Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MD den yeni bir stunt'çu doğuyor :)))

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MD den yeni bir stunt'çu doğuyor :)))

MD den yeni bir stunt'çu doğuyor :)))
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 20.04.2007 - 01:07    Mesaj konusu: MD den yeni bir stunt'çu doğuyor :))) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.motkurder.azbuz.com/viewVideo.jsp?videoId=41000000000233941

yamaha_YBR nickli kardeşimizden kısa ve çok güzel birkaç hareket Gülümsüyorum
bu yaşta bunları yapabiliyorsa tebrik etmek gerekir Bravo

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gavurbey
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YTU Davutpa?a Kampusunden..

MesajTarih: 20.04.2007 - 01:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostum böyle hareketler hiç iyi örnek değil..
Orda sürücüye zarar geleceği gibi.. Motor da çok zarar görüyor..Motoru da geçtim süren şahsın buna karar vereceğini düşünerekten hadi,çevredeki insalar açısından motor kullanıcılarına ön yargıyı oluşturan etkenlerden bir çoğu bu ve bunun gibi hareketlerden dolayı doğuyor..Ondan sonra trafikte saygı da göstermezler yolda vermezler...Haklı olduğumuz konularda haksıza düşebiliriz..

En son gavurbey tarafından 20.04.2007 - 01:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
gavurbey Çevrimdışı gavurbey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 20.04.2007 - 01:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Dostum böyle hareketler hiç iyi örnek hareketler değil..

o zaman bütün dünya bu hareketleri yapanları kınıyormu,yoksa sitede bu tarz yabancı videolar koyulunca kötümü deniyor.çoğunluk izliyor ve helal olsun diyor.

Alıntı:

Orda sürücüye zarar geleceği gibi.. Motor da çok zarar görüyor..

sürücü herhangi olası bir kazaya karşı korumasını giymiş dikkat edersen Göz kırpıyorum
+motora biraz zararı olduğunun o da farkındadır değilmi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.04.2007 - 01:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o zaman bütün dünya bu hareketleri yapanları kınıyormu,yoksa sitede bu tarz yabancı videolar koyulunca kötümü deniyor.çoğunluk izliyor ve helal olsun diyor.

Dünya bu insanları profesyonel oldugunda gerekli tedbir ve önlem alındıgında izliyor..Eğlenmek yada birşeyler göstermek için belli bir gruba hitap eden videoları çoğunluk izler çünkü ilginç geliyorr normalde var olan birşey değil...Sokak arasında kavga olunca yada adam bıçaklarlarkende millet durup izliyor dimi..izlenenin iyi yada kötü olması değil önemli olan ilgi çekmesi... ondan izleniyor..

Motorda zarar görüyorun altına o da farkındadır demişsin ama farkedemediğin bir nokta var cümlemin devamında zaten onun motoru kullanana bağlı olduğunu açık ve net(Motoru da geçtim süren şahsın buna karar vereceğini düşünerekten hadi) belirttim benim motorumla yapmıyor sonuçta İsterse kafasının üzerinde gitsin..
Akrobasi çok kapsamlı bir iş cadde kenarında kendini tehlikeye atmak ayrı bir iş..ben tasvip etmiyorum dostum kim ne derse desin..
Başa dön
gavurbey Çevrimdışı gavurbey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yamaha_YBR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/dikmen

MesajTarih: 20.04.2007 - 02:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gavurbey, şimdi burda bunları yazıyorsun ama kendinde çoğü zaman kuralsız kullanıyorsundur .. yabancıları övüyorsunuz neymiş profesyonel bırakın yaa bu işleri görmüyormusun o kadar video'da kısacası kask yok tekteker'le araçları solluyor..işte siz o video'lara harika dersiniz Alkışlıyorum zoruna gittiyse bu hareketi yapabilmem söz yapmam bir daha
HEm korkma zarar gelmez bana dikkat ettiysen kaskım ve gerekli korumalarım var gelen zarar'da benim motoruma geliyor
şimdi anladım türkiyede neden TTA abiden başka kımsenın meydana cıkmamasını adam ismini yapmış ne yapsa helal arif abi biz yapınca trafik canavarı teşşekür ederim sağoll Alkışlıyorum Alkışlıyorum
artık senden gelecek güzel video'ları beklerız Göz kırpıyorum
Başa dön
yamaha_YBR Çevrimdışı yamaha_YBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Trndo-Alp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ku?adasy

MesajTarih: 20.04.2007 - 05:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başarılı...
Bu yaşta bunları yapıyorsa demişsin! Yaş kaçtı?
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 20.04.2007 - 06:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zzzzzz, teşekkürler canım kardeşim bir ara msneden titret özledim seni Göz kırpıyorum
hayır gayet güzel başarılı hareket başarılar diliyorum sana
konyada bir kaç arkadaş düşünüp ortak makine almaya karar verdiler neden bu gibi hareketleri öğrenebilmek çalışabilmek için bunun kötü bir yanı yok trafiği tehlikeye atmış gibi gözüküyorsun birdahaki sefere boş bir alanda yapmanı öneririm ben geçen felan olmasın Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum Alkışlıyorum
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 20.04.2007 - 06:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zzzzzz, yaptıgında abartılacak bısey yok ama hıc yapamamaktan ıyıdır tebrıkler Alkışlıyorum Alkışlıyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.04.2007 - 06:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zzzzzz, dostum nerden buldun bu elemanı süpper yaaa .. geleceğin stundcusu hehehe Bravo

Alıntı:

gavurbey, Orda sürücüye zarar geleceği gibi.. Motor da çok zarar görüyor

elalemin motorunun, canının derdi senimi gerdi gavurbey, videoyu izlersin hoşuna giderse güzel yorum yaparsın gitmesse bakıp geçersin
Gülümsüyorum bu arkadaşlara destek olacağınıza köstek oluyorsunus Gülümsüyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin şimdi Çevrimiçi deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GPR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 20.04.2007 - 06:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence o motorda bu harekı yapmak motor acısından hiç saglıklı degıl ve goruntudede anlasılacagı gıbı hareket esnasında yayalar var ayrıca cekım yapan arkadas ta hareketı yapan gencın hemen arkasında zıncırleme çoook dogal olasılık ama yınede hoşşş Bravo
Başa dön
GPR Çevrimdışı GPR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yamaha_YBR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/dikmen

MesajTarih: 20.04.2007 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Trndo-Alp, yaş'ım okadar ufak değil tam takırım ehliyetim felan var Bravo
10UR1, hareketi yapan barış abi değil ben zaten belirtmiş [byamaha_YBR[/b], kardeşimiz diyee

daha önce buna benzer bir video verılmıstı mavi ybr kullana arkadaş adamda kask felan hiç birşey yok göklere erdirdiniz süpersiniz vallaha Alkışlıyorum
deliemin, abi senin yorumlarınada hastayım gerçekten Gülümsüyorum

yinede iyi yada kötü yorum arkadaşlara teşekkür ederim Bravo
Başa dön
yamaha_YBR Çevrimdışı yamaha_YBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
gavurbey
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.04.2007 - 11:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha_YBR,
Gayet sakin ve kendimi riske atmayacak şekilde motor kullanırım dostum..Neyse sen öyle düşünüyorsun ben böyle kapatalım konuyu..
Son eklemek istediğim bir şey ise Biz motorcular Tam takır olmak zorundayız zaten..Ehliyette kıstas değil yani herkesin zaten ehliyetide olması lazım bu iki şey olmassa olmaz zaten..Bunları yapmıyorsan zaten hiç oturmamalısın bile seleye...
deliemin,
Elemanın derdi seni mi gerdi gibi cümleler hiç hoş değil arkadaşım..Sana saygı duyuyorum eski bir üyesin ama eski bir üye olman ağzından çıkanı duymaman anlamına gelmez..Biz bu forumda sende dahil, güzel türkçe ,karşılıklı fikir paylaşımı,Saygı ve sevgi kuralları gibi temel fikirleri çoğaltacağımıza girdiğin polemiğe bakarmısın dostum..Ayrıca Orda adamın motorunu düşünmüşüm ve çokta beni ilgilendirmez bu onun düşüneceği birşey demişim ve belirtmişim..Sanırım sinirli bir haline geldi..Ama Kırıldığımı açıkça belirtmek isterim...
Başa dön
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 20.04.2007 - 17:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şık hareketler bunlar ve tehlikeli olcak bi durumda yok yayanın sucu o trafik akmıyordu orda ve etrafta onlarca motor vardı neyse bunlar önemli değil motorada gelecek hasar kalkış yaparken debriyaj biraz aşınır bide lastik aşınır başka bişeyde olmaz
yamaha_YBR, güzel güzel devam et sen Bravo

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 20.04.2007 - 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Saçma sapan sözler geçmiş bu nedir ya yurtdışındakiler profesyonel oluyorda bizim ybr'ci arkadasımız mı milleti tehlikeye atıyor...Kime ne ya.O sizin dediğiniz yurt dışındaki proflar anasının karnında mı öğrenmişler bunları adamı harbi delirtirsiniz ya...Onlarda sokak aralarında otoparklarda çalışarak öğrenmişler...Bu kadar şaka gibi cümleler duymak hiç hoş deil ellerine sağlık kendini umarım daha fazla geliştirirsin gibi cümleler duymak varken bu ne böle çok gereksiz demek.Ülkemizin motosiklette gelişmesini etkiler işte siz bunda yanılıyorsunuz...Motosiklet sadece ulaşım aracı deildir aynı zamanda bir spor alanıdır...Bunun farkında olmayan sizler arkadaslarımızın yaptığı şeylere mok atarsınız...Sora yurtdışındaki prof saydıklarınıza saygı duyar alkışlarsınız.

Ben sizlere saygı duyarım ama düşüncelerinize katılmamakla kalmayıp karşı da çıkarım...saygılar... Alkışlıyorum

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
memomoto
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BOLU/MERKEZ

MesajTarih: 20.04.2007 - 18:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ybr ci kardeşim aman dikkat et.Zamanında motosiklet üzeride düşen şapkamı almak için kenarda durdum diye foruma yazdığımda bana demedikleri kalmadı kimbilir sana neler derler. Gülümsüyorum
ayrıca ghost rider diye bir serseriyi alkışlarız yurdum insanını yerden yere vururuz ne yaman çelişkidir ya Öfkeliyim
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal