Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 6 MAYIS,Izmir MD! Denizli Pamukkale Gezi Programi!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

6 MAYIS,Izmir MD! Denizli Pamukkale Gezi Programi!

6 MAYIS,Izmir MD! Denizli Pamukkale Gezi Programi!
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5, 6 ... 12, 13, 14  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
meLanchoLie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 22.04.2007 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncelikle Halil abicim tebrik ederim yine her zamanki gibi kusursuz bi organizasyon düzenlenmiş . ..

Denizli ' nin her yeri cennet... Özellikle izleyeceginiz yollardaki manzara resmedilmeye deger. O resimler icin sabırsızlanıorum ben. Manzara resmi tutkusu var bende de :P Arşiv yapIom...

Pamukkale bize de yakın ... Aslında oraya kdaar gelip Eşme' ye gelmezseniz haksızlık ve ayıp etmiş olursunuz . Gelirseniz de başımızın üzerinde yeriniz var Bundan hic bir zaman süpheniz oLmasın .

Aslında Uşak M.D. olarak olmasada carpediem064 kardeşim ve ben size buradan eşlik etmek isteriz diye düsünüorum ama benim meslek dolayısıyla izin biraz sakat olur. Ama belki de bir sürpriz kaçIş neden oLmasın... Kocamaaaaaaaan İzmir M.D. 150 km yakınımıza gelecek biz göremicez ? Bu büyük haksızlık...

Sizlere şimdiden hayırlı yolculuklar iyi eglenceler diliorum.
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.04.2007 - 19:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aaa benim midem yokki Şok oldum Dil çıkarıyorum

haklısın gezmedik özellikle ben oturup ders calıştım hep Dil çıkarıyorum sonra sevgilimde izin vermiyodu hiç dışarı cıkmama biliyosun ben biraz layttım senin gibi olamadım hiç yelizcim( alla alla kimden bahsediom acep ben bu ben degilim) Çok gülüyorum ayrıca zaten denizlideki mekanları googleden tıklayıp ögrendim Çok gülüyorum Çok gülüyorum

offf yaa bizde orda olmalıyızz,papatya msn ni eklerim canım ayrıca siz nezaman tanıstınız bak yelizle fazla takılma aklını çeler senin yuvanı bilem yıkar tehtit ediyo benı evlendıgım gün iki motorla yanına gelcem diyo vazgecim diye zaten gizliden nikah kıyıcam yoksa hayırrrr derim bu cadıyı görünce gerçi bende ona aynı kıyagı yaparım evlenirse, yol yakınken arkadaslıgını bitir sen: ) hehe gebertcek şimcik yeliz benii canum canum canum

ben topicten şuutlanmadan uziyim barii Dil çıkarıyorum

son bişey
not; yeliz cevap yazıp beni tahrik etme yoksa ciklet gibi yapışırım bu topige Çok gülüyorum (eminim tırnaklarını geçircen gercek yüzünü anlattım diye eheehe : )

en son bişey ;gezi fotograflarınızı dört gözle bekliyorum......
Frezya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.04.2007 - 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cat_, yuva yıkan kim kızım ben mi sen mi cadııı Çok gülüyorum light karı çıldırtma beni dökmeyim şimdi denizli maceralarını Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum (koptum yaa) ciddi gidelim yaa denizli gezisine süper olur eskileri yadederiz ama seni sadece gezi acmaz bar olaylarına da girmek lazım dimi Çok gülüyorum ayrıca karışma denizlide ki arkadaslarıma ,sen evde ders çalışırken edindım o arkadasları ben Çok gülüyorum (çalışa çalışa ölüyodun ya)
denizli güzel memleket geziyi düşünenlere tavsiyem gidip gezmek lazım.
Başa dön
Frezya Çevrimdışı Frezya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 22.04.2007 - 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kısmetse bende bu uzun metrajlı gezide gruptaki yerimi alıcam eminim çok guzel olucak zaten bu aralar yol yapmam gerek kafa 1milyon... ?
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 22.04.2007 - 20:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi iki gündür 4 kere konu açtım yaaa biri bana yardımcı olsa da bu gezi de bende yer alsam lütfennnn Üzgünüm
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 22.04.2007 - 22:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstanbul MDTK'dan izin çıktı baklımGülümsüyorum Bir aksilik olmaz ise cuma yada cumartesiden geleceğim izmire... Oradan geziye tabi... 4-5 yıl oldu pamukkalye gitmeyeli.... Bu arada dönüşte sizi ekme ihtimalim çok yüksek. Oraya kadar gitmişken memleketim Buldana uğramamak olmaz benim için...

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hera09
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ada

MesajTarih: 23.04.2007 - 07:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm.

HalilRR bizde 2 veya 3 arkadas kuşadasından size katılacaz insalllah bir aksilik olmassa,haberleşiriz....
Başa dön
hera09 Çevrimdışı hera09 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
papatyaR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DENİZLİ

MesajTarih: 23.04.2007 - 09:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, iyi olduguna ve geleceğine çok sevindim ...
Ante, sizin denizliye gelmeniz bizi daha da mutlu edecek..
cat_, biz yelizle uzun zaman önce tanıştık hatta küçük bir denizlituru bile yaptık benim scooter la Üzgünüm sen gelsen seninle de yapardık ama inş. bekliyorum .. Delirdim
Başa dön
papatyaR6 Çevrimdışı papatyaR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 23.04.2007 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yelizzz, cat_, Oh ohhhh kirli çamaşırlarınızı dökün böle de bilelim tanıyalım eşimizi dostumuzu Gülümsüyorum Bak bak sarmalar dolmalar var yine işin içinde ama dahada dşkkatimi çeken Yuva Yıkan Yeliz Delirdim Kızım korkulur senden valla. Ha birde Light Karı Chat Delirdim Öldüm gülmekten ikinizede devam edin devam edin de iyice anlayalım bilelim Göz kırpıyorum

SRAD-HAN, Sende o kafa varken değil bi milyon milyar tirilyon olur sonrada İnciraltı Meydanı Delirdim Delirdim Neyse gel sen geziyede dağıt madem kafanı.

Alıntı:

Abi iki gündür 4 kere konu açtım yaaa biri bana yardımcı olsa da bu gezi de bende yer alsam lütfennnn

birister, Derdine biz çare olabilecek isek buradan sorabilirsin arkadaşım. Ayrıca konu açmakla uğraşmazsın hem Bravo

Ante, Bu şu demek oluyor o zaman. Bu hafta sonu 2 tane fotoğrafcımız olacak ve çok foto çekilecek demek oluyor. Bekleriz bize katılman bizi sevindirir.

Alıntı:

HalilRR bizde 2 veya 3 arkadas kuşadasından size katılacaz insalllah bir aksilik olmassa,haberleşiriz

hera09, Tamamdır msn den görüşebiliriz istersen numaramıda kaydet. 0 532 673 79 71 Bravo

papatyaR6, Sen heleki bi düzgün ağırlama bizi bak neler oluyor. Birde en uygun nerelerden gidebiliriz gideceğimiz yerlere. Gidiş güzergahı planla kafanda da sen klavuzluk edeceksin ona göre. Yemek yediğimiz yere giderken felan. Birde Pamukkaleye girerken para vermeyelim diye düşünüyorum Emniyet Müdürümüzle bir görüşürsen sevinirim.
Gerekirse telini ver ben konaşayım.
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
necati
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 23.04.2007 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halil abi zaten senin msn in bende var.
Hem bu arjantin restaurant nerde bilen varsa tam olarak yerini anlatabilir mi bana????
meLanchoLie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 23.04.2007 - 10:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Halil abim beni kaale almamış Ağlıyorum
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
akrep_kral
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.04.2007 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, artcı alma arkanada biraz gazlarız teker yaparız Şok oldum Şok oldum Delirdim

akrepkral3547@hotmail.com
Başa dön
akrep_kral Çevrimdışı akrep_kral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
birister
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 23.04.2007 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Halil abi benim motorum 97 model Gsxr 750 ve buralarda pek tanıdığım usta yok. Ünyede motorla ilgili bir sıkıntı olduğunda kendimiz bişeler uydurmaya çalışıyorduk. Şuan da balatayı da bulamıyorum. Bana yardım edecek ustayıda. Yardımcı olabilirsen çok sevinirim. Sağol abi.
Başa dön
birister Çevrimdışı birister Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
papatyaR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DENİZLİ

MesajTarih: 23.04.2007 - 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilRR, yarın işlk işim emniyet müdürü ile konuşmak olacak ben mükemmel olması için elimden gelenin fazlasını yapacağım Bravo inş.

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

halilRR, yarın ilk işim emniyet müdürü ile konuşmak olacak ben mükemmel olması için elimden gelenin fazlasını yapacağım Bravo inş.
Başa dön
papatyaR6 Çevrimdışı papatyaR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
baffhalil
Üye
Üye

Nereden: aydyn/söke

MesajTarih: 23.04.2007 - 15:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilRR kardeş böyle sevindirici haberlere çok seviniyoruz..allah kısmet ederse bizde sizlere sökede eşlik edeceğiz...söke aydın oaban kavşağında buluşmak üzere...ibrahim kardeşimizide selamlar...saygılar Dans
Başa dön
baffhalil Çevrimdışı baffhalil Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5, 6 ... 12, 13, 14  Sonraki
5. sayfa (Toplam 14 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.26 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal