Tarih: 24.04.2007 - 13:30 Mesaj konusu: türkiyedeki tek drag pisti ödemişte neden yarış verilmedi???
türkiyedeki tek drag pistine sahip olan ödemiş emniyet spor külübüne 2007 yılında resmi yarış neden verilmiyor.2006 da yaptığımız biri özel biri resmi drag yarışına rağmen neden 2007 de drag yarışı verilmedi.tüm istenen emniyet tedbirleri olduğu halde,tüm türkiyedeki yarışcıların bunu istediyi halde,tüm yarışcıların konaklama ve yemek giderleri belediye tarafından karşılanan tek yer ödemiş.buna rağmen arkadaşlar federosyanda pis kokular geliyor,oyunlar oynanıyor rant kavgası var.yasal yönden tüm hakkımızı sonuna kadar arayacağız,5 drag yarışının pisti olmadığı halde izmir kulübüne verilmesi sizce mantıklımı arkadaşlar??ben bir yarış sever olarak tmf ,yi bu konuda daha hassas davranmayı davet ediyorum,bu ödemişe yapılan kocaman bir haksızlıktır.arkadaşlar sizde yarış sever olarak beni ve yarışcılarımızı asla yalnız bırakmayacak olduğunuzu biliyorum,hepimiz tmf,yi mail yağmuruna tutalım ve haklı olduğumuza gösterelim.size tmf,nin mail adreslerini veriyorum,bize destek olucağınıza eminiz herkeze teşekkürler.............info@tmf.org.tr..................ali@tmf.org.tr.........
saygılarımızla (öesk)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız