Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Aileme nasıl kabul ettiricem?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Aileme nasıl kabul ettiricem?

Aileme nasıl kabul ettiricem?
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
APOLLO_37
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KASTAMONU-TOSYA

MesajTarih: 23.04.2007 - 06:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

madyes, arkadaşıma katılıyorum anne baba rızası alınmayan işten zaten hayır gelmez zaten.

madyes, hemşerimde MD ci olmuş sevindim aramıza hoşgeldin senin motor TOSYA da namlı...
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
robroy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-karşıyaka

MesajTarih: 23.04.2007 - 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bugün ehliyet kursuna yazıldım. Anne hala diretiyor alma diye. Onuda kırmadan almak istiyorum. İkna etmem lazım. Kardeşi ikna ettim. Aldım tarafıma. Bitek anne kaldı. Onuda ikna etmenin bir yolunu blucam en sonunda. Yada biran önce evlenip sıvışıcam evden Gülümsüyorum
Başa dön
robroy Çevrimdışı robroy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
csaltuk
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 23.04.2007 - 19:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GPR demiş ki:
valla kız kacırırım de olmadıysa evden kacarım de ne olur anlayın benı de ye bıtır kendını yerden yere at gerekırse ıntıhar ederım de blorr yap o zaman alırlar brn oglr ysptım
GPR doğru söylüyor.Başka seçeneğin yok gibi.
Başa dön
csaltuk Çevrimdışı csaltuk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
leventse
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kyrykkale ankara/bilkent

MesajTarih: 23.04.2007 - 19:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ılımı ve sabrederek bu sekılde devam et zamanla herkese mantıklı gelmeye baslıyo evdekı
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 23.04.2007 - 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim ailemde öyle ya.2002 senesinde amcam aldı motoruda ou kullanıyorum daha.bu yaz yeni bi motor düşünüyodum ama ailemle aram baya açıldığı için vazgeçtim şimdilik istemiyorum scooterla yetiniyorum..

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
poorfect
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Sessizligin bozuldugu yer

MesajTarih: 23.04.2007 - 19:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motosiklet konusunu is, arkadas ve aile cevrsine actigimda hep "manyak mısın? o kadar paraya bi araba al, yaz-kış bin" ve buna benzer tepkilerle karşılaştım. Onlar bilmiyorlar motosikletin ne kadar hos bir zevk oldugunu. Ve yine onlar hala kavrayamamış motosikletin de otomobil gibi bir taşıt olduğunu. Ve yine onlar içselleştirememiş neden motosikletin bu dünyada var olduğunu... Ben de çok tepkilerle karşılaştım ailemle. ama ne zaman motosiklet görsem (TV, internet, sokak), "OOOOOOF OOOOFF! Anne beee! Motora bak beeea!" diye diye bir yıl öncesinden başladım bıdıbıdıya. Ve sonrasında zamanla "iyi ne halin varsa gör" şeklinde kahren verilmiş desturlar çıktı. Ama ben hala aynı işkenceyi yapmaktan geri durmadım. Yine durduk yere motordan konu açıyordum. Sonra "iyi oğlum, tamam ama bak tehlikeli. Ne olur bizi üzme!" ye dönüştü tepkiler. Ardından birgün motoru aldım da geldim. Pencereden bana bakarken annem, motorun üstündeki oğlunun sevincini gözlerinden okumuştu. Şimdi kaç ay geçti. Artık laf söz yok. Rahatım. Zamanla ve düşük dozda vereceksin bu fikirleri ailene. İnşallah işe yarar. Kaldı ki bizimkiler "dediğim dedik" tipte bir anne-baba sterotipindeler.
Başa dön
poorfect Çevrimdışı poorfect Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.04.2007 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım seninle aynı kaderi paylaşıyoruz banada karsı çıkıyorlar ama ben habire onlara baskı yapıom ve şimdi yavas yavas yumusamaya basladılar.(yumusamayıpta ne yapcaklar) almazsanız ben ilerde aldığımda sizinle konusmam fln yalanları ama artık lise bitsin alcaz dediler söz werdiler ikiside şuan mz 301 kullanıyom lise bitince honda cbr rr 2004 model alcakklarrrr Alkışlıyorum Delirdim allah herkese nasip etsinnnnn
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
robroy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-karşıyaka

MesajTarih: 23.04.2007 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İkna çabalarıma devam ediyorum. Motorumu alıncaya kadar devam edicek çok uzun olmasını istemediğim bir süreç beni bekliyor. Temmuz gibi ehliyetimi almış olurum. o zamana kadar motorla ilgili düşüncelerini değiştirmeyi umuyorum.
Başa dön
robroy Çevrimdışı robroy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tiesto07
Üye
Üye

MesajTarih: 09.10.2007 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben 13 yaşından beri motor kullanıyorum şirketin motoru ama(scooter) tam bi motor hastasıyım 16 yaşıma gelince babama motor alılım deyince babam ehliyetinyok kaza yaparsan hakılı olsan bile sen suçlu oluyosun diyodu bide allah korusun birini öldürüsen cinayete giriyo dedi 17 yaşıma bastıgım gün kursa başvurdum ve ehliyeti aldım şimdide 2 tekere güven olmaz diyo aslında dogru söylüyo benimde oglum olsa almazdım ama hastalık oldu bende yanımdan süpersport motor cinsleri gecse yolun sonuna kadar motora bakıyorum cok sewiyorum Delirdim ama cokda üstüne gitmiyorum cunku ikna olmuyo anca bu sene öss kazanıp gidersem orda almayı düşünüyorum hastasıyım motorlarınnnnnnnn Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
tiesto07 Çevrimdışı tiesto07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.10.2007 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bndede aynı dert var Üzgünüm 25 yaşına kadar sana motor yok diyo napçam bilmiyom İstemiyorum

گєfaىıηı گüгdüqüмüz ۸şκıη , Cєfaىıηıda Çєκєгiz..! - ultгAslaη Hep Sєηiηlє!
N.F.V.A.S
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oulcan06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/ümitköy

MesajTarih: 16.11.2007 - 03:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abooowww cok zor durum yaaa,ben kava dövüş o şekil almıstım ama tavsiye etmem bu yontemi... Ağlıyorum
Başa dön
oulcan06 Çevrimdışı oulcan06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
buuucu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.11.2007 - 03:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben 1.5 yıldır saklıyorum...Saklayabildigin kadar saklayıp cok dikkatli ve bilincli bi surucu ol...Ehliet koruma vs...
Nezaman yakalanırsan ozaman ögrensinler bence..' ben sukadar zamandır biniyorum- söyle bilincliyim, egitimliyim vs. ' aklıbasında bi konusma yaparsın... en azından ben bu yöntemi uygulayacagım. Bravo
derkunt
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 16.11.2007 - 03:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Durumunu bilmiyorum ama;
Alabilirsen bi motor al. ucuz küçük cc bişey. sonra;
Çalışıyosan iş yerinden hediye ett,lerde. çalışmıyosan;
Bi arkadaş yeni motor aldı bunuda bana verdi de. Ne bileyim bişeyler yap işte hoş geldin aramıza haydi hayırlısı Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 16.11.2007 - 03:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tehdidin hiçbir şeye faydası olmaz.biraz trip atabilirsin ama =) ben sana kendi tecrübelerimden bahsedeyim belki işine yarar.

ilk motor almaya karar verdiğimde önce babama söyledim gayet normal karşıları (babamda motorcu olduu için uyanıklık yaptım) anneme sölediimde kesinlikle olmaz dedi.sonra babamla 2miz birden bastırınca ne halt yersen ye dedi.babamda şunları sölemiş:"alacağı motorun parçaları çok pahalı + çok yakıyo.bi süre sonra motorun bakımlarını yaptıramıcak,yakıt parası çok gelcek sıkışınca zaten satar bırak hevesini alsın çocuk zaten şurda bineceği 3-4 ay"demiş.ben motoru aldım babam 5. günü benim motorla kaza yaptı vefat etti.çok zor bi durumda kaldım.sonuçta babamı kaybetmiştim.hemen çıkardık motoru elimizden bi süre binmemeye karar versemde bunun kendimi kandırmaktan başka bişey olmadıını biliyodum.daha sonra tekrar motor almak istediimi söledim anneme.sen manyakmısın dedi bana.bende bunun çok büyük bi tutku olduunu herşeyden vaz geçip bundan geçemiceimi anlatmaya çalıştım.o sıralar paramda olmadığı için annemde biraz yumuşadı nasılsa alcak durumu yok şimdi diye.sonra elime para geçince annemde lafını yiyemedi.bende çok büyük yeminler ettim kasksız binmicem alkollü binmicem diye.bu şekilde ikna ettim derken 2. motorla da kaza yaptım.aklı gitti kadının ona bunu yaşatacağıma binmesem daha iyiydi dedim ama yinede vaz geçemiyorum işte.sol bileğim kırılmıştı yarın alçıyı aldırıyorum yine binecem Delirdim yaşasın motor Delirdim
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
gsxr750
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 16.11.2007 - 08:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasım bence acık acık anlatman da fayda var niye izin vermiyorsunuz kaza diyorsanız acın haberlere bakın en cok araba mı motor mu kaza yapıyor de ve ekle korkunuz kaza yapıp ölmekse suanda bile deprem olur ölürüz yaya kaldırımda giderken araba ezer ışıklarda beklersin freni patlayan kamyon altına alır yolcu otobusu takla alır yani kaza ve kadere iman vardır bunu motorlara fatura etmek bence yanlıştır mutlaka anlıyacaktır mantıklı cümle kurarsan.. basarılar..
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı gsxr750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal