Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Gelişim Sürücü Kursundan A2 Ehliyeti Olamayanlara Duyuru

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Gelişim Sürücü Kursundan A2 Ehliyeti Olamayanlara Duyuru
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 19.04.2007 - 09:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelisim_surucu_kursu, hocam magdem soru sorun cvp lıcaz demısısın ıste sana soru

soru 1-)ben düzcedeyım ve A2 ve B ehlıyetı almak ıstyorum bunları aynı zamanda ala bıırmıyım

soru 2-)aynı zamanda ablamda ehlıyet alacak ve ıstanbula gıdp gelmemız sorun olucak bu yuzden sadece verecegınız kıtaba calıssak sınavlara ole gelsek sorun olurmu ?

soru 3-) ücretler ne olur Çok gülüyorum

yanıt verırsenız cok sevınırım

not :sankı haydar dumene soru sordum yahuu Çok gülüyorum

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
julyo_s
Üye
Üye

MesajTarih: 19.04.2007 - 09:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba gelişim sürücü kursu sizinde şu aşağıda verdiğim linkteki gibi güzel videolar hazırlasanız çok süper olur. Türkiye'de fazla rastlanmayan bu videoların yayılması biz motosiklet sürücülerinin işine gelecektir.

http://www.motohayat.com/forum/f60/bolum-2-vitesli-motosiklet-egitimi-1271/

her turlu konu bulundurmaktadyr...
Başa dön
julyo_s Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

Nereden: istanbul/kadıköy

MesajTarih: 19.04.2007 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81 demiş ki:
gelisim_surucu_kursu, hocam magdem soru sorun cvp lıcaz demısısın ıste sana soru

soru 1-)ben düzcedeyım ve A2 ve B ehlıyetı almak ıstyorum bunları aynı zamanda ala bıırmıyım

soru 2-)aynı zamanda ablamda ehlıyet alacak ve ıstanbula gıdp gelmemız sorun olucak bu yuzden sadece verecegınız kıtaba calıssak sınavlara ole gelsek sorun olurmu ?

soru 3-) ücretler ne olur Çok gülüyorum

yanıt verırsenız cok sevınırım

not :sankı haydar dumene soru sordum yahuu Çok gülüyorum

Merhaba crayz_81 ;
1- B ve A2 ehliyet alabilmeniz için katılmanız gereken 2 sınav olucaktır.Yani aynı anda 2 ehliyet için sınava giremezsiniz
Bunlar;
B için:
07/07/2007 yazılı
04/08/2007 direksiyon
A2 için:
25/08/2007 yazılı
23/09/2007 direksiyon

2- olabilir tabiki

3- B+A2 için toplam maliyet;
450 tl kurs ücreti
30+30 tl sınav ücreti (bankaya M.E.B. hesabına)2 Ehliyet sınavı için
35 tl Sağlık raporu
210 tl trafik masrafı Bu sadece B sınıfının masrafı Ancak A2 ile beraber aldığınız için A2 ye herhangi bir ödeme yapmıyorsunuz...

Son Mesajdan 5 saat 48 dakika sonra eklendi:

tamero abi hani haftasonu seninle ince ayar çekecektikkkk Dil çıkarıyorum
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
gelisim_surucu_kursu Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ebay
Üye
Üye

MesajTarih: 24.04.2007 - 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ehliyetsiz gezmeye son he... Dil çıkarıyorum
Başa dön
ebay Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
asi_cocuk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 28.04.2007 - 11:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ii günler bu 21 nisan tarihli sınada sadece trafikten imtihana girdim ve büyük ihtimal b yi alcam b nin yanında a2 de alabilirmiyim 7 temmuz sınavında bi de vitesli motor eğitiminiz varmı
Başa dön
asi_cocuk Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

MesajTarih: 01.05.2007 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

asi_cocuk demiş ki:
ii günler bu 21 nisan tarihli sınada sadece trafikten imtihana girdim ve büyük ihtimal b yi alcam b nin yanında a2 de alabilirmiyim 7 temmuz sınavında bi de vitesli motor eğitiminiz varmı

Merhaba;
Tabiki 7 temmuz sınavına girebilirsiniz ancak önce b sınıfını ait sınavları kazanmanız lazım.Vitesli motor eğitimlerimiz vardır...Gerekli bilgiler aşağıda mevcuttur .

Türkiye genelinde sınav tarihleri;
- 07 Temmuz 2007 test sınavı (20 adet motor tekniği bilgisi sorusundan sınav)
- 04 Ağustos 2007 uygulama sınavı

Motosiklet kullanım eğitimleri;
- 08 temmuz / 03 ağustos 2007 tarihleri arasında haftasonları 09-17.00 saatleri arası
- Toplamda 5 Hafta sonu (7 ders) motosiklet eğitimi yapılacak,

A2 sınıfı Motosiklet sürücü belgesinin toplam maliyeti;
150 ytl kurs ücreti (15 ağustos'a kadar taksitli)
30 ytl sınav hizmetleri ücreti (M.E.B.lığı halknabk ,zıraat veya Vakıflar bankası hesabına)
35 ytl sağlık raporu(ilgili polikliniğe ödenecek, kursumuz yardımcı olacak)
100 ytl trafik masrafı(sürücü belgesi alınırken trafik şubesine ödenecek)

Gerekli belgeler;
- 3 adet fotoğraf, Diploma fotokopisi, İkamet belgesi (veya işyeri belgesi )
- Sağlık raporu ve savcılık belgesi (daha sonra olabilir, kursumuz yardımcı olacak)

Motosiklet Eğitim Araçlarımız;
- Honda Today 50 cc (scooter)
- Honda Activa 100 cc (scooter)
- Kmyco 125 cc CK commuter
- Yamaha 125 commuter

- Yukarıda belirtilen ücretler dışında ekstra hiçbir masrafınız olmayacaktır. (sınav harcı, temsilci ücreti, direksiyon ücreti vs.... bazı kurslar bu tip ücretleri ayrıca talep edebilir )
- Eğitimlerde; eğitmen, güvenlik ekipmanları, motosiklet temini kurs ücretine dahildir.
- Ön kayıt İçin sadece kimlik ve (A2 ye geçişlerde ehliyetinizi) fakslayınız.

KADIKÖY GELİŞİM SÜRÜCÜ KURSLARI:Halitağa cd. no: 12 (kadıköy vergi dairesi karşısı) Tel: 216 330 54 44 / fax: 330 86 66
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
gelisim_surucu_kursu Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 02.11.2007 - 01:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben 1991 Ağustos doğumluyum. Bir an önce A2 almam gerekiyor. Yok mu br çaresi bu işin. Lütfen yardım edin....
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Bladerbiker
Üye
Üye

Nereden: istanbul / anadolu MD

MesajTarih: 02.11.2007 - 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaa benim hiç ehliyetim bana bunun maliyeti ne kadar olucak herşeyi yazmışsınız da bir tek a2 b siz fiyatı yok bunuda yazarsanız çok sevinirim 17 yaşını tam olarak doldurmuş durumdayım 08:24:1990 doğum tarihim
Başa dön
Bladerbiker Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

MesajTarih: 03.11.2007 - 01:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

b sınıfı olmayana kişilerede A2 ehliyet 150 lira ve 3 ay taksitle
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 03.11.2007 - 02:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DagustuN demiş ki:
Ben 1991 Ağustos doğumluyum. Bir an önce A2 almam gerekiyor. Yok mu br çaresi bu işin. Lütfen yardım edin....

.................................. Şok oldum
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 03.11.2007 - 03:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yeni MD tsorh ları geldimi ?
Başa dön
derkunt şimdi Çevrimiçi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

MesajTarih: 03.11.2007 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tişört sezonu bitti sanıyorummm..
hakan bu sezon tişört bırakmadı bize
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 03.11.2007 - 19:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelisim_surucu_kursu, yakında yeni ürünlerden yollarız..
Polar,bere,buff,hatta boxer iç çamaşırı bile düşünüyoruz...

Bu arada sizi msn den sordum,not bıraktım aramanızla ilgili..

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
FrhtSNMZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanpool

MesajTarih: 07.11.2007 - 10:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

B ehliyetim var A2 alıcam ne zaman sınavlar ne zaman elimde olur ve ne kadara mahl olur bu konuda aydınlatırsanız benı sevınırım.

Tek Hayalim "Honda CBR 600 rr" :::: Güneş batıdan doğsada "Honda CBR 600rr"

Link
Başa dön
FrhtSNMZ Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

MesajTarih: 08.11.2007 - 01:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

15 kasım a kadar başvuru var
14 aralık test sınavı ( 20 motor dersi sorusu)
15 ocak uygulama sınavı

14 aralık / 15 ocak tarihleri arasında motosiklet kullanım dersleri var

150 lira kurs ücreti (3 ay taksitli)
30 lira sınav hizmetleri için M.E.B.lığının zıraat bankası hesabına ödenecek
35 lira sağlık raporu
100 lira sürücü belgesini alırken trafik şb.sine ödenecek

kayıt için ehliyet ve nıfüs cüzdanını faxlaman yeterli

0216 330 86 66 (habil)
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Sonraki
10. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye