Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - KONYA MD 22 Nisan Şehir İçi Gezi Fotoları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

KONYA MD 22 Nisan Şehir İçi Gezi Fotoları

KONYA MD 22 Nisan Şehir İçi Gezi Fotoları
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
yamahaakif
Üye
Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 22.04.2007 - 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ahmet gene çok hızlısın Maşallah valla düşünmeye başladım yoksa bu MD nin serveri Konya' damı diye ama güzel oldu tekrar gezmek üzere...
yamahaakif Çevrimdışı yamahaakif Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
legacy_md
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.04.2007 - 19:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

heyttt bee konda md yee bakk helal olsunn
Başa dön
legacy_md Çevrimdışı legacy_md Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
erkill
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Rap City

MesajTarih: 22.04.2007 - 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maşşallah maşşalah gezin bakalım Çok gülüyorum
Başa dön
erkill Çevrimdışı erkill Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gsxr_dennis
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 22.04.2007 - 19:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yine dağıtmışıız helal olsun Alkışlıyorum

http://img114.imageshack.us/img114/6940/kigmizi2ff0.png
Başa dön
gsxr_dennis Çevrimdışı gsxr_dennis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 22.04.2007 - 19:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nemesis_YD, nen hısttt Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum

valla harbı bız manyagızzzz hatta delııı hatta zır delııı yafff super bı gundu sankı konyada moto gp vardı ne gazladık ne gazladık geberıp gıdecez bı gunnn burlarda Delirdim Delirdim Delirdim nen sgor makınen dert gormesın de adı herıf benim en tıpsız anlarımı ozellıklemı koyan he askım Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

fearless_mbmurat nen haftaya senın su turbolu noslu yavrunu verde bıraz takalıyım sende benım boncuga bın gardasımmmm...olmasmı Üzgünüm

nıghtexpress çengiznan ganka paraya kıyda şu scooter kaskını bı degıstır kafandan 220 den sonra ucup gıttıgını soyleyımmı nen heee yavrummm benım senı turp gıbı sıktım ya artık sen bu md yede gırmessın kahrından gardasımm benımm cok ekmek yemen lazım benı sıkman ıcın yavrummmm hadı naşşş heheheheh Delirdim
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 22.04.2007 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel gezi olmus Bravo Bravo
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crayz_84
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 23.04.2007 - 00:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit, dağıtmışınız yine konya sizden bahsediyordu hani Dil çıkarıyorum güzel bir gezi olmuş tebrik ederim arkadaşlar Bravo
Başa dön
crayz_84 Çevrimdışı crayz_84 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 23.04.2007 - 06:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, bol bol muhabbetler diliyorum Çoook seviyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gsxr_600
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.04.2007 - 06:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş yine harika bir gezi olmuş eğlenmişiniz işte konya MD farkı Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Konya MD Team
Başa dön
gsxr_600 Çevrimdışı gsxr_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 23.04.2007 - 06:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halit o botlarla nasıl attın vitesleri merak ettim bak şimdi Çok gülüyorum süpersiniz ya gez gez gez bizde çalışalım pazarları Üzgünüm resimlerde çok iyi çıkmış teşekkürler Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 23.04.2007 - 06:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, yine boş geçirmemişsiniz hafta sonunu. sizleri tebrik ediyorum. bu birlikteliğiniz hiçbir zaman bozulmasın ve tüm MD üyelerine örnek olsun. Sizler harikasınız. Alkışlıyorum Delirdim Dans
Başa dön
volkanoptik Çevrimdışı volkanoptik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 23.04.2007 - 06:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Maşallah ne kadar aktifsiniz be. Alkışlıyorum (hiperaktif) Alkışlıyorum Takip edemiyorum sizi başım dönüyor Göz kırpıyorum
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 23.04.2007 - 06:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler arkadaşalr çok sağolun

volkanoptik, evet volkan abicim ne yapalım derken şehir içinde kalmayı tercih ettik Göz kırpıyorum
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.04.2007 - 06:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cooooooooooook ğüsellllllll olmuşşşşşşSGOR, abim harikasın Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 23.04.2007 - 06:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu nasıl iştir, nasıl motor aşkıdır anlamıyorum ki; moto GP yi izlemeden sağda solda geziniyorsunuz Sinirlendim .İffetle kınıyorum sizi, tatlısu motorcusu musunuz, akvaryum motorcusu mu belli değil. Halit seninde yeşil kamuflaj pantolon varya yemin ediyorum süper olmuş "HIYAR" gibi gözüküyorsun yani postallar falan Beğenmedim .
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal