Tarih: 17.04.2007 - 19:13 Mesaj konusu:
Arthas, valla bedava dediginiz fiyata ise biz de alacaktık 650 ytl dedi 500 e indi son başka bi arkadaşta zorla 450 ye almış o zaman modeller farklı galiba bizimkinde kırmızı renklerde vardı sadece şekil aynı neyse hayırlı olsun _________________
Tarih: 17.04.2007 - 20:03 Mesaj konusu:
Arkadaşlar bende geçen sene SIDI Vertigo Corsa air modelini aldım. Çok memnunum. Geçen sene yanılmıyorsam 400 ytl civarında almıştım. Ama paranın hakkını veriyor bot. Şiddetle tavsiye ederim. _________________
ben aydın motordan aldım fuardan bir hafya önce 200 tlye karta 4 taksitle ve markasıda rainers diye bir macar malı başta ismini duymadıgım için teretdüd ettim ama ucuz oldugu için aldım vede şuan çok memnunum tavsiye ederim _________________
ryangt,
Dostum şuanda iş yerinde olduğumdan dolayı MSN kullanamıyorum. akşam evden irtibata geçebilirim müsait olursan yada gündüz mail ilede görüşebiliriz.
tarkan_600,
ben sadece çizme demedim dikkat et motosiklet çizmesi dedim.
kısa olana bot uzun olana çizme deniliyor.
diadora kullaniyorum, cok memnunum _________________ Herhangi bir pazar günü kazanabilir veya kaybedebilirsin, esas önemli nokta sahada bir erkek gibi kazanabilmek veya kaybedebilmektir...
Tarih: 18.04.2007 - 19:10 Mesaj konusu:
speedycrew, valla ben bot biliyorum çizme kelimesini senden duydum haklısındır belki hiç o kelime kullanan görmedim neyse önemli degil Arthas, valla birader şekiller benziyor diye birinin fiyatını sorduk baya bi fiyat farkı varmış arada kaçırdık fırsatı anlıcan gelecek ay gelecegim istanbula alırım artık _________________
race olanlara motor çizmesi deniyor bot olanlar daha kısa konçlular.ben çizmemden RAİNERS çok memnunum tavsiye ederim bu mal bu fiyata ucuzz(200tl) 3 ayrı renk seçenegide var _________________
ByManiacGNY,
Oxtar kötü olsa almayı zaten düşünmem. demek istediğim Sidi den bir alt kademe olan bot için nerdeyse sidi den bile yüksek fiyatda olduğundan.
freddy_,
bu botun resmi modeli özellikleri falan yokmu? satış yapan başka yer var mı?
tarkan_600,
amacımız zaten bildiklerimizi paylaşmak değilmi?
rayjay,
Diadoranın hangi modeli acaba. internette gezmekten başım döndüde.
Fuarda daha ucuza almak mümkündü Bende SIDI vertigo tepor aldım.Normalde 41 numara giymeme rağmen 43 numara sıdı ayağıma oldu.Tip ve özellik kıyaslaması yapmak istersen şuraya bakabilirsin: http://www.sidi.it/eng/motorcycle/art.asp?atp_id=c01 _________________ "münâka?aya giri?mek, fayda kapylaryny kapatyr.''
hakdem,
Dostum teşekkürler. önce botu bulsam numara derdi sonra başlayacak ama tahminen EU standartına göre alırsan fazla sorun çıkmıyor. benimki 45 yani 10.5 numara _________________ http://img165.imageshack.us/my.php?image=4545mw0.jpg
PERT TEAM
speedycrew, kardeş google a yazdım rainers diye direk rainers boots diye çıktı resimleri ve renkleri var orda ama aydınmotorun sayfasında bilgi yok satıyolar demekki sadece ama özellikleri var sitesinde _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız