Tarih: 19.04.2007 - 20:56 Mesaj konusu:
richy, sorun burda zaten..
Orası hınca hınç dolması için bu sporun tanıtımı yapılması gerekir..
Ve TMF nin buna bütçesi yetmez..
Böylesine büyük bir organizasyondan MOTOSİKLET camiası dışında kimsenin haberi yok,zaten bizimde HEDEFLEDİĞİMİZ Motosiklet kullanıcılarının dışındaki insanlar,zaten biz motosiklet tutkunu bu etkinliği biliyor,diger insanların haberi olması için çok önemli TANITIM KAMPANYALARI yürütülmeli ve dediğim gibi ULUSAL TV KANALLARIND sürekli reklam olmalı..
Bir aile reisi diyebilmeliki "aa bakın böyle bir etkinlik varmış,bu hafta sonu bu etkinliği seyretmeye gidelim"
yani MOTOSİKLET kullanıcısının dışındaki kitleyi seyirci olarak tribünlere çekmeliyiz..
Ve insanlara bu sporu sevdirip,daha sonra dahil olmasını saglamalıyız..
Ama bunların yapılması için bütçe gerekir,armut piş agzıma düş dersek tribünler yine boş kalır ve kalacakda..
Eger MOTOGP önümüzdeki senelerde devam edecekse Federasyonumuzun önemli ataklar yapması ve devlet babayla aynı masaya oturup DESTEK istemesi gerekir... _________________
Tarih: 19.04.2007 - 21:13 Mesaj konusu:
ya olayların bu seviyeye gelicegi belliydi.
geçen sene hakem iken gercekten sadece ana tribunde biraz yogunluk vardı.
diger tribunler nerdeyse BOŞTU.
şimdi diyiceksiniz peki sen bilet aldın mı?
almayı dusunuyordum ama bir motor dergisi aldım.
gercekten dikkat etmemiştim öyle bedeva bilet falan.
bir baktım 2kişilik bedava bilet veriyor.
sanırım daha yoruma gerek yok. _________________ 1)05" cbr 125r(r) respol 10.000km
2)kysmetse hyosung gt 250r
Tarih: 19.04.2007 - 21:18 Mesaj konusu:
zaten ilk etapta GİŞE KAYGISI olmamalı,yani bilet fiyatları minumuma indirilmeli ve BOŞ TRİBÜN lerin verdiği çirkin görüntüden arınılmalı..
Çünkü Tüm DÜNYADA ,naklen CANLI olarak izlenen bu yarışta görülecek BOŞ TRIBUN ler ülkemizin MOTOSİKLET İMAJINIDA zedeler... _________________
Kayıt: Mar 29, 2005 Mesajlar: 4568 Nereden: Asagi Saksonya
Tarih: 19.04.2007 - 21:58 Mesaj konusu:
Arkadaşlar pistin işletim hakkını Bernie Ecclestone aldı, korkmayın MotoGP olmasa bile çürümeye terkedilmez, birçok motorsporu yapılacaktır. _________________
Tarih: 19.04.2007 - 22:58 Mesaj konusu:
Gariplikler ülkesi olan canım TÜRKİYEM den böyle bir şey aslında NORMAL..
Bu ülkede halen daha tuvaleti,yolu,suyu olmayan köyler-okullar-hastaneler varken acaba MOTOGP nin elden gidiyor olması SÜRPRİZ mi?
Neyi tutsan elinde kalıyor..
Konuyla alakası yok ama ülkenin %14 ü OY kullanmazsa,yine büyük çogunlugu yalan vaadlere kanıp bir tas yemek verdiler diye oy atarsa,okumamış cahil kadınlarımız kocalarının işaret ettiği partiye oy atmak zorunda kalırsa,hortumcuların,soyguncuların mecliste oturdugunuda düşündüğümüzde bu ülkede herşey NORMAL...
Böylesine CENNET vatanı ,cehenneme çeviren kafalar degişmediği sürece bir arpa boyu yol alınmaz... _________________
Kayıt: Dec 05, 2006 Mesajlar: 563 Nereden: iStAnbuL p€ndiK
Tarih: 19.04.2007 - 23:05 Mesaj konusu:
walla çok üzüldüm moto gp siz türkiye düşünemiyorum bizi bu zevkten mahrum ederlerse cok farklı olur türkiyede _________________ ¢вємяєƒє- ησ ƒєαя __яα¢ιηg ¢вя!
Kayıt: Feb 22, 2006 Mesajlar: 1014 Nereden: Yst_Avr ARh(+)
Tarih: 19.04.2007 - 23:17 Mesaj konusu:
Hani bir laf vardırya millet gider mersine biz gideriz tersine bizim başımızda bu zihniyet bu kafalar olduktan sonra daha çooooook kıçımıza baka baka döneriz _________________
Tarih: 20.04.2007 - 11:09 Mesaj konusu:
Cok uzucu bir haber, politik konulara girmiyorum ama yani politikacilar biraz ticaretten anlasa ne olurdu sanki Bir cocuk once dogar sonra buyur sonra ailesinin durumu kotuyse calisir ailesine bakar, bizdeki mantik dogmamis cocuktan para yapmaya yonelik oldu her zaman.
Kayıt: Sep 13, 2006 Mesajlar: 327 Nereden: Istanbul - Kadyköy/Tuzla
Tarih: 20.04.2007 - 11:13 Mesaj konusu:
AuSSiE-STYLE demiş ki:
Cok uzucu bir haber, politik konulara girmiyorum ama yani politikacilar biraz ticaretten anlasa ne olurdu sanki Bir cocuk once dogar sonra buyur sonra ailesinin durumu kotuyse calisir ailesine bakar, bizdeki mantik dogmamis cocuktan para yapmaya yonelik oldu her zaman.
Katılıyorum. yazık çok yazık... _________________ Oynarken büyüyen kedi yanacak, Aydynlatyrken küçülen mum yanacakty.
Küçülen yaka-yaka aydynlatacak, Büyüyen yana yana anlayacakty...
Peugeot Satelis 250cc - 34 UA 6124
Tarih: 22.04.2007 - 17:41 Mesaj konusu:
abi şaka gibi bi ülkede yaşioruz dünya kılasmaniin da bi spor organizasyonu oluyo we bi tane gazete bile bunun hkkinda haber yazmio ama karinin birinin eteği açilsa baş sayfay koyarlar nasi bi ülkede yaşadiğimiz ben çözemiyorum gerçekten çok yazık bize we motora gönül werenler _________________ this is how we do it
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız