Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konya MD hakkında

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konya MD hakkında

Konya MD hakkında
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hakan23556
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul / Avcylar

MesajTarih: 20.04.2007 - 08:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Konyayamı taşınsak ne yapsak acaba Gülümsüyorum Alkışlıyorum
Başa dön
hakan23556 Çevrimdışı hakan23556 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 20.04.2007 - 08:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, çok teşekkürler başkanım sağol

Ersin-45, kardeşim teşekkürler

NiGhTeXpReSs, cengizim sağol kardeşim biliyorum biliyorsunki terbiyemiz

REPSOL1000RR39, fatih kardeşim teşekkürler

volkankurul, volkanım sağol kardeşim bir geldin pir geldin aramıza sağol

10UR1, teşekkürler canım kardeşim

excavator_zx6, coşkunum çok sağol kardeşim bekliyoruz seni

tekyildizmotor, teşekkürler kardeşim sağol

proracing, malim kardeşim Allah razı olsun biliyorum sağol teşekkürler kardeşim

StaR, vay canım kardeşime bak sağol biliyorsunki görünen köy klavuz istemez canım benim çok teşekkürler

carsi, muratım çok sağol kardeşim teşekkürler

ali_42, abim sağol çok teşekkürler avatarın harika tek teker ali diyek sana bundan böyle ama dikkat et arkandakini düşürme Öfkeliyim Dil çıkarıyorum

hayabusa2785, kardeşim çok teşekkürler sağol

volkanoptik, volkan abicim telefonlada olsa beni yanlız bırakmadığın için teşekkürler taa amasyalardan

deliemin, teşekkürler emin abicim sağol

nuriada, vay nörii kardeşime bak teşekkürler sende geldinya aramıza süper

ASOSMAN, teşekkürler osman abicim sağol

slcan7091, teşekkürle kardeşim

SuSTALi, teşekkürlerkardeşim

dogukan23, doğukanım sağol kardeşim

beyazkardelen79, nur ablam eyvallah teşekkürler aş..............anladın sen onu bak sölerim Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

proracing, malim sağol kardeşim bide gelsen buralara ankaradan artık tam olacakda

zxrhalit, hazır kardeşim hazır devam teşekkürler sağol halit kardeşim

Skydiver, evet hatırladım kardeşim

bikehoper, bence düşünme edip abi bekliyorum seni ben

papatyaR6, canım benim sağol karakuzu teşekkürler çok sağol izmirliler yanına geliyor hadi yine iyisin Göz kırpıyorum

seker_portakali, teşekkürler ablacım çok sağol

sercat, teşekkürler kardeşim sercat sağol

hakan23556, teşekkürler neden olmasın
UMUTEMRE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 20.04.2007 - 08:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Konya zaten yürüdü gitti.Kimse durduramaz artık Göz kırpıyorum
bayliner
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/anadolu

MesajTarih: 20.04.2007 - 08:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de başta cengiz kardeşim,halit kardeşim ve sgor bey olmak üzere konya md yi tebrik etmek isterim,sosyal olmak ayrı bişey,muabbet paylaşım böyle olur işte,başarılarınızın devamını dilerim biraderler
Başa dön
bayliner Çevrimdışı bayliner Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.04.2007 - 08:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ben bi bayan md olarak hem sgor'a hem halit'e çook teşekkür ederim....çalışmaların devamını bekliyoruz...

seker_portakali,böyle düşündügün için bende sana çok teşekkür ederim sana umarım bu düşüncen hiç bi zaman degişmez İyi fikir
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gsxr_600
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 20.04.2007 - 09:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, başkanım tşk ederiz konya md olarak bende bu gruba yeni katıldım ama sgor halit le 10 yıllık tanışıklığımız var ama bu site grom yani MD farklı bişeymiş bu işe gönül verenlere sonsuz şükranlarımı sunuyor SGOR, ahmet ciğim herzamna yanında olacağımı bilmeni istiyorum

Konya MD Team
Başa dön
gsxr_600 Çevrimdışı gsxr_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
eyesofblind
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.04.2007 - 09:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR sana ve bütün Konyalı motordelilerine teşekkür ederim. Keşke daha önce aralarına katılmış olsaydım dediğim birileri var ilk görüşmemizden beri. Bravo Neşeniz daim olsun arkadaşlarım. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo

Başa dön
eyesofblind Çevrimdışı eyesofblind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.04.2007 - 09:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben burada konya mdye ne desem az kalır onlar daha güzeline layık ve ben onları çok seviyorum Delirdim
allah yolunuzu açık etsin konya md
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gavurbey
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YTU Davutpa?a Kampusunden..

MesajTarih: 20.04.2007 - 10:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Konyalı biri olarak büyük gurur duydum arkanızdayım Konya MD...Helal olsun size..
Başa dön
gavurbey Çevrimdışı gavurbey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 20.04.2007 - 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tebrikler arkadaşlar, Konya MD olarak aktifleşmeye çok kısa bir süre önce başladınız ama şu an en aktif gruplarımızdan birisiniz...ne mutlu size..Ahmet kardeşim seni de çaba ve başarılarından dolayı kutluyorum.Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Ben de etli ekmekle kutlamak istiyorum bu olayı Çok gülüyorum Çok gülüyorum
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 20.04.2007 - 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

badcocktail, nil etli ekmek mi dedin ? Üzgünüm İstemiyorum olsada yesek Çok gülüyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 20.04.2007 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkur ederız.konya md olarak bu guzel ıltıfatlardan sonra dahada bı sevke geldık.yaptıklarımız yapacaklarımızın temınatıdır.herkese keyıflı seyırlerr : ))
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 20.04.2007 - 13:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

frın kebabı daha güzel olur şöyle yağsız yerinden yanındada soğan ve ayran buyurun ziyafete ondan sonra he ahmet haksızmıyım? Çok gülüyorum
neyse bu işi konyada halletcez motor alan arkadaşların hepsinin arka şaseleri eğri duruyor Dil çıkarıyorum
Alkışlıyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Alkışlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 20.04.2007 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

proracing, ağzımızın sı-uyunu akıttın be kardeşim. şimdi fırın kebabı felan denirmi hiç öyle Dil çıkarıyorum
Başa dön
volkanoptik Çevrimdışı volkanoptik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 20.04.2007 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkanoptik, valla şimdi 2 kilo olsa ekmeksiz götürürüm allah seni inandırsın Çok gülüyorum
birde hacı şükrüden olursa of of of of Gülümsüyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
3. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal