Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 15 Nisan Pazar-Marmaralı Motosiklet Tutkunları Yalovadaydı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

15 Nisan Pazar-Marmaralı Motosiklet Tutkunları Yalovadaydı

15 Nisan Pazar-Marmaralı Motosiklet Tutkunları Yalovadaydı
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
xneslihanx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yalova

MesajTarih: 19.04.2007 - 08:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sizler manevi desteğinizi esirgemediğiniz sürece Türkiye yi bile sallarım evet.

Gönül işi bu işler başka bir neden aramamak lazım.
xneslihanx Çevrimdışı xneslihanx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
CABAL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: PEYGAMBERLER DİYARI Ş.URFA

MesajTarih: 19.04.2007 - 08:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen marmarayı fena sallamışsın neslihan yaza insallah bende istanbulu yalovayı sallayacam bakalım ne olacak Gülümsüyorum)
Başa dön
CABAL Çevrimdışı CABAL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
ASLI
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Datça

MesajTarih: 19.04.2007 - 08:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler canım arkadaşım Bravo Bravo Çoook seviyorum
Başa dön
ASLI Çevrimdışı ASLI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
legacy_md
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.04.2007 - 08:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla resımler gusel bayaa guselbi etkınlık olmus saol xneslihanxabla
Başa dön
legacy_md Çevrimdışı legacy_md Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HULK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.04.2007 - 09:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nesli, ellerine sağlık, MDTK ile çakıştığından kaçırdık bu güzel etkinliği ama 10-12 Ağustos II. Yalova Motosiklet Şenliği'ni ajandama işaretledim, bu sefer kaçmaz! Sevgiler... Alkışlıyorum Delirdim Bravo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.04.2007 - 09:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Neslihan abla gercekten emegine saglık orada olmayı ne kadar cook istedigimi biliyorsun ama Bursa MD de kaza yapan arkadaşlarımız vardı ve gelip bizlerin eglenmesi cook yanlış olurdu Üzgünüm gelemedigime cok üzüldüm cook güzel bir organizasyon olmuş tebrik ediyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.04.2007 - 09:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xneslihanx, ellerine saglık gelmek vardı kacırdık Üzgünüm ama senin sayende oraya gelmiş gibi olduk Alkışlıyorum

saolasın paylaşımlar resimler ve anlatımın için Bravo
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 19.04.2007 - 09:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arzuche, evet oradaydım Bravo Aksam da size yetiştim ama Delirdim

Neslihan fotograflar için teşekkürler, çok güzel ve büyük bir organizasyon oldu, prova boyle oluyorsa festival nasıl olacak kim bilir Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Festivali herkese tavsiye ederim. Yalova bu konuda azimli ve başarılı bir şehir. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 19.04.2007 - 10:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xneslihanx, ben nıye orada deılım yaaaa Üzgünüm Üzgünüm
cok guzel olmus harıkasınızzz Alkışlıyorum Alkışlıyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
erkan_turak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ElaZıĞ

MesajTarih: 19.04.2007 - 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ellerinize sağlık çok güzel olmuşa banziyor daha yenilerini bizimle paylaşmanızı bekliyoruz yolunuz açık olsun Gülümsüyorum
Başa dön
erkan_turak Çevrimdışı erkan_turak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Max_PAYNE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 19.04.2007 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arzuche demiş ki:
Umut'u, Ömer'i, Besim'i ve Mehmetali'yi gördüm sanki Göz kırpıyorum ......

Evet evet hepsi oradaydı, bi tek ben hariç Üzgünüm
Max_PAYNE Çevrimdışı Max_PAYNE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 19.04.2007 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Max_PAYNE, bunu nasıl kaçırdın bilmiyorum ama kesinlikle tam senlik bir aktiviteydi Dil çıkarıyorum
dezanj
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupayakası

MesajTarih: 19.04.2007 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xneslihanx, canım çok güzel bi organizasyon olmuş eğer MDTK olarak oyunumuz olmasa orda yanında olmak çok güzel olurdu..fotoraflar süper eğlencenin doruklarına ulaşmışsınız..ama sen o yorgunlukla akşam bizi izlemeye geldin ya bunun için çok teşekkür ederiz canım Bravo
dezanj Çevrimdışı dezanj Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 19.04.2007 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

polisler eşliğinde çok güzel bir gezi olmuş...o yalova termali,termal kaplıcaları,orda çok vaktim geçti zamanında,birdaha görmek güzeldi o yerleri........paylaşım için teşekkürler.......
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SeMeTeY
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul&Ay?e&Birgül&Arh+

MesajTarih: 19.04.2007 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xneslihanx, GhostEnduro,
İkinizede böyle bir yorgunluğun ardından ,bizleri izlemeye
geldiğiniz için çok ama çok teşekkür ederim.. Çoook seviyorum Alkışlıyorum
Ve Maclaund 'Zeki' ben seni ciddi ciddi merak etmeye başlamıştım
ne oldu bu çocuk diye soracaktım hatta sağa sola..
Neyse iyisin demekki ,çok sevindim oyunada gelmedin ya(provalara bile gelen biri olarak)
gerçekten bişey oldu sandım korktumdu İstemiyorum

En son SeMeTeY tarafından 19.04.2007 - 20:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
SeMeTeY Çevrimdışı SeMeTeY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.28 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal