Tarih: 19.04.2007 - 09:09 Mesaj konusu:
Nesli, ellerine sağlık, MDTK ile çakıştığından kaçırdık bu güzel etkinliği ama 10-12 Ağustos II. Yalova Motosiklet Şenliği'ni ajandama işaretledim, bu sefer kaçmaz! Sevgiler... _________________
Neslihan abla gercekten emegine saglık orada olmayı ne kadar cook istedigimi biliyorsun ama Bursa MD de kaza yapan arkadaşlarımız vardı ve gelip bizlerin eglenmesi cook yanlış olurdu gelemedigime cok üzüldüm cook güzel bir organizasyon olmuş tebrik ediyorum _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
Kayıt: Feb 06, 2007 Mesajlar: 1282 Nereden: ISTANBUL HONDA
Tarih: 19.04.2007 - 09:35 Mesaj konusu:
arzuche, evet oradaydım Aksam da size yetiştim ama
Neslihan fotograflar için teşekkürler, çok güzel ve büyük bir organizasyon oldu, prova boyle oluyorsa festival nasıl olacak kim bilir Festivali herkese tavsiye ederim. Yalova bu konuda azimli ve başarılı bir şehir. _________________ 0 rh+
Kayıt: Dec 10, 2006 Mesajlar: 1316 Nereden: istanbul/avrupayakası
Tarih: 19.04.2007 - 12:16 Mesaj konusu:
xneslihanx, canım çok güzel bi organizasyon olmuş eğer MDTK olarak oyunumuz olmasa orda yanında olmak çok güzel olurdu..fotoraflar süper eğlencenin doruklarına ulaşmışsınız..ama sen o yorgunlukla akşam bizi izlemeye geldin ya bunun için çok teşekkür ederiz canım _________________ [b:04ff290957]MÜLTECİ...![/b:04ff290957]
[b:04ff290957]Mülteci...![/b:04ff290957]
polisler eşliğinde çok güzel bir gezi olmuş...o yalova termali,termal kaplıcaları,orda çok vaktim geçti zamanında,birdaha görmek güzeldi o yerleri........paylaşım için teşekkürler....... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
xneslihanx, GhostEnduro,
İkinizede böyle bir yorgunluğun ardından ,bizleri izlemeye
geldiğiniz için çok ama çok teşekkür ederim..
Ve Maclaund 'Zeki' ben seni ciddi ciddi merak etmeye başlamıştım
ne oldu bu çocuk diye soracaktım hatta sağa sola..
Neyse iyisin demekki ,çok sevindim oyunada gelmedin ya(provalara bile gelen biri olarak)
gerçekten bişey oldu sandım korktumdu _________________ "A2 Ehliyetim var motorum da, ama hala artçyyym"
En son SeMeTeY tarafından 19.04.2007 - 20:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız