Kayıt: Jan 03, 2006 Mesajlar: 558 Nereden: istanbul/kadıköy
Tarih: 24.04.2007 - 12:03 Mesaj konusu:
yeryüzünde alınacak en son motor...eti butu belli ne fikri istiyosunki... al 3 liraya sat 1 liraya yada satama, yedek parçaya verrr _________________ Gelişim Sürücü Kursu
www.gelisimsurucu.com
msn:ehliyet@msn.com
216 330 54 44 kadıköy
ben sağlamlık konusunda bişey diyemiyeceğim çünkü busene çıkan yeni bir model . dün yolda motorumla giderken gördüm sadece görünüm açısından söyliyeyim sana giderken bi baktım bide arkamı dönüp baktım (esk' ye caracal gelmiş)
Tarih: 26.04.2007 - 10:00 Mesaj konusu:
Onlar bildik markalara sahip olduklarından dolayı olsa gerek e bizimde durumumuz olsa Dragstar 650 alır kimselerede fikir sormazdık ama herkezin fikrine saygı duyuyorum. alakanızdan dolayı hepinize teşekkür ederim.
Alıntı:
yaramaz dıyen arkadaslar neden boyle yorum yapıyorlar kullandılarmı hıc bılmıyorum
sakın abıcım ne yerlı uretımı felan yok ole bişi o zaman bu motoru ben de uretırım ne var kı bunda parcalar cınden gelır sen topla sonra ben yaptım de yalana bak alayı çin bunların kımse alıpta parasını sokaga atmasın benım gıbı cok pişman oldum ama iş işten gecmişti nasıl sattım hala ınanamıyorum zar zor kurtuldum _________________ 250 R HYOSUNG
Kayıt: Jan 23, 2007 Mesajlar: 365 Nereden: izmir-karşıyaka
Tarih: 26.04.2007 - 10:40 Mesaj konusu:
önce bütçeni gözeticeksin. sonra servisine ve yedek parça durumuna bakacaksın. Her markada beğenen yada beğenmeyen çıkacaktır. _________________ www.iznik.biz
kim ne derse desin at sahibine göre kişner ama bazı atlar sahip tanımıyo bunda da hem fikiriz istisnalar da kaideyi bozmaz ama istisnalar çoğalırsa kaide olur
merhabalar arkadaşlar ılk defa yazıoyorum ve pek hoş olmıcak sanırım oncelıkle sunu sölemek ıstıorum kadranı 120 de gosterse 360 da gosterse yerlı veya yabancıda olsa modelı ve tarzları degsıkte olsa tum burdakı arkadasların ortak tek yonumuz var IKI TEKER,ıfıkır paylasımı boyle aman o yere batsın pişman oldum sakın fılan demekle olmuyo bende gecen sene kanunı racer 200 vardı ve felaket sorunlar yasadım dogru bende zor sattım ama su anda da kanunı caracal var gayettde memnunum alalı 1 hafta oldu ve 350 km de su anda yanı fıkırlerımızı paylasalım motorlarımız hakkında bılgımız olsun dıye yazmak yerıne onun bunun kullandıgına laf atıoruz bır arkadasım guzel sölemıs bızde de öle motor olsa fıkır sormayız herlade dıye,ben bu zamana kadar yazmadım sadece bısyler ogrenmek maksatlı okuyodum her zaman ama gordumkı son yazdıklarınız pek ögretıcı degıl bılakıs yerden yere vurucu olmus sımdı bana da yazacak olan olur kardes söle böle bılmemne fılan dıye ben sımdıden sölıyım pek laf tartısması yapmam beyler ama dusunce paylasıcak olursanız ben burdayım...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız