Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Moto GP, İstanbul Park'ta son kez sahne alıyor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Moto GP, İstanbul Park'ta son kez sahne alıyor

Moto GP, İstanbul Park'ta son kez sahne alıyor
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 19.04.2007 - 20:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

richy, sorun burda zaten..
Orası hınca hınç dolması için bu sporun tanıtımı yapılması gerekir..
Ve TMF nin buna bütçesi yetmez..
Böylesine büyük bir organizasyondan MOTOSİKLET camiası dışında kimsenin haberi yok,zaten bizimde HEDEFLEDİĞİMİZ Motosiklet kullanıcılarının dışındaki insanlar,zaten biz motosiklet tutkunu bu etkinliği biliyor,diger insanların haberi olması için çok önemli TANITIM KAMPANYALARI yürütülmeli ve dediğim gibi ULUSAL TV KANALLARIND sürekli reklam olmalı..
Bir aile reisi diyebilmeliki "aa bakın böyle bir etkinlik varmış,bu hafta sonu bu etkinliği seyretmeye gidelim"
yani MOTOSİKLET kullanıcısının dışındaki kitleyi seyirci olarak tribünlere çekmeliyiz..
Ve insanlara bu sporu sevdirip,daha sonra dahil olmasını saglamalıyız..

Ama bunların yapılması için bütçe gerekir,armut piş agzıma düş dersek tribünler yine boş kalır ve kalacakda..

Eger MOTOGP önümüzdeki senelerde devam edecekse Federasyonumuzun önemli ataklar yapması ve devlet babayla aynı masaya oturup DESTEK istemesi gerekir...

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
?MeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.04.2007 - 21:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya olayların bu seviyeye gelicegi belliydi.
geçen sene hakem iken gercekten sadece ana tribunde biraz yogunluk vardı.

diger tribunler nerdeyse BOŞTU.

şimdi diyiceksiniz peki sen bilet aldın mı?
almayı dusunuyordum ama bir motor dergisi aldım.
gercekten dikkat etmemiştim öyle bedeva bilet falan.
bir baktım 2kişilik bedava bilet veriyor.

sanırım daha yoruma gerek yok.
?MeR Çevrimdışı ?MeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 19.04.2007 - 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zaten ilk etapta GİŞE KAYGISI olmamalı,yani bilet fiyatları minumuma indirilmeli ve BOŞ TRİBÜN lerin verdiği çirkin görüntüden arınılmalı..
Çünkü Tüm DÜNYADA ,naklen CANLI olarak izlenen bu yarışta görülecek BOŞ TRIBUN ler ülkemizin MOTOSİKLET İMAJINIDA zedeler...
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 19.04.2007 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

strider, hay senin ağzını öpeyim ben.Aynen katılıyorum.ultra-sure, Alkışlıyorum
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 19.04.2007 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar pistin işletim hakkını Bernie Ecclestone aldı, korkmayın MotoGP olmasa bile çürümeye terkedilmez, birçok motorsporu yapılacaktır.
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 19.04.2007 - 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gariplikler ülkesi olan canım TÜRKİYEM den böyle bir şey aslında NORMAL..
Bu ülkede halen daha tuvaleti,yolu,suyu olmayan köyler-okullar-hastaneler varken acaba MOTOGP nin elden gidiyor olması SÜRPRİZ mi?
Neyi tutsan elinde kalıyor..
Konuyla alakası yok ama ülkenin %14 ü OY kullanmazsa,yine büyük çogunlugu yalan vaadlere kanıp bir tas yemek verdiler diye oy atarsa,okumamış cahil kadınlarımız kocalarının işaret ettiği partiye oy atmak zorunda kalırsa,hortumcuların,soyguncuların mecliste oturdugunuda düşündüğümüzde bu ülkede herşey NORMAL...

Böylesine CENNET vatanı ,cehenneme çeviren kafalar degişmediği sürece bir arpa boyu yol alınmaz...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iStAnbuL p€ndiK

MesajTarih: 19.04.2007 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla çok üzüldüm moto gp siz türkiye düşünemiyorum bizi bu zevkten mahrum ederlerse cok farklı olur türkiyede

racing_fear@hotmail.com
Başa dön
racing_team86 Çevrimdışı racing_team86 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
themostfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst_Avr ARh(+)

MesajTarih: 19.04.2007 - 23:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hani bir laf vardırya millet gider mersine biz gideriz tersine bizim başımızda bu zihniyet bu kafalar olduktan sonra daha çooooook kıçımıza baka baka döneriz Sinirlendim Beğenmedim

http://www.youtube.com/watch?v=NxIgeze7peU
Başa dön
themostfast Çevrimdışı themostfast Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
legacy_md
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.04.2007 - 05:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o kadar masraf ettıler bnce bişiler yapmaları lasımm yoksa kotu olcak
Başa dön
legacy_md Çevrimdışı legacy_md Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
AuSSiE-STYLE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Buradan

MesajTarih: 20.04.2007 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cok uzucu bir haber, politik konulara girmiyorum ama yani politikacilar biraz ticaretten anlasa ne olurdu sanki Üzgünüm Bir cocuk once dogar sonra buyur sonra ailesinin durumu kotuyse calisir ailesine bakar, bizdeki mantik dogmamis cocuktan para yapmaya yonelik oldu her zaman. Beğenmedim Ağlıyorum Öfkeliyim Sinirlendim
Başa dön
AuSSiE-STYLE Çevrimdışı AuSSiE-STYLE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tolgatasdemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul - Kadyköy/Tuzla

MesajTarih: 20.04.2007 - 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AuSSiE-STYLE demiş ki:
Cok uzucu bir haber, politik konulara girmiyorum ama yani politikacilar biraz ticaretten anlasa ne olurdu sanki Üzgünüm Bir cocuk once dogar sonra buyur sonra ailesinin durumu kotuyse calisir ailesine bakar, bizdeki mantik dogmamis cocuktan para yapmaya yonelik oldu her zaman. Beğenmedim Ağlıyorum Öfkeliyim Sinirlendim

Katılıyorum. yazık çok yazık...
Başa dön
tolgatasdemir Çevrimdışı tolgatasdemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
suleee
Üye
Üye

MesajTarih: 21.04.2007 - 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bısey sorabılırmıyım moto gp ye ıett otobuslerı kalkıyormu gecen senekı gıbı ogrenemedım bır turluı yaa
Başa dön
suleee Çevrimdışı suleee Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bigapple
Üye
Üye

MesajTarih: 22.04.2007 - 17:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi şaka gibi bi ülkede yaşioruz dünya kılasmaniin da bi spor organizasyonu oluyo we bi tane gazete bile bunun hkkinda haber yazmio ama karinin birinin eteği açilsa baş sayfay koyarlar nasi bi ülkede yaşadiğimiz ben çözemiyorum gerçekten çok yazık bize we motora gönül werenler Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal