Bugün bizi biz yapan değerlerimize sıkısıkıya daha çok sarılmamız gereken birgün..Bugün bağımsız hür egemen bir toplum olduğumuzun resmiyete kavuştuğu gün...
Özellikle genç arkadaşlarımızın "idol" olarak benimseyip tişörtlerini şapkalarını taktıkları yabancı ülke liderlerinin "kahramanlarının" aslında örnek aldıkları kişinin bu değerleri bizlere armağan eden Mustafa Kemal Atatürk olduğunu belkide bir kere daha hatırlamamız gereken bir gün bugün.Başkalarının tarihinine değil kendi tarihimize sahip çıkmamız gerektiğini benimsememiz gerektiğini hatırlayacağımız birgün...
Hepinizin, hepimizin egemenlik bayramı kutlu olsun arkadaşlarım.... _________________ Muhtaç Oldu?un Kudret Damarlaryndaki Asil Kanda Mevcuttur.M.K.Atatürk
En son ROTS tarafından 23.04.2007 - 08:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 23.04.2007 - 09:10 Mesaj konusu:
Çok duyarlı bir girişim yapmışsın arkadaşım ... Bende 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını kutluyorum ... Keşke meclisimizde o zamanki gibi olsaydı hala ... Gönül verseydi memlekete. Neyse siyaset yapmiim
arkadaşım hassasiyetin içn seni tebrik ediyorum ve herkesin ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutluyorum _________________ Suzuki GSR600 2007 Karaoglan
ali_erkengel@hotmail.com
Hayır bilerek sadece ulusal egemenlik yazdım serapz.Özellikle son 10 yıldır Egemenlik Bayramımız sadece çocuklarımızın bayramı adı altında kutlanıyor.Evet tabiki Atamız çocuklara armağan etmiş ama bunu yaparken öncelikli amacı egemenlik duygumuzun genç ve dinamik tutulmasını sağlamak diye düşünüyorum.Tabiki tüm dünya çocuklarının bayramı 23 Nisan ama dünyada lanse edildiği gibi sadece çocuk bayramı değil... _________________ Muhtaç Oldu?un Kudret Damarlaryndaki Asil Kanda Mevcuttur.M.K.Atatürk
En son ROTS tarafından 23.04.2007 - 09:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
dünya da böyle bir günün bir eşi yok yüce önderimiz Atatürkün bir eşi olmadığı gibi.ülkemiz üzerinde o kadar senaryolar uygulanıyor fakat hiç bir güç bu bayrağa gölge düşüremeyecek.
Tarih: 23.04.2007 - 09:42 Mesaj konusu:
ROTS,
bugun ,bizler icin cook onemli ve kiymetli bir gun.ulusumuzun millet olarak birlikteliginin temelinin atildigi gun. biz de ,hepimizin bu bayramini en kuvvetli ve icten duygularimizla kutluyoruz.sonsuza kadar kutlamak nasipolsun. cocuk bayrami sembolik manasindan cok daha derin icerigi olan bu gunumuz cocuklarimiza da ulusumuza da kutlu olsun.
sevgilerle
bütün herkesin 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutlar ve bu günü çocuklara adayan MUSTAFA KEMAL ATATÜRK e çok teşekkür ediyoruz..... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Herkesin 23 nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını kutluyorum. Ulu önderin yarattığı ilkelerin ülkemiz adına 500 yıl sonra bile güncelliğini koruyacağına inanmış, tartısılmaz olduğunu kabullenmiş,sindirmiş nesiller için ulusal bayramlarımızı ,günlerimizi unutmayalım
Alıntı:
Bugün bizi biz yapan değerlerimize sıkısıkıya daha çok sarılmamız gereken birgün..Bugün bağımsız hür egemen bir toplum olduğumuzun resmiyete kavuştuğu gün
_________________ HONDA CBR600F5 Yoshimura
KAWASAKI Z750Muzzys(old bike)
The world is yours
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız