Kayıt: Dec 01, 2005 Mesajlar: 148 Nereden: KASTAMONU-TOSYA
Tarih: 23.04.2007 - 06:44 Mesaj konusu:
madyes, arkadaşıma katılıyorum anne baba rızası alınmayan işten zaten hayır gelmez zaten.
madyes, hemşerimde MD ci olmuş sevindim aramıza hoşgeldin senin motor TOSYA da namlı... _________________ dost ba?a, dü?mak aya?a, delilerde (ben) motora bakar.
Kayıt: Jan 23, 2007 Mesajlar: 365 Nereden: izmir-karşıyaka
Tarih: 23.04.2007 - 18:48 Mesaj konusu:
Bugün ehliyet kursuna yazıldım. Anne hala diretiyor alma diye. Onuda kırmadan almak istiyorum. İkna etmem lazım. Kardeşi ikna ettim. Aldım tarafıma. Bitek anne kaldı. Onuda ikna etmenin bir yolunu blucam en sonunda. Yada biran önce evlenip sıvışıcam evden
valla kız kacırırım de olmadıysa evden kacarım de ne olur anlayın benı de ye bıtır kendını yerden yere at gerekırse ıntıhar ederım de blorr yap o zaman alırlar brn oglr ysptım
Kayıt: Aug 20, 2006 Mesajlar: 196 Nereden: kyrykkale ankara/bilkent
Tarih: 23.04.2007 - 19:44 Mesaj konusu:
ılımı ve sabrederek bu sekılde devam et zamanla herkese mantıklı gelmeye baslıyo evdekı _________________ [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img168.imageshack.us/img168/9711/untitled1ho3.jpg[/IMG][/URL]
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2260 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 23.04.2007 - 19:45 Mesaj konusu:
benim ailemde öyle ya.2002 senesinde amcam aldı motoruda ou kullanıyorum daha.bu yaz yeni bi motor düşünüyodum ama ailemle aram baya açıldığı için vazgeçtim şimdilik istemiyorum scooterla yetiniyorum.. _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo ) (A RH -)
Kayıt: Jan 06, 2007 Mesajlar: 101 Nereden: Sessizligin bozuldugu yer
Tarih: 23.04.2007 - 19:59 Mesaj konusu:
Motosiklet konusunu is, arkadas ve aile cevrsine actigimda hep "manyak mısın? o kadar paraya bi araba al, yaz-kış bin" ve buna benzer tepkilerle karşılaştım. Onlar bilmiyorlar motosikletin ne kadar hos bir zevk oldugunu. Ve yine onlar hala kavrayamamış motosikletin de otomobil gibi bir taşıt olduğunu. Ve yine onlar içselleştirememiş neden motosikletin bu dünyada var olduğunu... Ben de çok tepkilerle karşılaştım ailemle. ama ne zaman motosiklet görsem (TV, internet, sokak), "OOOOOOF OOOOFF! Anne beee! Motora bak beeea!" diye diye bir yıl öncesinden başladım bıdıbıdıya. Ve sonrasında zamanla "iyi ne halin varsa gör" şeklinde kahren verilmiş desturlar çıktı. Ama ben hala aynı işkenceyi yapmaktan geri durmadım. Yine durduk yere motordan konu açıyordum. Sonra "iyi oğlum, tamam ama bak tehlikeli. Ne olur bizi üzme!" ye dönüştü tepkiler. Ardından birgün motoru aldım da geldim. Pencereden bana bakarken annem, motorun üstündeki oğlunun sevincini gözlerinden okumuştu. Şimdi kaç ay geçti. Artık laf söz yok. Rahatım. Zamanla ve düşük dozda vereceksin bu fikirleri ailene. İnşallah işe yarar. Kaldı ki bizimkiler "dediğim dedik" tipte bir anne-baba sterotipindeler.
arkadaşım seninle aynı kaderi paylaşıyoruz banada karsı çıkıyorlar ama ben habire onlara baskı yapıom ve şimdi yavas yavas yumusamaya basladılar.(yumusamayıpta ne yapcaklar) almazsanız ben ilerde aldığımda sizinle konusmam fln yalanları ama artık lise bitsin alcaz dediler söz werdiler ikiside şuan mz 301 kullanıyom lise bitince honda cbr rr 2004 model alcakklarrrr allah herkese nasip etsinnnnn
Kayıt: Jan 23, 2007 Mesajlar: 365 Nereden: izmir-karşıyaka
Tarih: 23.04.2007 - 20:41 Mesaj konusu:
İkna çabalarıma devam ediyorum. Motorumu alıncaya kadar devam edicek çok uzun olmasını istemediğim bir süreç beni bekliyor. Temmuz gibi ehliyetimi almış olurum. o zamana kadar motorla ilgili düşüncelerini değiştirmeyi umuyorum.
ben 13 yaşından beri motor kullanıyorum şirketin motoru ama(scooter) tam bi motor hastasıyım 16 yaşıma gelince babama motor alılım deyince babam ehliyetinyok kaza yaparsan hakılı olsan bile sen suçlu oluyosun diyodu bide allah korusun birini öldürüsen cinayete giriyo dedi 17 yaşıma bastıgım gün kursa başvurdum ve ehliyeti aldım şimdide 2 tekere güven olmaz diyo aslında dogru söylüyo benimde oglum olsa almazdım ama hastalık oldu bende yanımdan süpersport motor cinsleri gecse yolun sonuna kadar motora bakıyorum cok sewiyorum ama cokda üstüne gitmiyorum cunku ikna olmuyo anca bu sene öss kazanıp gidersem orda almayı düşünüyorum hastasıyım motorlarınnnnnnnn
Tarih: 16.11.2007 - 03:23 Mesaj konusu:
Ben 1.5 yıldır saklıyorum...Saklayabildigin kadar saklayıp cok dikkatli ve bilincli bi surucu ol...Ehliet koruma vs...
Nezaman yakalanırsan ozaman ögrensinler bence..' ben sukadar zamandır biniyorum- söyle bilincliyim, egitimliyim vs. ' aklıbasında bi konusma yaparsın... en azından ben bu yöntemi uygulayacagım. _________________ Black Pearl ( YBR 125 )
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1911 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 16.11.2007 - 03:29 Mesaj konusu:
Durumunu bilmiyorum ama;
Alabilirsen bi motor al. ucuz küçük cc bişey. sonra;
Çalışıyosan iş yerinden hediye ett,lerde. çalışmıyosan;
Bi arkadaş yeni motor aldı bunuda bana verdi de. Ne bileyim bişeyler yap işte hoş geldin aramıza haydi hayırlısı _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Tarih: 16.11.2007 - 03:47 Mesaj konusu:
tehdidin hiçbir şeye faydası olmaz.biraz trip atabilirsin ama =) ben sana kendi tecrübelerimden bahsedeyim belki işine yarar.
ilk motor almaya karar verdiğimde önce babama söyledim gayet normal karşıları (babamda motorcu olduu için uyanıklık yaptım) anneme sölediimde kesinlikle olmaz dedi.sonra babamla 2miz birden bastırınca ne halt yersen ye dedi.babamda şunları sölemiş:"alacağı motorun parçaları çok pahalı + çok yakıyo.bi süre sonra motorun bakımlarını yaptıramıcak,yakıt parası çok gelcek sıkışınca zaten satar bırak hevesini alsın çocuk zaten şurda bineceği 3-4 ay"demiş.ben motoru aldım babam 5. günü benim motorla kaza yaptı vefat etti.çok zor bi durumda kaldım.sonuçta babamı kaybetmiştim.hemen çıkardık motoru elimizden bi süre binmemeye karar versemde bunun kendimi kandırmaktan başka bişey olmadıını biliyodum.daha sonra tekrar motor almak istediimi söledim anneme.sen manyakmısın dedi bana.bende bunun çok büyük bi tutku olduunu herşeyden vaz geçip bundan geçemiceimi anlatmaya çalıştım.o sıralar paramda olmadığı için annemde biraz yumuşadı nasılsa alcak durumu yok şimdi diye.sonra elime para geçince annemde lafını yiyemedi.bende çok büyük yeminler ettim kasksız binmicem alkollü binmicem diye.bu şekilde ikna ettim derken 2. motorla da kaza yaptım.aklı gitti kadının ona bunu yaşatacağıma binmesem daha iyiydi dedim ama yinede vaz geçemiyorum işte.sol bileğim kırılmıştı yarın alçıyı aldırıyorum yine binecem yaşasın motor
arkadasım bence acık acık anlatman da fayda var niye izin vermiyorsunuz kaza diyorsanız acın haberlere bakın en cok araba mı motor mu kaza yapıyor de ve ekle korkunuz kaza yapıp ölmekse suanda bile deprem olur ölürüz yaya kaldırımda giderken araba ezer ışıklarda beklersin freni patlayan kamyon altına alır yolcu otobusu takla alır yani kaza ve kadere iman vardır bunu motorlara fatura etmek bence yanlıştır mutlaka anlıyacaktır mantıklı cümle kurarsan.. basarılar..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız