Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MD den yeni bir stunt'çu doğuyor :)))

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MD den yeni bir stunt'çu doğuyor :)))

MD den yeni bir stunt'çu doğuyor :)))
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 20.04.2007 - 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

baştan belirtiyim ben daha iyisini yapabilirmiyim ? hyr yapmak istermiyim? hyr şimdi bence gzl haraketler ama sanırım orası bi alışveriş merkezinn otoparkı orda cocuk war coluk war yaşlı war sana birşey olmamması için önlem almışsın peki ortalıktaki her cocuğun güvenliğini sağladınmı? kötü birşey olmamış ama olabilrdi. bir şeydaha war bnm karşımda bu haraketleri zevkle izlerim ama ya ordaki insanlar? onlar sana serseri gözüyle bakıyor. bu biraz hoş olmamış ama olsun sen bi md lisin doğru yolu bulursun bi daha kine boş bi alanı secersin... yine tebrikler daha iyilerini kazasız belasız yaparsın inşşallah Bravo Delirdim ( yorumumla kalbini , hevesini kırdıysam affedersin kardeşim )

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
yamaha_YBR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/dikmen

MesajTarih: 20.04.2007 - 19:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha_onur, estafurullah gayet güzel bir acıklama yapmısın
orası alış veriş merkezı değil Gülümsüyorum baraj kenarı eger dikkat ettiyseniz video'nun ılk basında gaz kesiyorum tam başlarken yayanın geçmesini bekliyordum adamda beni bekliyormuş sanki...
Bide şunu söylemek istiyorum eğer orda altımda büyük CC makine olsaydı burda herkes beni alkıslardı güçlü makıne ile yapması kolay ufak cc ile yapsınlarda izliyelim arkadaşları Dil çıkarıyorum
Başa dön
yamaha_YBR Çevrimdışı yamaha_YBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.04.2007 - 06:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Bide şunu söylemek istiyorum eğer orda altımda büyük CC makine olsaydı burda herkes beni alkıslardı güçlü makıne ile yapması kolay ufak cc ile yapsınlarda izliyelim arkadaşları

yamaha_YBR, dostum 10 numarasın Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin şimdi Çevrimiçi deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
unsalyzf
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Muğla

MesajTarih: 21.04.2007 - 07:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha_YBR, Bravo diyorum. 600lük al kardeşim sen sana helaldir
Başa dön
unsalyzf Çevrimdışı unsalyzf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gavurbey
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YTU Davutpa?a Kampusunden..

MesajTarih: 21.04.2007 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkesin görüşüne saygı duyuyorum..
Bende düşüncemi belirttim eleştirebilirsiniz...
Bu gayet doğal..Tabii saygı ve sevgi çerçevesi içinde..
Başa dön
gavurbey Çevrimdışı gavurbey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.04.2007 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha_YBR demiş ki:

Bide şunu söylemek istiyorum eğer orda altımda büyük CC makine olsaydı burda herkes beni alkıslardı güçlü makıne ile yapması kolay ufak cc ile yapsınlarda izliyelim arkadaşları Dil çıkarıyorum
valla güzel harket hemde 125 ybr ylede zor bende deneyecem ama lastikler çok yeni yapacagını sanmam. Göz kırpıyorum rr la dediğin gibi yerinde bile sayıyo daha kolay yani Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 23.04.2007 - 19:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar bende ordaydım aslında yaptığımız yer musait bi yerdi yani yaya ve trafik açısından sorun yoktu. ama orda biraz motorlarla oynadık sesini duyan izlemeye geldi. ve videoya çekende çok oldu bu sadece orda yaptığımız bir kaç dakikalık görüntü ve bize şikayette gelmedi hatta orda bize imrenerek baktılar 15 20 motoru bi arada görünce Göz kırpıyorum

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
viper22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-YZF-R1

MesajTarih: 23.04.2007 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya arkadaşlar öyle bi yazmışınız ki kim dalga geçiyor kim gerçekleri yazmış anlamadim.bu basit hareketi bisikletli bile yapabiliyor neresi bunun stunt.avrupaya açılın biraz yetmedi kıta değiştirin.amerikadan zenci kardeşimizi izleyin...daha ne diyim,böyle videoların linkini koymayın bi daha bu siteye.kötü örnek oluyor gençlere.
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.04.2007 - 20:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha_YBR, on numara kardeşim video sen denenlere bakma Alkışlıyorum Alkışlıyorum

ayrıca rossi bey scooter la teker yaparken kafasında kask yok bişi denilmio denilen kelime bu rossi için ;
''o işini bilir ya o dünyanın en iyisi düşmez o bilmem ne''

bunları geçin arkadasım koruması yoksa rossi bile benden daha kötü motorcudur boş işler bunlar

yamaha_YBR, inşallah daha güzelde videolarını görürüz kardeşim başarılar sana Bravo
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yamaha_YBR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/dikmen

MesajTarih: 23.04.2007 - 20:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

viper22, herhalde sen daha iyi'sini yapıyorsun..Koy bir vıdeo'da izleyelim bakalım senide sen zenci'sin galiba vede amerikalı basit dediğin hareketi deneyen bir çok abidin yapamıyor ... Şimdi anladım türkiye'de böyle stunt'çu olmadıgını seni gibi geri düşünenler kendi insanlarına destek olması gerekirken köstek olmanız iştah bırakmıyor.....

Amerika dediğin yer TR ile arasında uçurumlar var nasılmı motor fiyarı parça fiyatı adamlar zevk için motor yakarken biz burda kıçımızı yırtıyoruz para biriktirelimde iyi kötü bir motorumuz olsun diyye...
Eğer sen bana sponsor olursan motor parça bakım gel sana stunt nasıl yapılırmıs göstereyim yada gösterelim Bravo
Başa dön
yamaha_YBR Çevrimdışı yamaha_YBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 23.04.2007 - 21:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

viper22, dostum sitede 40.000 üye var nasıl bir sınırlama getirmeyi düşünüyorsun bu baştan sıkı tutulcak birşeydi özel üyelik sistemleri vs. ardından kasksız fotoğraf-videolar silinmesi gibi işlemlere başlanabilirdi.Kötü örnek olması mümkün değil diye düşünüyorum çünkü bu siteye girenler en azından 18 üstü buda o kişilerin neyi örnek alıp neyi almaması gerektiğini belirtiyor.Amerika'dan Zenci kardeşlerin zaten herşeyin en iyisi müzik olsun spor olsun heryerde boy boy fotoğraflarını videolarını görüyoruz.Neden Türkiye'den bir kardeşimiz çıkıpta bizim ülkemiz ismi altında güzel şovlara imza atmasın güzel bir yeteneği var ilerletebilicek düzeyde altındaki motosikleti haz alarak ilerki motosikletlerinde daha iyi şeyler yapabilir.Kıt düşünmeyelim veya "bisikletlede yapılır ne var bunda ?" sözleri ile basite vurmayalım işi.yamaha_YBR, kardeşim seninde başarılarının devamını diliyorum umarım bunu ilerletebilirsin tek isteğim korumasız yapma. Bravo
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 23.04.2007 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaş motoru oldukça iyi kullanmış bravvo fakat biraz daha güçlü cihazlarda dene montun we kaskınında takılı olması çoook hoş Alkışlıyorum bana bir an ilk motor kullanışlarımı hatırlattı Bravo Delirdim Bravo
Başa dön
theplayrabbit Çevrimdışı theplayrabbit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
turgutlu_md_2009
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KaSaBa 45(anladyn sen onu)

MesajTarih: 23.04.2007 - 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel hareketler tbrkler.aranızdaki soğuk çatışmalrın bitmesi dileğiyle Alkışlıyorum
Başa dön
turgutlu_md_2009 Çevrimdışı turgutlu_md_2009 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
trtint
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 28.04.2007 - 02:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tam bir serseri. gaz kesip yaya ya yol verdigi felanda yok. ayrica yol uzerideki oklardan ters yonde gittigi anlasiliyo. Beğenmedim
Başa dön
trtint Çevrimdışı trtint Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 28.04.2007 - 06:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek teker bekledim ama ybr den olmadı neyse cok ğüsel olmuşşşşş Çok gülüyorum

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.27 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal