Tarih: 21.04.2007 - 08:24 Mesaj konusu:
beyazı varmıydı bu makınannın baştan mı boyanmış,,hoş olmuş,değişik olmuş. _________________ E. OBAKAN
ya istiklal ya ölüm...
alemin kralı carsı herkeze jarsı
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 21.04.2007 - 08:50 Mesaj konusu:
sedef beyazı gerçekten çok güzel bir renk çok yakışmış _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
değişik bir sitil olmuşş yakışmışta ustanın ellerine sağlık ... _________________ Varmy Beni Ycinizde Tanyyan Ya?anmadan Cözülmeyen Syr Benim Kalmasada ?öhretimi Duymayan Kimli?imi Tarif etmek Zor Benim..(ALONE_ADVENTURER)
ikiside çok güzel olmuş...ybr aşkı işte _________________ Nefsime uydum Sebep oldu şeytan bir cana kıydım
Katil defterine adını koydum
Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz
Sen üzülme anam benim dertlerim çoktur
Tarih: 21.04.2007 - 13:19 Mesaj konusu:
siyah daha hoş çekici olmuş fakat beyazın hakkını yememek lazım _________________ KENDİMİ UNUTMAK İSTİYORUM YOL KENARINDAKİ BİRİKEN KURU YAPRAKLAR GİBİ
www.radyoasyon.tr.gg
LASTİĞİ YAK RUHUNU DEĞİL
Çok fazla olmuş yaa hele o bloktaki nikelaj lar süper ötesi...rengide muhteşem..allah kaza bela vermesin dimek düşer bizede _________________ Kawasaki ER-5 Siyah...
Tarih: 21.04.2007 - 13:24 Mesaj konusu:
hocam söylenecek bence tek söz
YOL GİDENİN İŞ BİLENİN
Harika olmuş paylaşımınız için teşekkürler _________________ beyaz atly prensini bekleme, seyise razy ol yoksa ata kalyrsyn !!! turkmenaga@hotmail.com
0 543 411 03 85
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız