Kayıt: Dec 20, 2006 Mesajlar: 169 Nereden: Gawatlar Diyary
Tarih: 22.04.2007 - 17:16 Mesaj konusu: Motora zarar verdiler. Hukuki yardım istiyorum.
c.tesi akşamı arkadaşımla bi cafe oturuyorduk, sonra dışarıdan gürültüler gelmeye başldı, dışarı çıkıp baktık kavga var millet kavgayı ayırmaya çalışıordu sinirli olan adam benim arkadaşın motorunu tekmelemeye başladı motor yere düştü adam o kadar hırs yapmışki motoru yerde tekmelemeye devam etti, motorun gösterge tablosu aynalar yani baya hasar açıldı yaklaşık 350 ytl masraf var. adamlar kalabalık ve sinirliydiler bişe diyemedik. şimdi nasıl yapsakda hukuki yollarla masrafı tazmin etsek? _________________ M.D.G.A.A.T ( Motor Delisi Geyik Avcysy Avcylary Team )
msn : gawat_g-d@hotmail.com ...
yüzüm her resimde karamsar karanlyk bir çizim...
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 1735 Nereden: Ümraniye / İST
Tarih: 22.04.2007 - 17:41 Mesaj konusu:
GAWAT, geçmiş olsun. hayatta bazı şeylere anında müdahale etmek gerekir buda öyle bir durum gibi gözüküyor. adamlar vurdu kırdı sonra sallana sallana gitti sizde hakkınızı savunmayıp öyle baktınız. ne diyem Allah yardım etsin. nerden bulucanda nasıl alacanda ayar olurum öyle sinirlenince bardak kıran yok cam cerceve indiren yok arabaya filan tekme atan tip insanlara _________________ PEŞMERGE SYTLE ...
Kayıt: Dec 20, 2006 Mesajlar: 169 Nereden: Gawatlar Diyary
Tarih: 22.04.2007 - 17:48 Mesaj konusu:
Nemesis_YD, eyv beeklioz işte yardımcı olcak adam beeklioz. saolsun frewing de topik başlığını editlemiş topiğe bakan bile yoq, destek olacağına köstek oluyolar. _________________ M.D.G.A.A.T ( Motor Delisi Geyik Avcysy Avcylary Team )
msn : gawat_g-d@hotmail.com ...
yüzüm her resimde karamsar karanlyk bir çizim...
Kayıt: Jan 23, 2007 Mesajlar: 365 Nereden: izmir-karşıyaka
Tarih: 22.04.2007 - 17:50 Mesaj konusu:
tutanak tutturman gerekiyor karakoldan. görgü tespit tutanağı kastettiğim. kendinde ifade vericeksin. daha sonra karakoldan aldığın tutanaklarla dava açabilirsin yapanlara. bunun için kişilerin adlarını tespit etmende gerekiyor.
Tarih: 22.04.2007 - 21:54 Mesaj konusu:
350 mılyon ıcın dava mı
bence yapıcak bısey kalmamıs o an ne yaptın yaptın sonrasında bısı olcagını sanmıyorum
gostergelerı bılmem ama aynaları kurtarmak ıcın kaza susu verılıp bı arkadasının arabasıyla dokundurulup rapor tutturulabılır onunda cezası var tabıkı ayrıca polıs aranızda halletmenız ıcın sıkıstırabılır zor bır durum yanı kasko olsa beyanla cozerdın _________________
GAWATAR üzgünüm ama bu konuyla ilgili şu noktadan sonra yapabilecek bişeyin yok ama olay anında polis çağırıp tutanak tuttursaydın ve şikayet dilekçesinde bulunsaydın kişilerin isimleri olmadığı için yaklaşık 6 ay boyunca her şüpheli yakalanışında seni karakola çağıracaklardı ve bu ordamıydı diye soracaklardı. Bu konuyla ilgili söleyebilecek başka bişeyimde yoq kusura bakma. Allah vermesin bundan sonra başına bu şekilde bişe gelecek olursa kardeşim direk polisi ara ve gelmesini sağla. çok geçmiş olsun
Tarih: 22.04.2007 - 22:09 Mesaj konusu:
GAWAT, bak orada dayak yeme pahasına o vuran adamı bayıltıncaya kadar,en azından kaçamayacak duruma getirecek kadar girecektiniz.yalnızca o adama ama.altına alıverecektin.sende daya yiyecektin ama polis geldiğinde en azından suçluyu teslim ederdin,dayak atanlarında sorgulama sonucunda kim olduğunu öğrenir,şikayetçi olurdun.
bnm arabamın yanında kavga çıkmıştı,ben gidip arabanın kaputuna oturmuştum.1-2 kişi arabanın dibine düşecek gibi oldu,bende patlattım sonuçta kimse gelmedi.dediler herhalde saykoya bağladı herif elleşmeyelim.halbuki çoooookkkkk rahat döverlerdi. _________________ H0:red
H1:kabul
GAWAT, gecmıs olsun aynısı benım basıma gelıyordu ucuz atlattım..keske rapor tuttursaydın o anda yok boyle adılık kendı malını kırsın da goreyım!! _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tarih: 22.04.2007 - 22:38 Mesaj konusu:
(dumanı vururum beynime motoruma binerim dar yollarda yanlaya yanlaya giderim...) siz dumanı fazla vurmuşsunuz ama adamlara vuramamışsınız ilahi gawat sen ne gawatmışsın.güldürdün beni _________________ xv750.side_car.virago.iç BADE SEV GÜZEL VARiSE ŞUURUN.adIm veli lakabım deliveli......deli deli kulakları küpeli.
Tarih: 22.04.2007 - 22:46 Mesaj konusu:
olay anında polis çağaracaktın.şimdi yapacak bişeyin yok. _________________ bir mıh bir nalı kurtarır bir nal bir atı bir at bir komutanı kurtarır bir komutan bir orduyu bir ordu bir ülkeyi kurtarır.
Tarih: 23.04.2007 - 05:45 Mesaj konusu:
dava açarsan zaten üste para ödemiş olursun
bunun görgü tanığı + mahkeme giderleri + cart gideri curt gideri
350 ytl yi aşar zaten !
en iyisimi ver adresini gidip dövelim onları
Tarih: 23.04.2007 - 06:19 Mesaj konusu:
Olay anında polis çağıracaktın ama trafik polisi değil dikkatimi çekerim, olay yerine en yakın ya da o bölgeye bakan karakola gidip ifade vermen gerekiyordu. Neyse iş işten geçmiş değil hasarımın karşılanması durumunda davadan vageçeceğini belirtir bir dilekçe ile en az 2 tane de şahit gösterirsen durumu çözersin. Yalnız, önce adamların kesin adres tespitini yapman lazım, yani önce adamları bul böle böle de ya da telefon aç eğer korkuyorsan olabilir yani insanlık hali ortam ne hallere geldi böle magandalar olduğu sürece normaldir, adamlar yok ben vermem etmem derlerse o zaman git şikayetini yap. Eğerki adamların adres ya da telefon dahil hiçbişeyini bulamam diyorsan da yapacak bir şey yok. Geçmiş olsun. _________________ Kenan
Honda VFR 800
Tarih: 23.04.2007 - 07:39 Mesaj konusu:
GAWAT cım bence bu saatten sonra işin zor dava açsan astarı yüzününü geçer hem kime karşı açaçaksın olay esnasında müdahele etseydin belki e olayda bittiğine keşke kasko yaptısaydın onun için kaskomuzu yaptıralım sonuçta iki teker bizim hayrımıza olur geçmiş olsun allah beterinden saklamış başımın gözümün sadakası olsun de gitsin
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız