Yarışlardan önce ve sonraki atmosferi buraya taşıyabiliyorsak ne mutlu hepimize. Ki çoğu zamanda bu olmuştur. Şampiyonaya bizi sürükleyen ve kitleyen etkenlerin başında moto gp merakımız, motor sevgimiz, ve tabii ki burada yazılanlar geliyor.
sevgiler...
Tarih: 15.02.2007 - 19:01 Mesaj konusu:
rossi bence hepsinden daha yetenekli ama bu yıl çok şanssızlık yaşadı tekrar aynı talihsizlikleri yaşamaması durumunda kimsenin zorlayabileceğini sanmıyorum geçen yıl kaç yarışı yarıda bıraktı son yarışda şampiyon olacakken düştü ve kaybetti ayrıca düşmeside inanılmaz komikti normal bir virajda ön tekeri kaydırdı hepsini bırak son yarıştan bir önceki yarışta saliseyle kaybetti ve 2. oldu ama bu yıl pilotaj daha önemli ve düzlükte herkesi geçen 5 silindir hondaları merak ediyorum bu yıl ne yapacaklar yani özetle rossi geçilmez 2.kim olur onu bilmem ama zaten rossi 2.olmadığı sürece kimse 2.yi konuşmaz _________________ 2001 ZX-12 R *****2008 HAYABUSA [SON NOKTA]
****2005 GSX R 600 *** 2006 R1
** 2005 HONDA SHADOW
**** 2006 HAYABUSA (PERT )
Tarih: 12.03.2007 - 00:50 Mesaj konusu:
Capirossi olur, Stoner olur; ben bu sene Ducati takımından çok umutluyum nedense... Rossi'nin yetenekleri de tartisilmaz tabi... Cok eglenceli bir sezon olacagı kesin. _________________ faster than the speed of life...
Tarih: 16.04.2007 - 19:22 Mesaj konusu:
cılgın ve sanssız rossı olur bence tabı kı bu sanssızlıgını atlatırsa ama bu sene moto gp cok zewklı gececek _________________ hayat uzun ÖMÜR kysa sen bak dalgana yasa hayaty doya doya cunku herseyyn byr sonu var...bu yuzden hayaty guzelce yasamaya bakyn cunku yasanacak cok guzel byr hayat var
Tarih: 23.04.2007 - 08:37 Mesaj konusu:
Casey Stooner uzak ara birinciolacak gibi gözüküyor.Hem hafif hem genç,motor da bu sene çok iyi.Rossi nin artık emekliliği geliyor gibi.Daha uzuzn yıllar yarışabilir ama bu Avustralyalılara birşeyler oluyor.
Son Mesajdan 11 dakika sonra eklendi:
Casey Stooner Uzak ara şampiyon olacak ve uzun yıllar bırakacak gibi gözükmüyor.Önceden motorlar 1000cc idi fakat ducatiler 1200 cc idi (2 silindir olmasından dolayı)Bu sene motorlar 800 cc fakat ducatiler 1000 cc olduğunu biliyorum.Galiba 1000 cc lik ducatiler 800 lük 4 silindirlere fazla geldi veya Casey stooner çok iyi bir jokey.. _________________ Murat Yurdakul
Ainesi İştir Kişinin, Lafa Bakılmaz.
Tarih: 23.04.2007 - 16:20 Mesaj konusu:
DINOMATİNO sen bu cc farkının nereden bılıyorsun butun motorların gucu aynı degılmı cc ler esıt degılmı _________________ hayat uzun ÖMÜR kysa sen bak dalgana yasa hayaty doya doya cunku herseyyn byr sonu var...bu yuzden hayaty guzelce yasamaya bakyn cunku yasanacak cok guzel byr hayat var
Tarih: 24.04.2007 - 07:23 Mesaj konusu:
[quote="hayta_"]DINOMATİNO sen bu cc farkının nereden bılıyorsun butun motorların gucu aynı degılmı cc ler esıt degılmı[/quote]
Hayta Kardeşim,2 yıl önce ducati 1200cc ve 2 silindirli idi.geçen gp demotorun sesi bana farklı gelince ,yanımda ki arkadaşlara ducati 4 silindirlimi diye sorduğumda,hayır eski sistem devam ediliyor dediler.eskiden 1000cc 4 silindir-1200cc2 silindir idi.fakat dün ducati-yi inceledim ve motorlarını L4 olarak değiştirdiklerini ve 800 cc olduğunu öğrendim.doğrusu bu imiş,kısa yanlış anlamamdan dolayı kusuruma bakmayın. _________________ Murat Yurdakul
Ainesi İştir Kişinin, Lafa Bakılmaz.
Tarih: 27.06.2007 - 14:29 Mesaj konusu:
casey STONER
ÇEŞKE Bİ JAPON MOTORUNA BİNSEYDİ İYİ OLURDU _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız