Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Aileme nasıl kabul ettiricem?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Aileme nasıl kabul ettiricem?

Aileme nasıl kabul ettiricem?
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
robroy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-karşıyaka

MesajTarih: 21.04.2007 - 12:11    Mesaj konusu: Aileme nasıl kabul ettiricem? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Slm. Tam 10 gün öce sabah kalktığımda farkına vardım gerçek olanın, hayatımda olması gerekenin motorsiklet olduğuna. Gün içinde de polis motorlarına hayran hayran bakarken buldum kendimi. (polislerde gıcık olmadı değil) Gülümsüyorum zamanla geçer diye düşündüm ama olmadı. Dahada artan aşkımı aileme açtığımda şiddetle karşı çıkmalarıda etki etmedi. Fakat onları ikna etmenin bir yolunu bulmalıyım. Daha öncede motorsiklet kullanmama rağmen iş kendi motorumu almaya gelince buna karşı koyan annemi kırmadan bir yol bulmak istiyorum. Böyle bir durumu kazasız atlatabilen birileri varsa önerilerinizi bekliyorum...
Başa dön
robroy Çevrimdışı robroy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
madyes
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MOTOR DİYARI...

MesajTarih: 21.04.2007 - 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla kardeş sendekı sorun bende de vardı ama annelerın gonlunu almak kolaydır en buyuk pay senın sana nasıyet edecektır oglum yavaş gıt kask tak felan bunlara uyarsan sozunden cıkmassan hiç olmasa gonlunu alana kadar uyarsan kazanırsın her anne aynıdır.ben oyle yaptım zorda olsa ıkna ettım umarım sende başarılı olursunn.. şimdiden kolay gelsınnn Göz kırpıyorum
Başa dön
madyes Çevrimdışı madyes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 21.04.2007 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vallahi Allah yardımcın olsun. zor bir durum. şimdiden kolay gelsin ama bendemadyes, nickli arkadaşımızın fikirlerine katılıyorum. Annenin sözünden çıkma derim. zaman her şeyin ilacıdır.
Başa dön
volkanoptik Çevrimdışı volkanoptik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cumino
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul-bursa

MesajTarih: 21.04.2007 - 12:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim babamda motorcu olmasına rağmen benim ikna çalışmalarım 5 sene sürdü...bence önce ne kadar bilinçli oldugunu göster onlara...bu işi nekadar istediğini görmeliler kendini tehlikeye atacak bir hareket yapmayacağını bilmeliler mesela önce korumalarını alarak başla işe..kask , mont , bellik vs.Ehliyetin mutlaka olsun... ben daha sonrasında babama şöyle demiştim '' baba ben bu motoru alıcam bana destek olursan sevinirim ama olmazsan ben yinede alıcam bu yaz motoru'' demiştim. Kabul etmek zorunda kaldı...Bence denemeye değer... Göz kırpıyorum
Başa dön
cumino Çevrimdışı cumino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GPR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 21.04.2007 - 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla kız kacırırım de olmadıysa evden kacarım de ne olur anlayın benı de ye bıtır kendını yerden yere at gerekırse ıntıhar ederım de blorr yap o zaman alırlar brn oglr ysptım
Başa dön
GPR Çevrimdışı GPR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hmustak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Izmit

MesajTarih: 22.04.2007 - 22:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GPR demiş ki:
valla kız kacırırım de olmadıysa evden kacarım de ne olur anlayın benı de ye bıtır kendını yerden yere at gerekırse ıntıhar ederım de blorr yap o zaman alırlar brn oglr ysptım

uzuuun çalışmalarıma rağmen bana babam, benim evimde olduğun sürece motor bu eve girmeyecek diye rest çekti. Halbuki çok da iyi fiyata cbr600f bulmuşken. 3 ay içinde eşimi ikna edip 6 ay içinde evlendim. Aile için araba şart; arabamı aldım. Sıra da 600rr da.
Sabredince oluyor... İçine düşmüşse bu ateş, sönmüyor...
_kadavra_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 22.04.2007 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çooooookkkkkk zor canım kardeşim.ama benim gibi yap.karşına al babanı,çünkü anne yüreğiyle hareket ettiği için anlamıyor.de ki babana ''ben şimdi almazsam bile ilerde kesinlikle alacağım.bunu engelleyemezsiniz.ha ilerde alırsam racing alacağım çünkü içimden gelen o.ama sen rıza gösterirsen orta yol bulup cruier alacağım.''ondan sonra cruiser'ı övüyorsun.mesela ''ayak koruma demiri var düştüğünde motora sarıl bişey olmaz'' yada ''zaten çok hantal gitmiyor(yalannnnnn)'' vs vs

mantıklı konuşursan ikna olacaklar görürsün.kendini onların yerine koy,bnm oğlum motor kullanacağım dese içim yanar yanar tutuşur.istemem.
_kadavra_ Çevrimdışı _kadavra_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Capital1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.04.2007 - 22:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence çok sakin ol.. Şimdi sen panik vaziyette gizli gizli binerken vs kaza yapabilirsin...
Başa dön
Capital1 Çevrimdışı Capital1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 22.04.2007 - 23:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kolayı var motorlanma konusunda kararlı olduğunu göster onlara...Git ehliyet için kursa yazıl kaskını montunu eldivenini al getir eve gözlerinin içine sok...Al eline motosiklet ile ilgili kitaplar dergiler motor beğendiğini söle...Yeni başlayanlar için en uygun motoru aradığını söle sorduklarında...Yeterki senin gerçekten kararlı olduğunu ve korumalarını alarak da ne kadar bilinçli olarak hareket ettiklerini görsünler...ehliyet içinde bi taraftan çalış işte karşıların gösteriş amaçlı... Göz kırpıyorum İşin ciddiyetinin farkında olsunlar içinde yanan ateş bastırmak için çok daha fazla karşı koyamazlar sana...Bunlar bizzat uygulanıp pozitif etkisi alınan öneriler...ehliyet-kask-mont-eldiven alayı tamam şimdi babamla motor bakıyoruz Göz kırpıyorum maddi problemleri aştığım an motor alıyorum.Karşı çıkmalarında ki en büyük etken babamın evlendiği zamana kadar yapmış olduğu motosiklet kazaları sorada işten güçten vakit bulamamış bırakmış motorculuğu ama bana lafını bile ettirmiyordu evden motosikletin...sağ arka bacak kası kopuk-iki kolu kırk-iki omzu çıkık asfalt zımparalanmaları cabası başından geçenler bunlar benim bildiklerim...O yüsden doğal olarak benim için korkuyordu işin ciddiyetini anlayınca karşı koymaktan vazgeçti.Geçenlerde sana araba alalım dedi baba başlama tekrar dedim dediği laf şuydu''Tamam tamam bi daha demiyeceğim içine motor aşkı düştü bi kere anlıyorum seni o başka bişedir, dönüşü yok'' Bravo

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 22.04.2007 - 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de bır cok kısının yaptıgı gıbı motor aldıgımı sakladım aılemden sonra ogrendıler ama ıs ısten gecmıstı...
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
zigbog
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: »»»»»»izmiRR««««««

MesajTarih: 23.04.2007 - 01:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewt gerkeçtende şu yukarıda bahsedılen mont-kask-ehliyet olayı işe yarıyor bende daha yeni ıkna ettım ehlıyete yazıldım eylülde ehlyetı aldığımda falan gidip bi racıng alıcam Gülümsüyorum sende dene ama bence negatıf bı davranışla karşılaşıyorsan fazlada zorlama evdekı huzurunu bozma derım ... Bravo

onur_zigbog@hotmail.com zigbog-@hotmail.com
Başa dön
zigbog Çevrimdışı zigbog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Lakim_CH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Isvicre / Aargau

MesajTarih: 23.04.2007 - 05:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yasin kücükse zaten ailene bagimlisin,beklemekten baska caren yok Üzgünüm
yetiskin biri isen zaten kendi paranla alabilirsin... tecrüben yoksa gercekten acemi gibi sifirdan basla...
Ailenle tatli dilde konus, anne ya da baba dan hangisi daha ilimli bakiyorsa ondan basla ki kalenin birini fethedip tarafina cekebilesin Gülümsüyorum
bol sans Bravo
Başa dön
Lakim_CH Çevrimdışı Lakim_CH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
securtyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GEBZE

MesajTarih: 23.04.2007 - 05:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zor dostum motor alacam dedim yaşın küçük dediler yaş 17 falan büyüdük ehliyeti aldık motor alacam dedim tehlikeli, herşeye bir bahane buluyorlar yaş 27 oldu. En iyisi hiç belli etmeden gidip alıcan, sonra motor aldım nasıl beyendinizmi diyicen
Başa dön
securtyy Çevrimdışı securtyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 23.04.2007 - 06:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sana motorcu virüsü bulaşmış.bu virüs bulaştımı çıkmaz....fazla acele etmeden aileni yavaş yavaş motora alıştırmaya çalış.şöyle yapabilirsin işte anne,baba ben motosikletimi almadan önce bunun güzel bir eğitimini almak istiyorum diyebilirsin,o zaman ailenin sana güveni artabilir,yani bu daha motor almadan bunun eğitimini almak istiyor diye.......sonra korumalı kıyafetlerini alabilirsin.sonra ehliyetin yoksa ehliyetini alırsın.....hadi kolay gelsin..... Bravo
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sempatik_1982
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 23.04.2007 - 06:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kardeşim kafa göre takıl ama dikkat et
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal