Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Biraz önce motorumla ilk kazamı yaptım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Biraz önce motorumla ilk kazamı yaptım

Biraz önce motorumla ilk kazamı yaptım
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
samurai79
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 18.04.2007 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun,önemli birşeyinin olmamasına sevindim.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gsxr_dennis
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 18.04.2007 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allahım beterinden korusun...büyük geçmiş olçsun...

http://img114.imageshack.us/img114/6940/kigmizi2ff0.png
Başa dön
gsxr_dennis Çevrimdışı gsxr_dennis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
duman7
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: googledan ara

MesajTarih: 18.04.2007 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun Üzgünüm Allah daha beterinden korusun Bravo
avarem
Üye
Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 18.04.2007 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun Sanırım yeni aldığın motor
nazar değdi galiba Allah beterinden saklasın tekrar geçmiş olsun
Başa dön
avarem Çevrimdışı avarem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
leventse
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kyrykkale ankara/bilkent

MesajTarih: 18.04.2007 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmıs olsun tekrar olmaması dıleklerımle
aykut_R_251_R
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.04.2007 - 15:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok çok geçmiş olsun ablacım allah beterinden saklasın
aykut_R_251_R Çevrimdışı aykut_R_251_R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 18.04.2007 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aba nittin yavvv geçmiş olsun aman sana bişes olmasında bidaha böyle kötü haberlerle gelme olurmu Şok oldum Şok oldum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PeLLiNe
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 18.04.2007 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nur ; canım gerçekten üzüldüm, geçmiş olsun ve Allah beterinden korusun diyorum .
bende az önce, Kahramanlar'dan Lozan'a dönen yolda kocaamaan bir mercedesin altında kalıyordum az daha çok şükür herzamanki gibi düşmekle kurtuldum, sol kolum ve sol bacağım biraz incindi şimdilik bişi yok gibi ,işin sinir bozucu tarafı şöför bayandı yani ne söylesem boş gelir dedim Öfkeliyim arabadan inme tenezzülünde bile bulunmadı, oysaki kırmızı ışıkta geçmeye çalışan oydu hiç bişi olmamış gibi hatun arabadan inip özürbile dilemedi, ya sabır dedim motoru kaldırdım yola devam yani OK

Bakalım daha neler yaşayacağız

ben yinede Allah bütün motorcuları her türlü kazadan ve beladan korusun diyorum Bravo ve tabiki Amin.
Başa dön
PeLLiNe Çevrimdışı PeLLiNe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 18.04.2007 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PeLLiNe pelin sana da geçmiş olsun Üzgünüm nedir bu yaa üzerimizde uğursuzluk falan mı var anlamadım. Şok oldum

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
duman7
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: googledan ara

MesajTarih: 18.04.2007 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sanada geçmiş olsun pelline dıkkat lı olmak lazım kadın erkek sofor fark etmıyor kusura bakmayın ama odun odundur yanı Öfkeliyim
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 18.04.2007 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun alah beterınden saklasın
tnevel
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 18.04.2007 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun boşver cana gelmesin Dans Dans
Başa dön
tnevel Çevrimdışı tnevel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 18.04.2007 - 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79, ben gordum arkadaslar kapkac yapıyodu nur sonra dengesını kaybedıp dustu gec bunları mıcır felann yemezler allahın tokadı yokkı vursun Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Delirdim Delirdim

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
csaltuk
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 18.04.2007 - 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeşim.inşallah bu küçük kazayla sen bu seneki sıranı savmış olursun.belkide sıra yarın bende allahın işine karışamayız.
Başa dön
csaltuk Çevrimdışı csaltuk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 18.04.2007 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sıkma canını her motorcu düşer, şimdi sen de gerçek motorcu oldun Dil çıkarıyorum
Allah daha büyük kazalardan korusun, geçmiş olsun Nurcum....
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
4. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal