Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - A2 Ehliyet Sınavı Sonucları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

A2 Ehliyet Sınavı Sonucları

A2 Ehliyet Sınavı Sonucları
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
santos
Üye
Üye

Nereden: adana

MesajTarih: 12.01.2005 - 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

direksiyon ne zaman bilen yada duyan varm?_
Başa dön
santos Çevrimdışı santos Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
harunracing
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/İkitelli

MesajTarih: 12.01.2005 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

siz almaya can atıyorsunuz tabi ben de ama bide işler bu kadar yoğun olmayıp bi emniyete gidebilsem alıcam ehliyeti de zamanım yok işte Ağlıyorum inşallah siz zamanında alırsınız...
Başa dön
harunracing Çevrimdışı harunracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
danyal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Bahçeşehir

MesajTarih: 12.01.2005 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah!! Üzgünüm
Başa dön
danyal Çevrimdışı danyal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cruiserdem
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul 4.Levent/Kartal

MesajTarih: 12.01.2005 - 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya arkadaşlar gidon sınavı 29 ocağa ertelenmiş dedi benim sürücü kursu Üzgünüm Ne zaman alıcaz şu ehliyeti yaaa Ağlıyorum
Başa dön
cruiserdem Çevrimdışı cruiserdem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
BikerstorM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otoban

MesajTarih: 12.01.2005 - 19:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erdem hıc calısmadın mı ya keske bıraz daha calıssaydın tuh uzuldum valla.
ayrıyetten 100 alan ıkı bayan arkadasımızı tebrık edıyorum Dil çıkarıyorum
Her Yerde Izimiz Vardir
Başa dön
BikerstorM Çevrimdışı BikerstorM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
s_ciceks
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa/Yneg?l

MesajTarih: 12.01.2005 - 19:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok sevindim arkadaşlar Allah banada nasip etsin yeni dönemin ne zaman başlayacağını bilen varmı aranızda. Ben 28 ocak'ta A2 yaşını dolduruyorum. Ne zaman kayıt olmalıyım. Bide bu yeni yasa çıkmadan kursa yazıldığımız da yasa geçerli oluyormu yani yasa çıkmadan kursa kayıt olduk ama sınav tarihi gelmeden yasa yürürlüğe girdi o zaman yasa geçerli oluyor mu ?
Başa dön
s_ciceks Çevrimdışı s_ciceks Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
teski
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/kucukyali

MesajTarih: 12.01.2005 - 22:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeni kursa 29 ocakta basliyor ve 19 subatta sinav var :!:
direksiyon sinavi ise 19 martta
ben giriyorum beyler benimle gelen varmi Göz kırpıyorum

15 gun sonrada ehliyet cebinizde 8)
Başa dön
teski Çevrimdışı teski Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
alper44
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Malatya

MesajTarih: 12.01.2005 - 23:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu gün açıklandı (12.01.2005) arkadaşlar 100 almışım tam puan Dil çıkarıyorum
BikerstorM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otoban

MesajTarih: 12.01.2005 - 23:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun ama sızın b ehlıyet vardı herhal herkes tek dersten gırmıs ben 3 dersten gırmısım Gülümsüyorum ozellıkle bayan arkadaslarımızın 100 alması benı cok mutlu ettı
+1 bayan suruculere
artık toplumumuz tarafından trafıkde kabul edılmelerı sart ama bazı ınsalar onları gorunce saygısızlık yapıyor keske bı denk gelsede saygısızlık yapanlara hadlerını bıldırsem
Her Yerde Izimiz Vardir
Başa dön
BikerstorM Çevrimdışı BikerstorM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
alper44
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Malatya

MesajTarih: 12.01.2005 - 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

direksiyon bayramdan sonraki hafta sonu
teski
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/kucukyali

MesajTarih: 13.01.2005 - 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya direksiyon sinavi zor mu Bravo
ben bilmiyorum motor kullanmasini ama ogrenmek cok istiyom
ve kursa kayit oldum ehliyet alcam da direksiyon sinavini gecebilirmiyim diye korkuyom :md:
Başa dön
teski Çevrimdışı teski Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
s_ciceks
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa/Yneg?l

MesajTarih: 13.01.2005 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

yeni kursa 29 ocakta basliyor ve 19 subatta sinav var

İşler yolunda gidiyor. Çok iyi hade bakalım Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
s_ciceks Çevrimdışı s_ciceks Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
fabrizio
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 13.01.2005 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayıptır söölemesi ben de 100'ü çakmışım.

Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
erkont
Üye
Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 13.01.2005 - 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ÖĞÜNMEK GİBİ OLMASIN 100 PUAN ALMIŞIM
Başa dön
erkont Çevrimdışı erkont Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Kursad_Oguz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 13.01.2005 - 15:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kalan var mı acaba? Böyle bir sınavdan nasıl kalınır aklım almaz Gülümsüyorum
Başa dön
Kursad_Oguz Çevrimdışı Kursad_Oguz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal