajlar: 196 Nereden: kyrykkale ankara/bilkent
Tarih: 21.04.2007 - 00:03 Mesaj konusu:
valla bı kere yalan da olsa yavas surecegıme ıkna ettım bu sevda bu sene basladı ve babam da dedem de motorcu olmalarına ramen benım olmamı ıstemıyolardı yada ufak cc dıyolardı bu sekılde ıkna ettım su anda 150 cc olsada motor seneye race gelıyo ınsallah onemlı olan guvenı saglamak
ılk basta aman sakın dıyen ablam bı sure sonra ne zaman alıyoz motoru demeye basladı sımdıde ne kadar zevklı ımıs dıyo _________________ [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img168.imageshack.us/img168/9711/untitled1ho3.jpg[/IMG][/URL]
Tarih: 21.04.2007 - 00:13 Mesaj konusu:
hehehheheh ben babama dedimki baba motor dedim..... tamam alalım bende o sesine hastayım dedi... benımki gibi bi baba herkeze nasip etsin kankalar _________________ HAFIIZZZZ BARİS (orh+) bursa (baris_style16@hotmail.com)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız