Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yarışçı olmak istesemmmm?????

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yarışçı olmak istesemmmm?????

yarışçı olmak istesemmmm?????
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
gsxr_dennis
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 24.04.2007 - 17:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok mu şey istiyorum bu hayattan...tamam kurduğum hayaller çok büyük kabul ediyorum...sonuçta rossi anasının karnından motorla doğmadı...elbet elinden bir tutanı oldu..o büyülü atmosferde kendimi nasıl zo tutuyorum anlatamam...önümden bir motor geçsin gözlerim yaşarıyor...ders dinlemem gerekirken doğru düzgün binemediğim o motorları düşünüyorum...gece olup yattığımda bir iki damla dahi olsa ağlıyorum...kırılan gururuma yakılan hayyelerime acıyorum...akan giden gençliğime üzülüyorum...gün geçtikçe yaşım ilerliyor ama zihniyet hep aynı.motorsuz bşr dünya düşünemiyorum...bir abim var hayyatta bana destek olan oda benim gibi kendini yiyip bitiriyor..tek çare birbirimizi teselli etmede buluyoruz...gün gelicek o pistlerde boy göstereceğiz diyerekten...haykırıyoruz basıyoruz çığlığı yine de hayır bizi bizden başka kimse duymuyor....lanet olsun bu dünyaya Ağlıyorum

http://img114.imageshack.us/img114/6940/kigmizi2ff0.png
Başa dön
gsxr_dennis Çevrimdışı gsxr_dennis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.04.2007 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gsxr_dennis,
kardeş bu kadar acılı konuşmaya yürek dayanmaz.
Rossi anasının karnından motorcu doğdu ondan emin olabilirsin. yarışçı bir babanın oğluydu ve pistlerde büyüdü. neyse sen bunları boşver gel beni dinle.
Yarışçı olma hayalini b,raz ertele. adam gibi derslerine çalış ilerde iyi imkanlara sahip olduğunda hem istediğin motoru alabilirsin hemde zevk olsun diye piste girip kendini tatmin edersin. elindeki imkanları iyi değerlendir yaşın küçük geleceğini yarışçı olacağım diye düşünerek yok etme derslerine bak
speedycrew Çevrimdışı speedycrew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gsxr_dennis
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.04.2007 - 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ama bir türlü kendimi veremiyorum derslere...sürekli aklım motorlarda...sürekli hayellere dalıp gidiyorum....çogu aman dersi ortasında ya arkadaşlar ya da öğretmen dürtüklüyor uyan diye...of of

Başa dön
gsxr_dennis Çevrimdışı gsxr_dennis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
birister
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 24.04.2007 - 18:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne yazıkki gereken para Üzgünüm O olduktan sonra geri kalanını bulursun. Ve gerçekten kendini ıspatlarsan sonrasında para geri dönmeye başlar. ama Onun için önce gidecek parayı temin etmek gerekir İstemiyorum Ağlıyorum
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.04.2007 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gsxr_dennis,
kendini toplamazsan üniversitede iyi bir yer kazanıp okuyamazsın, görüldüğü gibi yarışçıda olamazsın. sonra hayat boyu bu motorlara bakarsın. benden söylemesi.
okumak yarışçı olmaktan daha kolay haberin olsun
speedycrew Çevrimdışı speedycrew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gixxa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sydney Australia

MesajTarih: 24.04.2007 - 18:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Delirdim
Iiyiki Turkyede GP oldu, artik aylarca motora binmiyen kullanmiyan yarisci olmak ruyalarina girecek..

Yarisci olmak kendi ellinde, ellini tutmak birisi ariyorsan bir kiz arkadasi bul kendine Çok gülüyorum

Taman taman shakalari birakiyim doru durus cevap yaziyim.

Al kendine bi motor, ya 125 cclik ya 250 cc lik, tecrubelen, git pistde bas parani oyna, bakin bakalim begenecekmisiniz, sponsor lafini unut, kendini isbat etmeden hellen, isbaat etdikden sonra bile zor. Bu spora zevk icin girilir burdan baslar, geris kendini isbaat etdikden sonra belki takib eder, Hem pahali hem oyle televizyonda gordugun kadar kolay degil !
Başa dön
gixxa Çevrimdışı gixxa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gsxr_dennis
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.04.2007 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
tamamen büyük bir çıkmazın içindeyim...
speedycrew, benimle ilgilendiğin için sağol

Başa dön
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.04.2007 - 18:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar ne yapıp ne edip yarışçı olmamız lazım Çok gülüyorum dediğiniz gibi uzaktan davulun sesi hoş gelir ama bu iş belki diğer işlerin çoğundan daha zordur. onu bilemiyorum ama yarışmakta istiyorum hiç ne yapacağımı bilmiyorum. trafiğe açık olan alanlarda hız yapmakta istemiyorum çünkü nerden neğin çıkacağı belli deil bu yüzden biras para kazanıp kendimizi ispatlamamız lazım Bravo
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.04.2007 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gsxr_dennis,
önemlideğil ama malesef gixxa, haklı. bu işler kolay değil. Kenan Sofuoğlu'ndan bile zamanında Yamaha Takımı 200.000€ yıllık spopnsor bulmasını istemişti. Gerçi şimdi köpek gibi pişmanlar ya neyse.
Yani paradan kasıt 3-5 milyar değil büyük paralar gerekiyor.
sen derslerine bak en mantıklısı bu. Bravo
dumrul
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bu dünya benim memleket

MesajTarih: 24.04.2007 - 21:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motogp ye başvuruyorsun hemen seni yarışlara alıyorlar rossiyle kanka olup yarışıyorsun. uyandığında bu konuda açılmış topiclere bakıyorsun Dil çıkarıyorum
kaansanver
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.04.2007 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizde o yaşlardayken bu hevaslere dalmıştık merak etme zamnla unutursun Bravo
Başa dön
kaansanver Çevrimdışı kaansanver Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 24.04.2007 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Türkiye'de sadece yetinmekle kalırsın.. Beğenmedim
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gavurbey
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YTU Davutpa?a Kampusunden..

MesajTarih: 24.04.2007 - 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ahh Kardeşlerim bundan 5 yıl once de sizin gibiydim Amaçlarım dogrultusunda güzel bir universitedede okuyorum..Hatta ne kadar maddi imkansızlıgıma ragmen belki cbr 125 cupta keşfedilirim dedim geçen dönem katıldım 18 25 yaş sınırı olmasına ragmen 32 yaşında insanlar alındı ve hala bu yarısın ıcerisindeler..32 yaşındaki adamı 125 cup a alıp turşusunu kuracaklarmışş Öyle dedi birileri Para + Torpil....
Başa dön
gavurbey Çevrimdışı gavurbey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 25.04.2007 - 06:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

para para para sadece para

gooooooooo, kardeşim cok güsel acıklamışşş

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
iskender81
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 25.04.2007 - 07:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım bene 17 yaşındayım aynı senin gibi derdim var kendime çok güveniyorum bu konuda ama sanırım şimdi benden geçti gibi bütün md üyelerinin dediği gibi para lazım ozaman bir ümit var gibi şimdi kardeşimi yetiştiricem daha yaşı küçük
Başa dön
iskender81 Çevrimdışı iskender81 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal