Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - bursa md salı toplantısı resimleri....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

bursa md salı toplantısı resimleri....

bursa md salı toplantısı resimleri....
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 18.04.2007 - 18:45    Mesaj konusu: bursa md salı toplantısı resimleri.... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar süper bi geceydi ... gelen herkeze thank you...

salih cafede ses sanatçısı olarak işe başladı Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum bu güsel sesiyle yine coşturdu bizi tebrikler ustaaa Delirdim Delirdim

gecenin ikilisi bizi gülmekten öldürdü.... (ne kadarbizi siteye koymayın biz meşhur olmak istemiyoruz deselerde ne faydaaa...) Dans Dans Alkışlıyorum Delirdim

ve cafeden sonra açık havada çaylarımızı içtik ...

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
aykut_R_251_R
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.04.2007 - 18:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir etkinli olmuş allha muhabbetinizi bozmasın güzel fotolar paylaşım için sağol
aykut_R_251_R Çevrimdışı aykut_R_251_R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 18.04.2007 - 18:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Olum ilk defa erken kalktım çıkmışsınız dışarı bea olmadı ki... Öfkeliyim

Tamam hala daha motorsuz olabilirim ama kalbim sizlerle... Çok gülüyorum

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.04.2007 - 19:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bursa MD süpersiniz Bravo Bravo hadi yazda geldi artıkk hafta sonları boş durmazsınız siz şimdi Delirdim Delirdim salih kardeşim bırak o gitarı elinden yenmez o Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

MesajTarih: 18.04.2007 - 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

hadi yazda geldi artıkk hafta sonları boş durmazsınız siz şimdi

boş durmak biz delilere busa md ye yakışmaz abimmm... Delirdim Delirdim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.04.2007 - 19:25    Mesaj konusu: Re: bursa md salı toplantısı resimleri.... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir toplantı olmuş.İnş yakında bende toplantılarınıza katılacağım Orada dikkatimi çeken BMW oldu.R50 mi R69 mu ?

nofear_16
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.04.2007 - 07:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet gerçekten çok güzel bir gece oldu gelen gelmeyen herkese teşekkür ederim kendi adıma. ha bu arada olum samet benim hiç tek fotom yokmu tamam olum bende de 100 tane foto var aralarından seni çıkartayımda gör Dil çıkarıyorum
nofear_16 Çevrimdışı nofear_16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

MesajTarih: 19.04.2007 - 07:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

no_fear, ali ben az foto çektim asıl fotolar sende bekliyoruz... Bravo Sinirlendim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 19.04.2007 - 07:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bursa md harıkasınız sız eglenmeyı bılıyosunuz Alkışlıyorum Alkışlıyorum
salıh kardesım sende ne cevherler varmısda bız farkına bıle varmamısız ızmıre bıdakıne yalnız felan gelme gıtarınıda getır Dil çıkarıyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

MesajTarih: 19.04.2007 - 07:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

salih meşhur oldun leyynnn vallah billah.... Delirdim Çok gülüyorum Dans
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.04.2007 - 07:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ultraukala, sen nereye kayboldun lam Sinirlendim

ibRRahim, abi salih yedi o gitarın tellerini zaten çaldıktan sonra Beğenmedim

tekyildizmotor, sana o kızların resimlerini koyma dedik ayıp denen bişi var kardeşim Dil çıkarıyorum senin yüzünden kaçırdım zaten kızları Ağlıyorum

10UR1, abi bu salih gitar çalmayı bilmio sadece ordaki kızlara hava atmak için elindeydi Dil çıkarıyorum
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.04.2007 - 09:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlarım hepsine katıldıkları için teşekkür ediyorum Alkışlıyorum her gecen gün yeni üyelerimiz geliyor ve bu beni cook sevindiriyor .. umarım bu hoş sohbetimiz bozulmaz ve daimi olur Bravo
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 19.04.2007 - 09:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekyildizmotor, allah keyfinizi bozmasın Bravo

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
smoke-59
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa MD

MesajTarih: 19.04.2007 - 09:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ibRRahim, ibrrrrrrrrrrrrrrrhim abicim sen olyı bilmiyosun ben g
tar çaldım manitaları bağladım bunlar yavşadı.... hahahaha Çok gülüyorum

10UR1, saolun saoolun tevecühlerinize layık olmaya çaılışıyoruzz... Delirdim
Başa dön
smoke-59 Çevrimdışı smoke-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gsxr_dennis
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 19.04.2007 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi ordaki klasik motor gerçekten orange country choppers/in mi??...yoksa sadece granajda onların çıkartması mı var??? ikinci sorum bana daha mantıklı geldi ama yinede bir soruyum...

http://img114.imageshack.us/img114/6940/kigmizi2ff0.png
Başa dön
gsxr_dennis Çevrimdışı gsxr_dennis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal