Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - türkiyedeki tek drag pisti ödemişte neden yarış verilmedi???

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

türkiyedeki tek drag pisti ödemişte neden yarış verilmedi???

türkiyedeki tek drag pisti ödemişte neden yarış verilmedi???

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
fatih35
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 24.04.2007 - 13:30    Mesaj konusu: türkiyedeki tek drag pisti ödemişte neden yarış verilmedi??? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

türkiyedeki tek drag pistine sahip olan ödemiş emniyet spor külübüne 2007 yılında resmi yarış neden verilmiyor.2006 da yaptığımız biri özel biri resmi drag yarışına rağmen neden 2007 de drag yarışı verilmedi.tüm istenen emniyet tedbirleri olduğu halde,tüm türkiyedeki yarışcıların bunu istediyi halde,tüm yarışcıların konaklama ve yemek giderleri belediye tarafından karşılanan tek yer ödemiş.buna rağmen arkadaşlar federosyanda pis kokular geliyor,oyunlar oynanıyor rant kavgası var.yasal yönden tüm hakkımızı sonuna kadar arayacağız,5 drag yarışının pisti olmadığı halde izmir kulübüne verilmesi sizce mantıklımı arkadaşlar??ben bir yarış sever olarak tmf ,yi bu konuda daha hassas davranmayı davet ediyorum,bu ödemişe yapılan kocaman bir haksızlıktır.arkadaşlar sizde yarış sever olarak beni ve yarışcılarımızı asla yalnız bırakmayacak olduğunuzu biliyorum,hepimiz tmf,yi mail yağmuruna tutalım ve haklı olduğumuza gösterelim.size tmf,nin mail adreslerini veriyorum,bize destek olucağınıza eminiz herkeze teşekkürler.............info@tmf.org.tr..................ali@tmf.org.tr.........
saygılarımızla (öesk)
Başa dön
fatih35 Çevrimdışı fatih35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gsxr_dennis
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 24.04.2007 - 13:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne yapabilirsin ki...almışlar bir kere kararlarını....konya da aynı şekilde ...maille olacak iş değil bence

http://img114.imageshack.us/img114/6940/kigmizi2ff0.png
Başa dön
gsxr_dennis Çevrimdışı gsxr_dennis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
fatih35
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 24.04.2007 - 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım birlik olursak tmf buna kayıtsız kalmaz...
Başa dön
fatih35 Çevrimdışı fatih35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dumrul
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bu dünya benim memleket

MesajTarih: 24.04.2007 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fatih35, ege motosiklet kulübünden müge hanımın menfaaatine dokunan bir konuda biz yorum yapamayız arkadaş.

TMF de neymiş, işte böyle istediği yerde istediği kişiye verir yarışı Dil çıkarıyorum

ali ye hiç mesaj atmayın boşuna napsın garibim o sadece bi muhasebeci

yiyorsa bekiryunus uçara yada süleyman memnuna mail atın bakalım Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.11 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal