Kayıt: Mar 13, 2006 Mesajlar: 399 Nereden: Taşdelen Illegals
Tarih: 28.03.2007 - 12:25 Mesaj konusu:
Enduro : Her arazi şartında yol alabilen dayanıklı motosiklet .
Dl-650 : Her arazi şartını geçin asfalt dışında yol alamayan , tourer enduro tadına yaklaşık bir motor ... Alttan oluşturduğu rüzgarla sürücüsünü perişan eden motor .Alttan verdiği rüzgar haricinde sadece alfaltta rahat pozisyonda motor kullanmak için başarılı bir model ..Ama bir enduro diyemem ...
gereksiz buluyorum her motorun adı tadı farklıdır diye düşünüyorum _________________ en iyi motorcu motora en fazla binen motorcudur( 2003 CBR 954RR A?I?IM SANA)
Bir F650 ci olarak söyleyebileceğim
DL Türkiye yollarına uygun bir makina
Çünkü biraz yol yaptığınızda hem iyi hemde kötü yolla mutlaka karşılaşıyorsunuz
Her motorun kendıne has zafiyetlerı ve ustunluklerı vardır dıgerlerıne gore..
Ama herkesin bindigi kendi motorunun zaafiyetleri gozune az ustunluklerı daha cok gorunur..
Sormak lazım aleyhte yazanlara yazdıgın motora ne kadar sure bındın dıye..
Güzel başlayan,İyi biten sürüşler..
Tarih: 20.04.2007 - 12:10 Mesaj konusu:
Yazı ilginç ama arkadaşımızın endurosu olduğu için onu savunuyor çünkü onun motoru enduro eğer onun motoru enduro değilde DL olsaydı onu savunurdu bukadar basit bişii
Şimdi bu videoya bakıpta mı DL endurodur, Varadero enduro değildir diyeceğiz. Sürücünün hiçmi fonksiyonu yok burada, anlamadımki?
Bence motordan ne beklediğine bağlı. Eğer DL seni tatmin ediyorsa enduro desen ne yazar dual-purpose desen ne yazar. _________________ Siyah NX4
Hayat onunla daha guzel
Tarih: 20.04.2007 - 12:25 Mesaj konusu:
diğer topicte yamıştım, eğer şu basit yolda ayaklarını yana açıp 1 viteste yüz metre gidip, düşüyorsa motor enduro değildir. bir şoper bile bu yolda gaz kesmeden uzar gider _________________
Kayıt: Aug 10, 2005 Mesajlar: 1567 Nereden: İstanbul - Düzce
Tarih: 20.04.2007 - 16:18 Mesaj konusu:
Bende bir DL kullanıcısı olarak DL safkan bir Enduro diyemem. Ancak şuda varki DL kendi sınıfının en dengeli motosikleti. Hem asfaltta hemde arazi yollarında DL size pek sorun çıkartmıyor.
Kendimden örnek vereyim. Bende başlarda DL nin arazi için pek uygun olmadığını (özellikle lastiklerden) düşünüyordum. Fakat bir gün Düzce'nin meşur Güzeldere Şelalesine gidince (ki bilenler o yolların nasıl olduğunju çok iyi bilirler) Dl hakkındaki tüm fikirlerim değişti. Yollardan bahsedeyim; şelaleye ulaşmak 2 dağın tepesindeki traktörlerin kullandığı köy yollarından geçmeniz gerekiyor. O yollarda DL bana en ufak bir zorluk çıkartmadı. (Tabi bazı çamur zeminlerde hariç. Tekerlek yağ gibi kayıyordu çamurda). Bunları DL yi övmek için değil tamamen samimiyetimle söylüyorum. Açıkçası o günden sonra şunu anladım ki ben bu motosikletle istediğim her yola rahatlıkla girebilirim... _________________ Arkadaşlıklar Neden En Az Bir Çıkara Dayalı ???
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız