Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 18-20 Mayıs Sakarya Poyrazlar Gölü Motosiklet Festivali

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

18-20 Mayıs Sakarya Poyrazlar Gölü Motosiklet Festivali

18-20 Mayıs Sakarya Poyrazlar Gölü Motosiklet Festivali
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
trshadow
Üye
Üye

MesajTarih: 15.04.2007 - 16:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir uzun yol ve kamp var Bravo ,yetmez işin içinde Çetik ve herzaman kontenjanı'nı kullandığım Gevezehanım var ehh ozaman bende varım yettimm geliyorummm Delirdim Delirdim M.D. neredeysen ve ne zamansan oradayım
Sadece TABANVAY
Başa dön
trshadow Çevrimdışı trshadow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cetik
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.04.2007 - 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bırak tamer abi ya herseferinde gazı veriosun son gün U dönüşü yapıyosun. Göz kırpıyorum

34 AHM 10
Başa dön
cetik Çevrimdışı cetik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
trshadow
Üye
Üye

MesajTarih: 16.04.2007 - 09:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok be çetik kardeş valla gelicem Bravo , bu hafta başka bir internet grubu arkadaşların düzenlediği kıyıköy kampında idim , Delirdim Delirdim beğendim kamp hikayesini geyiğin allahını yapıcaz bu sefer senle Dil çıkarıyorum söz kıvırmıcam İstemiyorum ,hem sen daha bana balık yemeğe ve rakı içmeye neden gelmedin bakalım asıl sen buna cevap ver Öfkeliyim
Sadece TABANVAY
Başa dön
trshadow Çevrimdışı trshadow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 16.04.2007 - 10:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

trshadow, Allah seni davul etsin e mi? O Kıyıköy kampına ben gidemedim, oyunumuzu sahneledik. Geçen sene ordaydım ve müthiş eğlenmiştim. Bu senekinde ise deyim yerindeyse aklım kaldı. Bensiz eğlendiniz oralarda demekki?? Sinirlendim
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cetik
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 16.04.2007 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ondan 3 tane davul bir kaç tanede çanta çıkar bu işleride şirindede yapar Dil çıkarıyorum

34 AHM 10
Başa dön
cetik Çevrimdışı cetik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.04.2007 - 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cetik, ya sen asıl Şirindedenin oyundaki kılıcını görmeliydin. Ondan aslında iyi de dönerci ustası olur Dil çıkarıyorum
Başa dön
trshadow
Üye
Üye

MesajTarih: 17.04.2007 - 08:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanım sensiz orada nasıl eğlenebilirim ki çadırda oturup tüm gece ağladım Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum aha böle işte ben beğendim kampı ama M.D. gitseydik Çetik ahmetin yardımları ile filmi kopatıp şov yapardık müritlerimiz bile olurdu vallaa Delirdim Delirdim Delirdim davul bavul konusunu sana ayna hediye ettiğimde konuşuruz bu arada çetik kardeşim Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Sadece TABANVAY
Başa dön
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.04.2007 - 09:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

trshadow, bana ne aynası hediye edecen bakalım?? Ayna ayna söyle bana, benden daha güzeli var mı bu dünyada cinsinden mi?? Dil çıkarıyorum
Başa dön
onatano
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 18.04.2007 - 07:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben ve arkadaşlarımda gelmek isteriz ama çadır sorun olcak orada kalacağımız pansiyon gibi yerler varmıdır yada kiralık çadır v.s ve çalışanlar insanlar için cuma günü yola çıkmak sorun olacakdır cuma günü saat kaçda istanbul çıkışı yapılacak eğer öğlen 16:00 yada 17:00 gibi olursa herhalde bi sorun olmaz bu konularda bilgi verirseniz sevinirim.
Başa dön
onatano Çevrimdışı onatano Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
skunk
Üye
Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 18.04.2007 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cebimde benzin parası olursa ordayım... Bravo

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

Bu arada sınavları yoksa kız arkadaşımı getiriceğim lütfen bayanlarda teşrif etsin, bi kadınlar matinesi olsun bişiler olsunda her an kız arkadaşlarımızla ilgilenmeyelim di mi arkadaşlar. Gülümsüyorum
Başa dön
skunk Çevrimdışı skunk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 20.04.2007 - 06:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

skunk, amma fakir ama gururlu genç muhabbeti yapıon...
hepimiz napar ne eder toplarız bi şeyler fulleriz depoyu Gülümsüyorum
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.04.2007 - 07:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR demiş ki:
kankam gelirse bende gelirim OK

mussolini volkanrr gelirse bende gelirim Çok gülüyorum

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

gelisim_surucu_kursu demiş ki:
site sponsoru olaraktan ve de büyük motoru olaraktan vee deeee en önemlisi centilmen Türk erkeği olaraktan.... naile hanım bana ardcı olursa seviniriööö Gülümsüyorum tartışmada böylece neticelenmiş olur

sen bir kere sürücü kursusun sana yakışmaz artçı martçı ben varkene sana ne oluyooo hee hem benim motorumun akropoviçi var sende varmı heee:D Çok gülüyorum

Nsen demiş ki:
volkan, senin motor kaç tane artçı alıyo........................... Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm

volkanrr ın motorun ruhsatında 3 kişilik yazıyor Çok gülüyorum

gevezehatun kimin kayığına binersen onun düdüğünü çalıyosun bide benim artçım olcaktın hemen sattın bakıyorum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MiC_CheCK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul - Düzce

MesajTarih: 20.04.2007 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.motordelisi.com/ftopicp-831251-.html#831251

Daha önceden bu gezi için başlık açılmıştı ancak Bursa MD hariç pek ilgi görmemişti. Şimdi bakıyorumda katılım yoğun olacak gibi.

Bildiğim kadarıyla organizasyona sakarya motosiklet ve sakarya belediyesi tam destek veriyor. Ulaşım ve Kamp olanaklarının yanı sıra kamp alanı özel güvenlik ile korunacak(mış).

Bende babam(sereye) ile katılacağım. Orada görüşmek dileğiyle.

(Not: Bu arada geçen seneki organizasyonda MD den bilgiğim kadarıyla sadece "Mr.Enduro" vardı. İnşallah bu sefer MD de ağırlığını koyar...)

Dostlarımın Ücreti Pahalı !!!

Başa dön
MiC_CheCK Çevrimdışı MiC_CheCK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
croosman
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: elazy?

MesajTarih: 21.04.2007 - 09:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izin olsa bende gelsem
ama zaman kötüü Üzgünüm
Serial_Killer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 27.04.2007 - 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelmeyen katıksız bursalı olsun Çok gülüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
Serial_Killer Çevrimdışı Serial_Killer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 10, 11, 12  Sonraki
8. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal