Tarih: 22.04.2007 - 08:56 Mesaj konusu: Biri bana yardım etsin
arkadaslar 3 gün önce kendi şeridimden karsı seride geçmek istiyordum durmadan sinyali yakıp geçtim demeye kalmadan ışığı olmayan bir motorla kafa kafaya çarpıştık. ortalık adeta canpazarına döndü benim hızım 80 civarı adam yerde cansız yatıyordu kafası parçalanmıştı benimde kafam delindi ama onunki kadar yoktu ah kaskı olsaydı hiçbişi olmayacaktı hastaneye gittiğimizde adam yine cansız yatıyordu yoğun bakıma aldılar daha hala hiçbir belirti yok. yaşam mücadelesi veriyor arkadaşlar sizden tek isteğim şahitlerin hepsi karşı tarafı savunuyor ne yapacağımı bilmiyorum. adam a bişi olursa ne olur onu bilmiyorum. yarın tekrar ifade vereceğim nasıl vereceğim onuda bilmiyorum bana yardımcı olursanız çok hayıra geçmiş olursunuz. tesekkürler
Tarih: 22.04.2007 - 09:18 Mesaj konusu:
slm
geçmiş olsun dostum ALLAHIM kimseye göstermesin
kaza yaptığın adamın öncelikle a2 ehliyeti varmı (seninde a2olmak zorunda tabiki) ve neden trafik kurallarına uymayarak ışıksız karanlık yolda seyrediyor .bunları söyledinmi adam ters yoldamıydı düz yoldamıydı .. bunları ve bunlarta benzer maddeleri kendi leyhine kullan ve adamın eksiklerini adamın aleyhine kullan artık kim hatalı ortaya çıkar yeniden geçmiş olsun ...
-----------------
ninja _________________ Hondanın =Abisi
Yamahanın =Kabusu
Suzukinin =Katili
__Efsane _KaWaSaKi__
Kayıt: Jan 23, 2007 Mesajlar: 365 Nereden: izmir-karşıyaka
Tarih: 22.04.2007 - 09:25 Mesaj konusu:
Bilirkişi isteyebilirsin. karşı tarafın motorunun trafik için yeterli donanıma sahip olmadığını iddaa edebilirsin. Lambasının yanmadığını kanıtlayabilirsen artıya geçmiş olursun. Bir avukata danış derim mutlaka.
adamın ne kaskı var, ne plakası ruhsatı, ehliyeti, ısığı hiçbişi yokmuş bende dün girdim ehliyet sınavına polis le konuştuk ehliyet konusuna bişi yapacaklar artık. ama adam hala komada insaallah iyileşirde kurtulurum bende bu dertten
Kardeş çok geçmiş olsun..çok üzücü bir durum bu..
Fakat adamın ehliyeti yoksa kaskı yoksaruhsatı yoksa ışığı yoksa senin ceza alman pek olası değil.. İyi bir avukat ile görüş derim.. _________________ Tyrael......
Yyldyz Technical University Engineering...
Yamaha Fz6 Fazer...
Hemen tanıdık bir avukatla görüşmelisin.Büyük ihtimalle sen aklanırsın bu işten.Ama adam ölmesin sakın,yoksa ufakta olsa ceza alırsın.Büyük geçmiş olsun. _________________ -yamaha tdm850-
Tarih: 22.04.2007 - 10:13 Mesaj konusu:
Oncelikle geçmiş olsun da
Adam hayatını kaybediyor sonra hala cansız yatıyor sonra şu an komada ... Nasıl bi adammmış şaşırdım.
Senin dün ehliyet sınavına girmen konusunda polis sana yardımcı olamaz. B ehliyetin olsa bile artık yetersiz ehliyetten degil ehliyetsizlikten ceza yiyosun. Kaza yerini terk etmediysen ki hayati mesele varsa terk etmemişsindir. Polis gerekli incelemeyi yapıp tutanak tutmuştur. Anlattıklarına göre suçsuzsun onun için içini ferah tut bence.
teşekkür ederim kardeş evden çıkıcak halim yok ayağım tutmuyo demir kaçtı. tanıdığımda yok bana yardım edecek. yarın tekrar ifade vercem nasıl versem onu bilmiyom ilk verdiğimde karsıya geçiyordum onun ısığı yoktu göremedim çarpıştık dedim kask sordular allah tan vardı. zaten 500 metre ileride polis durdurmuş ışığı yok diye, yalvarmış falan polise oda salmış. polis yardım edeceğim dedi ama tabi adama bişi olmadığı takdirde
yanlış anlaşılma olmasın kardeş ben ilk önce hayatını kaybetti sandım hastaneye geldiğimdede aynı şekilde düşünüyordum. daha sonra haber verdiler komada olduğuna dair. ya ben zaten hala olayın şokundayım. olay yerinde vermedim ifademi hastenede verdim. ehliyet konusundada yardım edeceklerini söylediler. bilmiyorum artık yarın öğrenicem.
bak arkadaşım sinirden şifremi bile unttum skirl misin nesin sen evin önünde oyuncak motor oynarken biz motor sürmesini öğreniyoduk hiçbir zaman terbiyesizlik yapmaya gerek yok ama sana şunu söylüyorim ki ALLAH ım herşeyi biliyor. bak Allah ın adını yazdım suraya seninde başına geldiğinde banada hak verirsin. sizden yardım istedik terbiyesizlik değil sizin gibilerinin yardımına ihtiyacım yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız