Kayıt: Oct 26, 2006 Mesajlar: 4017 Nereden: istanbul/anadolu
Tarih: 20.04.2007 - 08:48 Mesaj konusu:
ben de başta cengiz kardeşim,halit kardeşim ve sgor bey olmak üzere konya md yi tebrik etmek isterim,sosyal olmak ayrı bişey,muabbet paylaşım böyle olur işte,başarılarınızın devamını dilerim biraderler
Hakan_Dincer, başkanım tşk ederiz konya md olarak bende bu gruba yeni katıldım ama sgor halit le 10 yıllık tanışıklığımız var ama bu site grom yani MD farklı bişeymiş bu işe gönül verenlere sonsuz şükranlarımı sunuyor SGOR, ahmet ciğim herzamna yanında olacağımı bilmeni istiyorum _________________ Konya MD Team
SGOR sana ve bütün Konyalı motordelilerine teşekkür ederim. Keşke daha önce aralarına katılmış olsaydım dediğim birileri var ilk görüşmemizden beri. Neşeniz daim olsun arkadaşlarım. _________________ Verecek ışığı olmayan karanlığı sever...
ben burada konya mdye ne desem az kalır onlar daha güzeline layık ve ben onları çok seviyorum
allah yolunuzu açık etsin konya md _________________ MoToR UsTAsI
ARh(+)
Konyalı biri olarak büyük gurur duydum arkanızdayım Konya MD...Helal olsun size.. _________________ Tyrael......
Yyldyz Technical University Engineering...
Yamaha Fz6 Fazer...
Tarih: 20.04.2007 - 11:43 Mesaj konusu:
Tebrikler arkadaşlar, Konya MD olarak aktifleşmeye çok kısa bir süre önce başladınız ama şu an en aktif gruplarımızdan birisiniz...ne mutlu size..Ahmet kardeşim seni de çaba ve başarılarından dolayı kutluyorum.
Ben de etli ekmekle kutlamak istiyorum bu olayı _________________ Watashi no YAMAHA HIDIR chan...
Tarih: 20.04.2007 - 13:28 Mesaj konusu:
frın kebabı daha güzel olur şöyle yağsız yerinden yanındada soğan ve ayran buyurun ziyafete ondan sonra he ahmet haksızmıyım?
neyse bu işi konyada halletcez motor alan arkadaşların hepsinin arka şaseleri eğri duruyor _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tarih: 20.04.2007 - 13:50 Mesaj konusu:
volkanoptik, valla şimdi 2 kilo olsa ekmeksiz götürürüm allah seni inandırsın
birde hacı şükrüden olursa of of of of _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız