Tarih: 22.04.2007 - 10:54 Mesaj konusu:
Öncelikle Halil abicim tebrik ederim yine her zamanki gibi kusursuz bi organizasyon düzenlenmiş . ..
Denizli ' nin her yeri cennet... Özellikle izleyeceginiz yollardaki manzara resmedilmeye deger. O resimler icin sabırsızlanıorum ben. Manzara resmi tutkusu var bende de :P Arşiv yapIom...
Pamukkale bize de yakın ... Aslında oraya kdaar gelip Eşme' ye gelmezseniz haksızlık ve ayıp etmiş olursunuz . Gelirseniz de başımızın üzerinde yeriniz var Bundan hic bir zaman süpheniz oLmasın .
Aslında Uşak M.D. olarak olmasada carpediem064 kardeşim ve ben size buradan eşlik etmek isteriz diye düsünüorum ama benim meslek dolayısıyla izin biraz sakat olur. Ama belki de bir sürpriz kaçIş neden oLmasın... Kocamaaaaaaaan İzmir M.D. 150 km yakınımıza gelecek biz göremicez ? Bu büyük haksızlık...
Sizlere şimdiden hayırlı yolculuklar iyi eglenceler diliorum.
Tarih: 22.04.2007 - 19:41 Mesaj konusu:
aaa benim midem yokki
haklısın gezmedik özellikle ben oturup ders calıştım hep sonra sevgilimde izin vermiyodu hiç dışarı cıkmama biliyosun ben biraz layttım senin gibi olamadım hiç yelizcim( alla alla kimden bahsediom acep ben bu ben degilim) ayrıca zaten denizlideki mekanları googleden tıklayıp ögrendim
offf yaa bizde orda olmalıyızz,papatya msn ni eklerim canım ayrıca siz nezaman tanıstınız bak yelizle fazla takılma aklını çeler senin yuvanı bilem yıkar tehtit ediyo benı evlendıgım gün iki motorla yanına gelcem diyo vazgecim diye zaten gizliden nikah kıyıcam yoksa hayırrrr derim bu cadıyı görünce gerçi bende ona aynı kıyagı yaparım evlenirse, yol yakınken arkadaslıgını bitir sen: ) hehe gebertcek şimcik yeliz benii canum canum canum
ben topicten şuutlanmadan uziyim barii
son bişey
not; yeliz cevap yazıp beni tahrik etme yoksa ciklet gibi yapışırım bu topige (eminim tırnaklarını geçircen gercek yüzünü anlattım diye eheehe : )
en son bişey ;gezi fotograflarınızı dört gözle bekliyorum...... _________________ Yurtta sulh Cihanda sulh.... K.ATATÜRK
cat_, yuva yıkan kim kızım ben mi sen mi cadııı light karı çıldırtma beni dökmeyim şimdi denizli maceralarını (koptum yaa) ciddi gidelim yaa denizli gezisine süper olur eskileri yadederiz ama seni sadece gezi acmaz bar olaylarına da girmek lazım dimi ayrıca karışma denizlide ki arkadaslarıma ,sen evde ders çalışırken edindım o arkadasları ben (çalışa çalışa ölüyodun ya)
denizli güzel memleket geziyi düşünenlere tavsiyem gidip gezmek lazım.
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 22.04.2007 - 20:42 Mesaj konusu:
kısmetse bende bu uzun metrajlı gezide gruptaki yerimi alıcam eminim çok guzel olucak zaten bu aralar yol yapmam gerek kafa 1milyon... _________________
İstanbul MDTK'dan izin çıktı baklım Bir aksilik olmaz ise cuma yada cumartesiden geleceğim izmire... Oradan geziye tabi... 4-5 yıl oldu pamukkalye gitmeyeli.... Bu arada dönüşte sizi ekme ihtimalim çok yüksek. Oraya kadar gitmişken memleketim Buldana uğramamak olmaz benim için... _________________
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Tarih: 23.04.2007 - 09:52 Mesaj konusu:
SRAD-HAN, iyi olduguna ve geleceğine çok sevindim ...
Ante, sizin denizliye gelmeniz bizi daha da mutlu edecek..
cat_, biz yelizle uzun zaman önce tanıştık hatta küçük bir denizlituru bile yaptık benim scooter la sen gelsen seninle de yapardık ama inş. bekliyorum ..
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 23.04.2007 - 10:08 Mesaj konusu:
yelizzz, cat_, Oh ohhhh kirli çamaşırlarınızı dökün böle de bilelim tanıyalım eşimizi dostumuzu Bak bak sarmalar dolmalar var yine işin içinde ama dahada dşkkatimi çeken Yuva Yıkan Yeliz Kızım korkulur senden valla. Ha birde Light Karı Chat Öldüm gülmekten ikinizede devam edin devam edin de iyice anlayalım bilelim
SRAD-HAN, Sende o kafa varken değil bi milyon milyar tirilyon olur sonrada İnciraltı Meydanı Neyse gel sen geziyede dağıt madem kafanı.
Alıntı:
Abi iki gündür 4 kere konu açtım yaaa biri bana yardımcı olsa da bu gezi de bende yer alsam lütfennnn
birister, Derdine biz çare olabilecek isek buradan sorabilirsin arkadaşım. Ayrıca konu açmakla uğraşmazsın hem
Ante, Bu şu demek oluyor o zaman. Bu hafta sonu 2 tane fotoğrafcımız olacak ve çok foto çekilecek demek oluyor. Bekleriz bize katılman bizi sevindirir.
Alıntı:
HalilRR bizde 2 veya 3 arkadas kuşadasından size katılacaz insalllah bir aksilik olmassa,haberleşiriz
papatyaR6, Sen heleki bi düzgün ağırlama bizi bak neler oluyor. Birde en uygun nerelerden gidebiliriz gideceğimiz yerlere. Gidiş güzergahı planla kafanda da sen klavuzluk edeceksin ona göre. Yemek yediğimiz yere giderken felan. Birde Pamukkaleye girerken para vermeyelim diye düşünüyorum Emniyet Müdürümüzle bir görüşürsen sevinirim.
Gerekirse telini ver ben konaşayım. _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
halil abi zaten senin msn in bende var.
Hem bu arjantin restaurant nerde bilen varsa tam olarak yerini anlatabilir mi bana???? _________________ kasabaly 45
Halil abi benim motorum 97 model Gsxr 750 ve buralarda pek tanıdığım usta yok. Ünyede motorla ilgili bir sıkıntı olduğunda kendimiz bişeler uydurmaya çalışıyorduk. Şuan da balatayı da bulamıyorum. Bana yardım edecek ustayıda. Yardımcı olabilirsen çok sevinirim. Sağol abi.
Tarih: 23.04.2007 - 15:06 Mesaj konusu:
halilRR kardeş böyle sevindirici haberlere çok seviniyoruz..allah kısmet ederse bizde sizlere sökede eşlik edeceğiz...söke aydın oaban kavşağında buluşmak üzere...ibrahim kardeşimizide selamlar...saygılar
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız