Bir uzun yol ve kamp var ,yetmez işin içinde Çetik ve herzaman kontenjanı'nı kullandığım Gevezehanım var ehh ozaman bende varım yettimm geliyorummm M.D. neredeysen ve ne zamansan oradayım _________________ Mondial 250 MCT 34 ZMU 17(sattım gitti)
Hyosung 250 Comet 34 ZNA 65 (onu da sattım gitti)
Hyosung gv 650 Aquila (onu da sattım gitti)
Sadece TABANVAY
yok be çetik kardeş valla gelicem , bu hafta başka bir internet grubu arkadaşların düzenlediği kıyıköy kampında idim , beğendim kamp hikayesini geyiğin allahını yapıcaz bu sefer senle söz kıvırmıcam ,hem sen daha bana balık yemeğe ve rakı içmeye neden gelmedin bakalım asıl sen buna cevap ver _________________ Mondial 250 MCT 34 ZMU 17(sattım gitti)
Sadece TABANVAY
trshadow, Allah seni davul etsin e mi? O Kıyıköy kampına ben gidemedim, oyunumuzu sahneledik. Geçen sene ordaydım ve müthiş eğlenmiştim. Bu senekinde ise deyim yerindeyse aklım kaldı. Bensiz eğlendiniz oralarda demekki??
gevezehanım sensiz orada nasıl eğlenebilirim ki çadırda oturup tüm gece ağladım aha böle işte ben beğendim kampı ama M.D. gitseydik Çetik ahmetin yardımları ile filmi kopatıp şov yapardık müritlerimiz bile olurdu vallaa davul bavul konusunu sana ayna hediye ettiğimde konuşuruz bu arada çetik kardeşim _________________ Mondial 250 MCT 34 ZMU 17(sattım gitti)
Sadece TABANVAY
Tarih: 18.04.2007 - 07:24 Mesaj konusu:
ben ve arkadaşlarımda gelmek isteriz ama çadır sorun olcak orada kalacağımız pansiyon gibi yerler varmıdır yada kiralık çadır v.s ve çalışanlar insanlar için cuma günü yola çıkmak sorun olacakdır cuma günü saat kaçda istanbul çıkışı yapılacak eğer öğlen 16:00 yada 17:00 gibi olursa herhalde bi sorun olmaz bu konularda bilgi verirseniz sevinirim.
Tarih: 18.04.2007 - 14:07 Mesaj konusu:
Cebimde benzin parası olursa ordayım...
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
Bu arada sınavları yoksa kız arkadaşımı getiriceğim lütfen bayanlarda teşrif etsin, bi kadınlar matinesi olsun bişiler olsunda her an kız arkadaşlarımızla ilgilenmeyelim di mi arkadaşlar.
Tarih: 20.04.2007 - 06:43 Mesaj konusu:
skunk, amma fakir ama gururlu genç muhabbeti yapıon...
hepimiz napar ne eder toplarız bi şeyler fulleriz depoyu _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Tarih: 20.04.2007 - 07:18 Mesaj konusu:
VOLKANRR demiş ki:
kankam gelirse bende gelirim
mussolini volkanrr gelirse bende gelirim
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
gelisim_surucu_kursu demiş ki:
site sponsoru olaraktan ve de büyük motoru olaraktan vee deeee en önemlisi centilmen Türk erkeği olaraktan.... naile hanım bana ardcı olursa seviniriööö tartışmada böylece neticelenmiş olur
sen bir kere sürücü kursusun sana yakışmaz artçı martçı ben varkene sana ne oluyooo hee hem benim motorumun akropoviçi var sende varmı heee:D
Nsen demiş ki:
volkan, senin motor kaç tane artçı alıyo...........................
volkanrr ın motorun ruhsatında 3 kişilik yazıyor
gevezehatun kimin kayığına binersen onun düdüğünü çalıyosun bide benim artçım olcaktın hemen sattın bakıyorum
Daha önceden bu gezi için başlık açılmıştı ancak Bursa MD hariç pek ilgi görmemişti. Şimdi bakıyorumda katılım yoğun olacak gibi.
Bildiğim kadarıyla organizasyona sakarya motosiklet ve sakarya belediyesi tam destek veriyor. Ulaşım ve Kamp olanaklarının yanı sıra kamp alanı özel güvenlik ile korunacak(mış).
Bende babam(sereye) ile katılacağım. Orada görüşmek dileğiyle.
(Not: Bu arada geçen seneki organizasyonda MD den bilgiğim kadarıyla sadece "Mr.Enduro" vardı. İnşallah bu sefer MD de ağırlığını koyar...) _________________ Arkadaşlıklar Neden En Az Bir Çıkara Dayalı ???
izin olsa bende gelsem
ama zaman kötüü _________________ Varmy Beni Ycinizde Tanyyan Ya?anmadan Cözülmeyen Syr Benim Kalmasada ?öhretimi Duymayan Kimli?imi Tarif etmek Zor Benim..(ALONE_ADVENTURER)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız