Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motor alirken neye dikkat etmeliyiz

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motor alirken neye dikkat etmeliyiz

motor alirken neye dikkat etmeliyiz
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ilkinsan
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: salzburg

MesajTarih: 23.04.2007 - 01:45    Mesaj konusu: motor alirken neye dikkat etmeliyiz Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar ben avusturyadan ilkinsan.herkeze selam eder. bu konuda goruslerinizi ennn ince ayrintilariyla ogrenmek isterim.
Başa dön
ilkinsan Çevrimdışı ilkinsan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 23.04.2007 - 08:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motor evlenmek istediğin eş gibidir.
Karakterine,ihtiyaçlarına ve beklentilerine ne ölçüde cevap vereceğini anlaman için önce kendinin ne istediğine karar vermen lazım.
Kasa yapısı,sürüş şekilleri,maliyet ve bakım masrafları gibi konularda kesin kararını vermeni ve arayışlarını sentezledikten sonra,tecrübene uygun olan CC motora karar vermeni tavsiye ederim. Bravo

Cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR
Başa dön
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
darkvenoxrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya, St.Petersburg/Rusya

MesajTarih: 24.04.2007 - 03:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor alırken aklında bulunudurman gereken bir şey daha önemli olan görünüş değil kalitenin olduğudur. Günümüzde güzel görünen ancak beş para etmeyen motorlar piyasada. O tarz motorların kurbanı olma, bu seni motosikletden soğuta bilir.
darkvenoxrider Çevrimdışı darkvenoxrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hayta_ist
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 24.04.2007 - 04:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

servis olayı çok önemli gerçekten ve tabiki tecrübene göre seçim yapman gerekli bunun için arkadaşlarında dediği gibi ne istediğini bilmen lazım, motor alırken servisine göstermende büyük fayda var ne var ne yok söylüyorlar tabi bunun içinde servis ağı olan bir marka seçmelisin kolay gelsin OK
Başa dön
hayta_ist Çevrimdışı hayta_ist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 24.04.2007 - 07:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bikehoper, demıskı
Alıntı:

edıp abı noktayı koymus bıze yorum yapmak dusmez Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.04.2007 - 07:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bikehoper, ne yani ikinci el az kullanılmıs motor alamıcaz mı Dil çıkarıyorum veya bınsın dıye arkadasa veremıcez mı Dil çıkarıyorum ne eşi ya benım arkadasım kız degıl ama kanka yanı erkek ne eşi beaa
hotlife79
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 24.04.2007 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

he he iimiş walla eroll88 tuttum Alkışlıyorum Çok gülüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
hotlife79 Çevrimdışı hotlife79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 24.04.2007 - 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

servisi ve yedek parça sıkıntısı olmayacak bir motor almak daha güzeldir.......
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
daytm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: TRNC-Turkish Cypriot-Lefkosa

MesajTarih: 25.04.2007 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

servisi sağlam yedek parcası bulunan vede artık teçrübene göre bir motor : ) Ayrıca parana göre en önemlisi Gülümsüyorum
Başa dön
daytm Çevrimdışı daytm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 25.04.2007 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Delirdim Delirdim Delirdim
Abi Kopardın Beni.Sana katılıyorum
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gixxa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sydney Australia

MesajTarih: 25.04.2007 - 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ikinci el konusuyoruz herhalde ?

1) servis kitaplari hepsi yerindemi, ve servisleri hepsi zamaninda yapilmismi otoru acilirken, motoru dogru durus acmak var ve sehir ici nine gibi acmak var, git dur kak git dur kak, yeni motor boyle acmak motorun annasini aglatir ve H/P kayibi ve omurunu kisaltir. Nasil motoru acilmis, yani ilk 1000km sini saticinin agazini ariyarak orenebilirsin.
2) Kilometresine.
3) tekerleri, cok degisilmismi ? cantlari cizik olur cok teker degismis motor.
4) fren balatasina, eger cok cizikse demeki motoru cok hizlica surulmus veya stunt yapilmis, yani anasini agalatmislar.
5) yagsinin rengine.
6) devriaj, kayiyormu, bosluk varmi

Bunlari kontrol etdin ve farzet her seyi guzel ve her seyi calisiyor.

7) baslat, dinle, duman atiyormu
8) sur, her vitese rahatca giriormu gurultusuz
9) sag sola gidiyormu motor duz yolda kendiliginden, gidiyorsa heme geri gotur uzak dur, buyuk kaza yemis ve egilmis
10) Rpm leri yukselt dusult motor frenliyormu kompresionu iyimi
11) isinmasi, cok sicakmi
12) boyasina, stickerlerine, orijinalmi degilse carpilmis boyatilmis
13) tekerlerine, ortalari kel ve yanlari daha yol gormemismi, iste boyleyse duz yolcu kralin motoru, motordan anamiyanlarin veya surmesini bilmiyenlerin motoru bu, uzak dur, virajcinin motoru tekerlerinden belli olur bunlarin motoru daha iyi bakilmis olmasina sana garanti veririm cunku eski veya tecrubelli motorcu ve anniyan birisi.

yaw birak simdik yuzlerce sey yazabilirim ama Turkcem yetmiyor ve beni ugrastiriyor.

Kisasi motoru dinle ve sur, sana konusur korkma, sehir ici acilan motorlrdan ve nine gibi 6000 rpm deviri gecirmyerek acilan ve tek tekercilerin motorlarindan uzak dur. Tektekerciler motoruna hic zarar etmiyor bilirler ama ne yaziki okadar yanlislarki kendileri bile inanmaz, birak devriaji,zingiri ve zingir dislerine, on ve arka amartsionlara yaptiklari hasar, motor ayaga kalkinca ve uzun tek teker yapinca motor ust tarafi yani kafasi yagsiz kalir, ve yagsiz motor.......... kendin doldur bosluku Dil çıkarıyorum
Başa dön
gixxa Çevrimdışı gixxa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ilkinsan
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: salzburg

MesajTarih: 26.04.2007 - 05:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar
gosterdiginiz ilgi icin herkese tesekkur ederim..!
Avusturyada hem servis hemde yedek parca konusunda fazla bir sorun olmuyacagini dusunuyorum.devlet tarafindan bazi sorumluklar altinda,o yuzden fazla bir korkum yok.model olarakta gsxr600 e tutkum var.butun markalar modeller bir yana gsxr600 bir yana, burda arastirdim.2005 model,8500km 6000avro istiyolar.karar veremiyorum.(onu galeride gordugum her seferde icimde volkanlar patliyor sankii,nedir bu bilmiyorum) ahh ask sonunu bende bilmiyorum

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

gsxr 600 taniyanlarda kopya istyorum nerden fazla sorun yapar.puf noktalarini bilen goren duyan varsa ben burda onlari sabirsizlikla bekliyecem..
Başa dön
ilkinsan Çevrimdışı ilkinsan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
robroy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-karşıyaka

MesajTarih: 26.04.2007 - 05:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ayakların yere bassın. Hem motorun üstündeyken hem de cc seçimi yaparken. Kolay gelsin.
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 26.04.2007 - 06:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilkinsan, her ihtimale karşı yanında anlayan birinin olması lazım
ayriyetten servisi kim ve ustalığı nasıl onu bilmek lazım gerekli çünkü Alkışlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
csaltuk
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 26.04.2007 - 06:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kilonu ve boyunu belirtip hangi tarz motor hoşuna gidiyor yazsaydın daha iyi olurdu
Başa dön
csaltuk Çevrimdışı csaltuk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal