Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Dün kaza yaptım:(

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Dün kaza yaptım:(

Dün kaza yaptım:(
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
legacy_md
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.04.2007 - 09:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla gecmıs olsun o adamında hatası war yanıı aynaya bakmadan gerı gelınırmı
Başa dön
legacy_md Çevrimdışı legacy_md Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ECEDOGUKAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ystanbul

MesajTarih: 20.04.2007 - 09:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tamero,oyle bır adam ıcın kaskıma yazık degılmı yawwwwww Çok gülüyorum Kadırım solum surundurur sagım oldurur Çok gülüyorum adamda boksor cıkarmıs nanayı yedıgımın gunuymus Gülümsüyorum En guzelı ben bır aracın arkasından gıdeceksem yanına yanasır, camını ac dıye ısaret eder. 'beyfendı arkanızdayım haberınız olsunn 'der gene arkasına gecerım Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum tamam sustum Çok gülüyorum
ZINDABAT PAKISTAN
Başa dön
ECEDOGUKAN Çevrimdışı ECEDOGUKAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 20.04.2007 - 09:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmiş olsun kardeş Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 20.04.2007 - 09:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

STEPHANIE, çok geçmiş olsun sende bir şey olmaması sevindirici Bravo

demekki bazı erkek sürücülerde bazen kör olabiliyormuş İyi fikir Sinirlendim

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 20.04.2007 - 09:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmıs olsun umarım basına gelenen buyuk olay bu olur
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tolgatasdemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul - Kadyköy/Tuzla

MesajTarih: 20.04.2007 - 09:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun, Ticari araçlara dikkat etmek lazım, bazen yoğunlukları çok olduğu için dikkatsiz davranabiliyorlar.
Başa dön
tolgatasdemir Çevrimdışı tolgatasdemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 20.04.2007 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buyuk gecmıs olsunnn Üzgünüm Üzgünüm

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
STEPHANIE
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 20.04.2007 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkese teşekkürler.
Büyük araçlarda daha dikkatli oluyordum ama yokuşdan inerken herhalde dikkat etmedim bende solunda durmadım bilmiyorum.
Bu arada dün yanımda durup bana yardım lazımmı diyen geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim
Başa dön
STEPHANIE Çevrimdışı STEPHANIE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 20.04.2007 - 10:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun abla teyze. masrafı karşılatsaydın bari elemana Çok gülüyorum
STEPHANIE
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 20.04.2007 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Masrafı karşılayacağım dedi ama göreceğiz sözde yarın servisde buluşacağız bakalım gelicekmi
Başa dön
STEPHANIE Çevrimdışı STEPHANIE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gokalq
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.04.2007 - 11:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçen gun adam beni yaya olarak eziyordu görmüyorlar abi arkalarını geri geri gidiyo ama nereye gidio nası gidio allaha emanet arkası kapalı olan araçların arkasına ben araba ile bile girmiyorum ne yapıcakları belli olmaz çünkü bunların Öfkeliyim Öfkeliyim Sinirlendim Sinirlendim

Başa dön
gokalq Çevrimdışı gokalq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
suatcan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bayramo?lu

MesajTarih: 20.04.2007 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

stephanıe, geçmiş olsun
Başa dön
suatcan Çevrimdışı suatcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
R1fatih
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BEYSEHYR otobanyndan

MesajTarih: 20.04.2007 - 11:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ortalık bır suru salak ıle dolu.gecmıs olsun
Başa dön
R1fatih Çevrimdışı R1fatih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 20.04.2007 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sercat, evet itiraf ediyorum sercatın motorlada kaza yapan bendim Ağlıyorum Ağlıyorum dikkatsiz aynaya bakmaya üşenen kazma dolu yollarda ... Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul&Ay?e&Birgül&Arh+

MesajTarih: 20.04.2007 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

STEPHANIE, Çok geçmiş olsun,allah beterinden korusun hepimizi..
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal