Ahmet gene çok hızlısın Maşallah valla düşünmeye başladım yoksa bu MD nin serveri Konya' damı diye ama güzel oldu tekrar gezmek üzere... _________________ ZX-10 R
OUT WAY !...
valla harbı bız manyagızzzz hatta delııı hatta zır delııı yafff super bı gundu sankı konyada moto gp vardı ne gazladık ne gazladık geberıp gıdecez bı gunnn burlarda nen sgor makınen dert gormesın de adı herıf benim en tıpsız anlarımı ozellıklemı koyan he askım
fearless_mbmurat nen haftaya senın su turbolu noslu yavrunu verde bıraz takalıyım sende benım boncuga bın gardasımmmm...olmasmı
nıghtexpress çengiznan ganka paraya kıyda şu scooter kaskını bı degıstır kafandan 220 den sonra ucup gıttıgını soyleyımmı nen heee yavrummm benım senı turp gıbı sıktım ya artık sen bu md yede gırmessın kahrından gardasımm benımm cok ekmek yemen lazım benı sıkman ıcın yavrummmm hadı naşşş heheheheh
Kayıt: Jan 22, 2006 Mesajlar: 5039 Nereden: yunusların aradığı yerden
Tarih: 23.04.2007 - 06:33 Mesaj konusu:
halit o botlarla nasıl attın vitesleri merak ettim bak şimdi süpersiniz ya gez gez gez bizde çalışalım pazarları resimlerde çok iyi çıkmış teşekkürler _________________
Kayıt: Dec 14, 2006 Mesajlar: 2171 Nereden: AMASYA/MERZİFON
Tarih: 23.04.2007 - 06:33 Mesaj konusu:
SGOR, yine boş geçirmemişsiniz hafta sonunu. sizleri tebrik ediyorum. bu birlikteliğiniz hiçbir zaman bozulmasın ve tüm MD üyelerine örnek olsun. Sizler harikasınız.
Bu nasıl iştir, nasıl motor aşkıdır anlamıyorum ki; moto GP yi izlemeden sağda solda geziniyorsunuz .İffetle kınıyorum sizi, tatlısu motorcusu musunuz, akvaryum motorcusu mu belli değil. Halit seninde yeşil kamuflaj pantolon varya yemin ediyorum süper olmuş "HIYAR" gibi gözüküyorsun yani postallar falan . _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız