çok mu şey istiyorum bu hayattan...tamam kurduğum hayaller çok büyük kabul ediyorum...sonuçta rossi anasının karnından motorla doğmadı...elbet elinden bir tutanı oldu..o büyülü atmosferde kendimi nasıl zo tutuyorum anlatamam...önümden bir motor geçsin gözlerim yaşarıyor...ders dinlemem gerekirken doğru düzgün binemediğim o motorları düşünüyorum...gece olup yattığımda bir iki damla dahi olsa ağlıyorum...kırılan gururuma yakılan hayyelerime acıyorum...akan giden gençliğime üzülüyorum...gün geçtikçe yaşım ilerliyor ama zihniyet hep aynı.motorsuz bşr dünya düşünemiyorum...bir abim var hayyatta bana destek olan oda benim gibi kendini yiyip bitiriyor..tek çare birbirimizi teselli etmede buluyoruz...gün gelicek o pistlerde boy göstereceğiz diyerekten...haykırıyoruz basıyoruz çığlığı yine de hayır bizi bizden başka kimse duymuyor....lanet olsun bu dünyaya _________________ KoNYa MD TeaM
gsxr_dennis,
kardeş bu kadar acılı konuşmaya yürek dayanmaz.
Rossi anasının karnından motorcu doğdu ondan emin olabilirsin. yarışçı bir babanın oğluydu ve pistlerde büyüdü. neyse sen bunları boşver gel beni dinle.
Yarışçı olma hayalini b,raz ertele. adam gibi derslerine çalış ilerde iyi imkanlara sahip olduğunda hem istediğin motoru alabilirsin hemde zevk olsun diye piste girip kendini tatmin edersin. elindeki imkanları iyi değerlendir yaşın küçük geleceğini yarışçı olacağım diye düşünerek yok etme derslerine bak _________________ http://img165.imageshack.us/my.php?image=4545mw0.jpg
PERT TEAM
ama bir türlü kendimi veremiyorum derslere...sürekli aklım motorlarda...sürekli hayellere dalıp gidiyorum....çogu aman dersi ortasında ya arkadaşlar ya da öğretmen dürtüklüyor uyan diye...of of _________________ KoNYa MD TeaM
Ne yazıkki gereken para O olduktan sonra geri kalanını bulursun. Ve gerçekten kendini ıspatlarsan sonrasında para geri dönmeye başlar. ama Onun için önce gidecek parayı temin etmek gerekir _________________ 97 gsxr 750
gsxr_dennis,
kendini toplamazsan üniversitede iyi bir yer kazanıp okuyamazsın, görüldüğü gibi yarışçıda olamazsın. sonra hayat boyu bu motorlara bakarsın. benden söylemesi.
okumak yarışçı olmaktan daha kolay haberin olsun _________________ http://img165.imageshack.us/my.php?image=4545mw0.jpg
PERT TEAM
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 720 Nereden: sydney Australia
Tarih: 24.04.2007 - 18:19 Mesaj konusu:
Iiyiki Turkyede GP oldu, artik aylarca motora binmiyen kullanmiyan yarisci olmak ruyalarina girecek..
Yarisci olmak kendi ellinde, ellini tutmak birisi ariyorsan bir kiz arkadasi bul kendine
Taman taman shakalari birakiyim doru durus cevap yaziyim.
Al kendine bi motor, ya 125 cclik ya 250 cc lik, tecrubelen, git pistde bas parani oyna, bakin bakalim begenecekmisiniz, sponsor lafini unut, kendini isbat etmeden hellen, isbaat etdikden sonra bile zor. Bu spora zevk icin girilir burdan baslar, geris kendini isbaat etdikden sonra belki takib eder, Hem pahali hem oyle televizyonda gordugun kadar kolay degil !
arkadaşlar ne yapıp ne edip yarışçı olmamız lazım dediğiniz gibi uzaktan davulun sesi hoş gelir ama bu iş belki diğer işlerin çoğundan daha zordur. onu bilemiyorum ama yarışmakta istiyorum hiç ne yapacağımı bilmiyorum. trafiğe açık olan alanlarda hız yapmakta istemiyorum çünkü nerden neğin çıkacağı belli deil bu yüzden biras para kazanıp kendimizi ispatlamamız lazım
gsxr_dennis,
önemlideğil ama malesef gixxa, haklı. bu işler kolay değil. Kenan Sofuoğlu'ndan bile zamanında Yamaha Takımı 200.000€ yıllık spopnsor bulmasını istemişti. Gerçi şimdi köpek gibi pişmanlar ya neyse.
Yani paradan kasıt 3-5 milyar değil büyük paralar gerekiyor.
sen derslerine bak en mantıklısı bu. _________________ http://img165.imageshack.us/my.php?image=4545mw0.jpg
PERT TEAM
Kayıt: Jun 19, 2006 Mesajlar: 217 Nereden: bu dünya benim memleket
Tarih: 24.04.2007 - 21:26 Mesaj konusu:
motogp ye başvuruyorsun hemen seni yarışlara alıyorlar rossiyle kanka olup yarışıyorsun. uyandığında bu konuda açılmış topiclere bakıyorsun _________________ deli ruh
Ahh Kardeşlerim bundan 5 yıl once de sizin gibiydim Amaçlarım dogrultusunda güzel bir universitedede okuyorum..Hatta ne kadar maddi imkansızlıgıma ragmen belki cbr 125 cupta keşfedilirim dedim geçen dönem katıldım 18 25 yaş sınırı olmasına ragmen 32 yaşında insanlar alındı ve hala bu yarısın ıcerisindeler..32 yaşındaki adamı 125 cup a alıp turşusunu kuracaklarmışş Öyle dedi birileri Para + Torpil.... _________________ Tyrael......
Yyldyz Technical University Engineering...
Yamaha Fz6 Fazer...
arkadaşım bene 17 yaşındayım aynı senin gibi derdim var kendime çok güveniyorum bu konuda ama sanırım şimdi benden geçti gibi bütün md üyelerinin dediği gibi para lazım ozaman bir ümit var gibi şimdi kardeşimi yetiştiricem daha yaşı küçük
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız