Kayıt: Nov 19, 2004 Mesajlar: 535 Nereden: İstanbul/İkitelli
Tarih: 12.01.2005 - 13:22 Mesaj konusu:
siz almaya can atıyorsunuz tabi ben de ama bide işler bu kadar yoğun olmayıp bi emniyete gidebilsem alıcam ehliyeti de zamanım yok işte inşallah siz zamanında alırsınız...
erdem hıc calısmadın mı ya keske bıraz daha calıssaydın tuh uzuldum valla.
ayrıyetten 100 alan ıkı bayan arkadasımızı tebrık edıyorum _________________ Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta
Her Karakolda Ismimiz
Her Genc Kizda Resmimiz
Her Yerde Izimiz Vardir
Tarih: 12.01.2005 - 19:32 Mesaj konusu:
Çok sevindim arkadaşlar Allah banada nasip etsin yeni dönemin ne zaman başlayacağını bilen varmı aranızda. Ben 28 ocak'ta A2 yaşını dolduruyorum. Ne zaman kayıt olmalıyım. Bide bu yeni yasa çıkmadan kursa yazıldığımız da yasa geçerli oluyormu yani yasa çıkmadan kursa kayıt olduk ama sınav tarihi gelmeden yasa yürürlüğe girdi o zaman yasa geçerli oluyor mu ? _________________ Sel?uk ?i?ek
Yneg?l/Bursa/Turkey
A RH+
helal olsun ama sızın b ehlıyet vardı herhal herkes tek dersten gırmıs ben 3 dersten gırmısım ozellıkle bayan arkadaslarımızın 100 alması benı cok mutlu ettı
+1 bayan suruculere
artık toplumumuz tarafından trafıkde kabul edılmelerı sart ama bazı ınsalar onları gorunce saygısızlık yapıyor keske bı denk gelsede saygısızlık yapanlara hadlerını bıldırsem _________________ Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta
Her Karakolda Ismimiz
Her Genc Kizda Resmimiz
Her Yerde Izimiz Vardir
Kayıt: Jan 05, 2005 Mesajlar: 199 Nereden: istanbul/kucukyali
Tarih: 13.01.2005 - 13:55 Mesaj konusu:
ya direksiyon sinavi zor mu
ben bilmiyorum motor kullanmasini ama ogrenmek cok istiyom
ve kursa kayit oldum ehliyet alcam da direksiyon sinavini gecebilirmiyim diye korkuyom :md:
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız