Kayıt: Aug 20, 2006 Mesajlar: 196 Nereden: kyrykkale ankara/bilkent
Tarih: 18.04.2007 - 15:49 Mesaj konusu:
gecmıs olsun tekrar olmaması dıleklerımle _________________ [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img168.imageshack.us/img168/9711/untitled1ho3.jpg[/IMG][/URL]
çok çok geçmiş olsun ablacım allah beterinden saklasın _________________ hiç kims€ için h@y@l kyrykly?yn@ u?r@m@dym , çünkü hiç kims€ için hayal kurmadym...
aykut_8520@hotmail.com
Nur ; canım gerçekten üzüldüm, geçmiş olsun ve Allah beterinden korusun diyorum .
bende az önce, Kahramanlar'dan Lozan'a dönen yolda kocaamaan bir mercedesin altında kalıyordum az daha çok şükür herzamanki gibi düşmekle kurtuldum, sol kolum ve sol bacağım biraz incindi şimdilik bişi yok gibi ,işin sinir bozucu tarafı şöför bayandı yani ne söylesem boş gelir dedim arabadan inme tenezzülünde bile bulunmadı, oysaki kırmızı ışıkta geçmeye çalışan oydu hiç bişi olmamış gibi hatun arabadan inip özürbile dilemedi, ya sabır dedim motoru kaldırdım yola devam yani
Bakalım daha neler yaşayacağız
ben yinede Allah bütün motorcuları her türlü kazadan ve beladan korusun diyorum ve tabiki Amin.
Tarih: 18.04.2007 - 16:14 Mesaj konusu:
sanada geçmiş olsun pelline dıkkat lı olmak lazım kadın erkek sofor fark etmıyor kusura bakmayın ama odun odundur yanı _________________ Herkesin Etiket Olduğu Yerde Ben Fiyat Söylerim
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 3887 Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!
Tarih: 18.04.2007 - 16:33 Mesaj konusu:
beyazkardelen79, ben gordum arkadaslar kapkac yapıyodu nur sonra dengesını kaybedıp dustu gec bunları mıcır felann yemezler allahın tokadı yokkı vursun _________________
Tarih: 18.04.2007 - 16:43 Mesaj konusu:
Sıkma canını her motorcu düşer, şimdi sen de gerçek motorcu oldun
Allah daha büyük kazalardan korusun, geçmiş olsun Nurcum.... _________________ Watashi no YAMAHA HIDIR chan...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız