Motor evlenmek istediğin eş gibidir.
Karakterine,ihtiyaçlarına ve beklentilerine ne ölçüde cevap vereceğini anlaman için önce kendinin ne istediğine karar vermen lazım.
Kasa yapısı,sürüş şekilleri,maliyet ve bakım masrafları gibi konularda kesin kararını vermeni ve arayışlarını sentezledikten sonra,tecrübene uygun olan CC motora karar vermeni tavsiye ederim. _________________ CBF 1000e 1000meliyim,sonra 1000 er 1000 er öderim.
motor alırken aklında bulunudurman gereken bir şey daha önemli olan görünüş değil kalitenin olduğudur. Günümüzde güzel görünen ancak beş para etmeyen motorlar piyasada. O tarz motorların kurbanı olma, bu seni motosikletden soğuta bilir. _________________ http://tr2.monstersgame.net/?ac=vid&vid=34084251
yhahahahaha
Tarih: 24.04.2007 - 04:03 Mesaj konusu:
servis olayı çok önemli gerçekten ve tabiki tecrübene göre seçim yapman gerekli bunun için arkadaşlarında dediği gibi ne istediğini bilmen lazım, motor alırken servisine göstermende büyük fayda var ne var ne yok söylüyorlar tabi bunun içinde servis ağı olan bir marka seçmelisin kolay gelsin
bikehoper, ne yani ikinci el az kullanılmıs motor alamıcaz mı veya bınsın dıye arkadasa veremıcez mı ne eşi ya benım arkadasım kız degıl ama kanka yanı erkek ne eşi beaa _________________ 250 R HYOSUNG
servisi ve yedek parça sıkıntısı olmayacak bir motor almak daha güzeldir....... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 720 Nereden: sydney Australia
Tarih: 25.04.2007 - 17:50 Mesaj konusu:
ikinci el konusuyoruz herhalde ?
1) servis kitaplari hepsi yerindemi, ve servisleri hepsi zamaninda yapilmismi otoru acilirken, motoru dogru durus acmak var ve sehir ici nine gibi acmak var, git dur kak git dur kak, yeni motor boyle acmak motorun annasini aglatir ve H/P kayibi ve omurunu kisaltir. Nasil motoru acilmis, yani ilk 1000km sini saticinin agazini ariyarak orenebilirsin.
2) Kilometresine.
3) tekerleri, cok degisilmismi ? cantlari cizik olur cok teker degismis motor.
4) fren balatasina, eger cok cizikse demeki motoru cok hizlica surulmus veya stunt yapilmis, yani anasini agalatmislar.
5) yagsinin rengine.
6) devriaj, kayiyormu, bosluk varmi
Bunlari kontrol etdin ve farzet her seyi guzel ve her seyi calisiyor.
7) baslat, dinle, duman atiyormu
8) sur, her vitese rahatca giriormu gurultusuz
9) sag sola gidiyormu motor duz yolda kendiliginden, gidiyorsa heme geri gotur uzak dur, buyuk kaza yemis ve egilmis
10) Rpm leri yukselt dusult motor frenliyormu kompresionu iyimi
11) isinmasi, cok sicakmi
12) boyasina, stickerlerine, orijinalmi degilse carpilmis boyatilmis
13) tekerlerine, ortalari kel ve yanlari daha yol gormemismi, iste boyleyse duz yolcu kralin motoru, motordan anamiyanlarin veya surmesini bilmiyenlerin motoru bu, uzak dur, virajcinin motoru tekerlerinden belli olur bunlarin motoru daha iyi bakilmis olmasina sana garanti veririm cunku eski veya tecrubelli motorcu ve anniyan birisi.
yaw birak simdik yuzlerce sey yazabilirim ama Turkcem yetmiyor ve beni ugrastiriyor.
Kisasi motoru dinle ve sur, sana konusur korkma, sehir ici acilan motorlrdan ve nine gibi 6000 rpm deviri gecirmyerek acilan ve tek tekercilerin motorlarindan uzak dur. Tektekerciler motoruna hic zarar etmiyor bilirler ama ne yaziki okadar yanlislarki kendileri bile inanmaz, birak devriaji,zingiri ve zingir dislerine, on ve arka amartsionlara yaptiklari hasar, motor ayaga kalkinca ve uzun tek teker yapinca motor ust tarafi yani kafasi yagsiz kalir, ve yagsiz motor.......... kendin doldur bosluku
arkadaslar
gosterdiginiz ilgi icin herkese tesekkur ederim..!
Avusturyada hem servis hemde yedek parca konusunda fazla bir sorun olmuyacagini dusunuyorum.devlet tarafindan bazi sorumluklar altinda,o yuzden fazla bir korkum yok.model olarakta gsxr600 e tutkum var.butun markalar modeller bir yana gsxr600 bir yana, burda arastirdim.2005 model,8500km 6000avro istiyolar.karar veremiyorum.(onu galeride gordugum her seferde icimde volkanlar patliyor sankii,nedir bu bilmiyorum) ahh ask sonunu bende bilmiyorum
Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:
gsxr 600 taniyanlarda kopya istyorum nerden fazla sorun yapar.puf noktalarini bilen goren duyan varsa ben burda onlari sabirsizlikla bekliyecem..
Tarih: 26.04.2007 - 06:12 Mesaj konusu:
ilkinsan, her ihtimale karşı yanında anlayan birinin olması lazım
ayriyetten servisi kim ve ustalığı nasıl onu bilmek lazım gerekli çünkü _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız