Kayıt: Nov 12, 2006 Mesajlar: 2206 Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)
Tarih: 20.04.2007 - 18:57 Mesaj konusu:
baştan belirtiyim ben daha iyisini yapabilirmiyim ? hyr yapmak istermiyim? hyr şimdi bence gzl haraketler ama sanırım orası bi alışveriş merkezinn otoparkı orda cocuk war coluk war yaşlı war sana birşey olmamması için önlem almışsın peki ortalıktaki her cocuğun güvenliğini sağladınmı? kötü birşey olmamış ama olabilrdi. bir şeydaha war bnm karşımda bu haraketleri zevkle izlerim ama ya ordaki insanlar? onlar sana serseri gözüyle bakıyor. bu biraz hoş olmamış ama olsun sen bi md lisin doğru yolu bulursun bi daha kine boş bi alanı secersin... yine tebrikler daha iyilerini kazasız belasız yaparsın inşşallah ( yorumumla kalbini , hevesini kırdıysam affedersin kardeşim ) _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Tarih: 20.04.2007 - 19:44 Mesaj konusu:
yamaha_onur, estafurullah gayet güzel bir acıklama yapmısın
orası alış veriş merkezı değil baraj kenarı eger dikkat ettiyseniz video'nun ılk basında gaz kesiyorum tam başlarken yayanın geçmesini bekliyordum adamda beni bekliyormuş sanki...
Bide şunu söylemek istiyorum eğer orda altımda büyük CC makine olsaydı burda herkes beni alkıslardı güçlü makıne ile yapması kolay ufak cc ile yapsınlarda izliyelim arkadaşları
Bide şunu söylemek istiyorum eğer orda altımda büyük CC makine olsaydı burda herkes beni alkıslardı güçlü makıne ile yapması kolay ufak cc ile yapsınlarda izliyelim arkadaşları
yamaha_YBR, dostum 10 numarasın _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Herkesin görüşüne saygı duyuyorum..
Bende düşüncemi belirttim eleştirebilirsiniz...
Bu gayet doğal..Tabii saygı ve sevgi çerçevesi içinde.. _________________ Tyrael......
Yyldyz Technical University Engineering...
Yamaha Fz6 Fazer...
valla güzel harket hemde 125 ybr ylede zor bende deneyecem ama lastikler çok yeni yapacagını sanmam. rr la dediğin gibi yerinde bile sayıyo daha kolay yani
Kayıt: May 27, 2005 Mesajlar: 2526 Nereden: başkent/ angara MD
Tarih: 23.04.2007 - 19:50 Mesaj konusu:
arkadaslar bende ordaydım aslında yaptığımız yer musait bi yerdi yani yaya ve trafik açısından sorun yoktu. ama orda biraz motorlarla oynadık sesini duyan izlemeye geldi. ve videoya çekende çok oldu bu sadece orda yaptığımız bir kaç dakikalık görüntü ve bize şikayette gelmedi hatta orda bize imrenerek baktılar 15 20 motoru bi arada görünce _________________ www.tekizmk.com
Tarih: 23.04.2007 - 20:35 Mesaj konusu:
ya arkadaşlar öyle bi yazmışınız ki kim dalga geçiyor kim gerçekleri yazmış anlamadim.bu basit hareketi bisikletli bile yapabiliyor neresi bunun stunt.avrupaya açılın biraz yetmedi kıta değiştirin.amerikadan zenci kardeşimizi izleyin...daha ne diyim,böyle videoların linkini koymayın bi daha bu siteye.kötü örnek oluyor gençlere. _________________
yamaha_YBR, on numara kardeşim video sen denenlere bakma
ayrıca rossi bey scooter la teker yaparken kafasında kask yok bişi denilmio denilen kelime bu rossi için ;
''o işini bilir ya o dünyanın en iyisi düşmez o bilmem ne''
bunları geçin arkadasım koruması yoksa rossi bile benden daha kötü motorcudur boş işler bunlar
yamaha_YBR, inşallah daha güzelde videolarını görürüz kardeşim başarılar sana _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
Tarih: 23.04.2007 - 20:51 Mesaj konusu:
viper22, herhalde sen daha iyi'sini yapıyorsun..Koy bir vıdeo'da izleyelim bakalım senide sen zenci'sin galiba vede amerikalı basit dediğin hareketi deneyen bir çok abidin yapamıyor ... Şimdi anladım türkiye'de böyle stunt'çu olmadıgını seni gibi geri düşünenler kendi insanlarına destek olması gerekirken köstek olmanız iştah bırakmıyor.....
Amerika dediğin yer TR ile arasında uçurumlar var nasılmı motor fiyarı parça fiyatı adamlar zevk için motor yakarken biz burda kıçımızı yırtıyoruz para biriktirelimde iyi kötü bir motorumuz olsun diyye...
Eğer sen bana sponsor olursan motor parça bakım gel sana stunt nasıl yapılırmıs göstereyim yada gösterelim
viper22, dostum sitede 40.000 üye var nasıl bir sınırlama getirmeyi düşünüyorsun bu baştan sıkı tutulcak birşeydi özel üyelik sistemleri vs. ardından kasksız fotoğraf-videolar silinmesi gibi işlemlere başlanabilirdi.Kötü örnek olması mümkün değil diye düşünüyorum çünkü bu siteye girenler en azından 18 üstü buda o kişilerin neyi örnek alıp neyi almaması gerektiğini belirtiyor.Amerika'dan Zenci kardeşlerin zaten herşeyin en iyisi müzik olsun spor olsun heryerde boy boy fotoğraflarını videolarını görüyoruz.Neden Türkiye'den bir kardeşimiz çıkıpta bizim ülkemiz ismi altında güzel şovlara imza atmasın güzel bir yeteneği var ilerletebilicek düzeyde altındaki motosikleti haz alarak ilerki motosikletlerinde daha iyi şeyler yapabilir.Kıt düşünmeyelim veya "bisikletlede yapılır ne var bunda ?" sözleri ile basite vurmayalım işi.yamaha_YBR, kardeşim seninde başarılarının devamını diliyorum umarım bunu ilerletebilirsin tek isteğim korumasız yapma.
Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 947 Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR
Tarih: 23.04.2007 - 21:49 Mesaj konusu:
arkadaş motoru oldukça iyi kullanmış bravvo fakat biraz daha güçlü cihazlarda dene montun we kaskınında takılı olması çoook hoş bana bir an ilk motor kullanışlarımı hatırlattı
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız