Tarih: 23.04.2007 - 20:03 Mesaj konusu:
Bunlar motosiklet hurafeleridir arkadaşlar, gariban tesellisi... "Çıktı" derler biner gidersin yolda polise jandarmaya dert anlatamazsın, motordan da olursun, parandan da... Siz gidip alın bir A2 iyisi mi? Zaten "ehliyetsiz kimse kalmayacak" diye yeni bir topic açıldı... Hadi kolay gelsin... _________________
neanderthal, kardeşim o kanun yıllardır çıkıcak denir, ancak hala çıkamadı. Ben B alırken (taaa 2003 sonu 2004 başında) bile denirdi. 2004 başında çıkıyor diye, o yüzden apar topar almıştım ehliyeti, ancak hala yok, yazın kardeşim alıcakdı, ona demişler, korkutmuşlar. Ya kazanazsam bide iki sene stajyerle ehliyetle mi uğraşıcam diye kara kara düşünüyordu, ancak paşalar gibi aldı. Ancak hala haber yok stajer dalgasından. _________________ http://tr2.monstersgame.net/?ac=vid&vid=34084251
yhahahahaha
Ehliyetsiz 125 cc motor sürmenın ne mantığı var ki.Bence kesinlikle ehliyet şart.Sonra caddelerde coluk cocuk fink atar ve bir o kadar da kötü kazalar ...Eğitim şart.Ama bazı şeyler de zamanla öğreniliyor.
kanun hala tbmm gündeminde senelerdir çıkacak. 1/905 kanun tasarısı nosu henüz çıkmadı.kanun içinde monoküler görmesi olanlar da vardı ancak onu başka kanuna ekleyerek çıkardılar. Sanırım bi 5-10 yıl daha bakler _________________ SABIR; SABIRIN BYTTY?Y YERDE BA?LAR...
01 NYSAN 1978
Hmm evet birileri de bana Goldwingin 10.000 Ytl'ye düşeceğini söylemişti. Hemen soluğu bayiide alayım bari. Yok öyle bir şey inanmayın. Aksine şu aralar denetimler daha da sıklaşıyor. Ehliyet şart. Kurallara her zaman uyalım. _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
bunları düşünüp küçük hesaplar yapıncaya kadar toplamda 300 liraya alıver bi ehliyet 1200 cc motor bile kullan
Türkiye genelinde sınav tarihleri;
- 07 Temmuz 2007 test sınavı (20 adet motor tekniği bilgisi sorusundan sınav)
- 04 Ağustos 2007 uygulama sınavı
Motosiklet kullanım eğitimleri;
- 08 temmuz / 03 ağustos 2007 tarihleri arasında haftasonları 09-17.00 saatleri arası
- Toplamda 5 Hafta sonu (7 ders) motosiklet eğitimi yapılacak,
A2 sınıfı Motosiklet sürücü belgesinin toplam maliyeti;
150 ytl kurs ücreti (15 ağustos'a kadar taksitli)
35 ytl sınav hizmetleri ücreti (M.E.B.lığı zıraat veya Vakıflar bankası hesabına)
35 ytl sağlık raporu (ilgili polikliniğe ödenecek, kursumuz yardımcı olacak)
90 ytl trafik masrafı (sürücü belgesi alınırken trafik şubesine ödenecek)
Gerekli belgeler;
- 3 adet fotoğraf, Diploma fotokopisi, İkamet belgesi (veya işyeri belgesi )
- Sağlık raporu ve savcılık belgesi (daha sonra olabilir, kursumuz yardımcı olacak)
Motosiklet Eğitim Araçlarımız;
- Honda Today 50 cc (scooter)
- Honda Activa 100 cc (scooter)
- Kmyco 125 cc CK commuter
- Ramzey 150 cc Racing
- Yamaha 125 commuter
- Yukarıda belirtilen ücretler dışında ekstra hiçbir masrafınız olmayacaktır. (sınav harcı, temsilci ücreti, direksiyon ücreti vs.... bazı kurslar bu tip ücretleri ayrıca talep edebilir )
- Eğitimlerde; eğitmen, güvenlik ekipmanları, motosiklet temini kurs ücretine dahildir.
- Ön kayıt İçin sadece kimlik ve (A2 ye geçişlerde ehliyetinizi) fakslaman yeterli
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 25.04.2007 - 16:34 Mesaj konusu:
bir de stajyer ehliyet konusu vardır ki yıllardır sürüp gider _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
yahu burası türkiye utanmasalar para için bisikletten bile vergi ve ehliyet isticekler ne diyosun sen hayatta olmaz öle bişey devletimiz ozman nasıl para kazancak
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız